School Projects/ Vegetarisch dieet

VEGA: Dag 26 – 26 mei

vega dag 26 dinner

Eigenlijk was de enige boeiende maaltijd van vandaag mijn avondeten.
Dat was namelijk pasta met allerlei gegrilde groentes. Heerlijk!
Normaal doe ik altijd een hoop tomatensaus bij m’n pasta, maar zo was het eigenlijk ook lekker.
De verschillende groentes komen zo tenminste tot hun recht. En het ziet er kleurrijk uit!

vega dag 26 dinner

Hoe maak je het?
Snijd de groenten naar keuze (ik had aubergine, courgette, rode ui, paprika, knoflook en cherrytomaatjes).
Meng wat olijfolie met basilicum, rode wijnazijn, cayennepeper, chilipoeder/vlokken en peper in een schaaltje.
Meng de groenten met deze olie, goed door elkaar.
Leg de groenten op een bakplaat met bakpapier.
Zet de bakplaat voor ongeveer 20 min in de voorverwarmde oven (180 graden).
Kook de pasta (volkorenpasta).
Verdeel de pasta over borden, doe hier overheen de gegrilde groenten en bestrooi met een beetje kaas eventueel!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply