School Projects/ Vegetarisch dieet

VEGA: Dag 27 – 27 mei

vega dag 27 diner

Van gisteren had ik nog wat aubergine, courgette en cherrytomaatjes over. Hier maakte ik mijn lunch mee.
Ik bakte het in de pan met wat knoflook en spinazie en deed er later nog wat zonnebloempitten doorheen.
Het zag er wel lekker uit, maar ik vond het niet echt geslaagd haha. Het had niet veel smaak helaas, in mijn haast ben ik te zuinig geweest met de kruiden.
Ik had er wel verse tijm aan toegevoegd, maar het had wel pittiger gemogen!
Verder was het wel een prima lunch natuurlijk, als je let op je gezondheid!
vega dag 27 lunch

Mijn avondeten was een beetje een experiment.
Ik had namelijk nog aardig wat bloemkool over en wist niet wat ik er mee moest doen.
Op internet vond ik een recept van een bloemkoolsalade. Echt een Hollandse salade, met kaas, augurken en een appel.
Ronald en ik vonden het niet te vreten. De combi kaas, augurken en appel was wel lekker… maar bloemkool………
Nee we zijn geen liefhebber van deze albino broccoli! En ik zeg niet vaak dat ik iets écht niet lekker vind.
Er bij at ik de spinazie-kikkerburgers en zoete aardappel uit de oven. Gelukkig was dat wel lekker :)

vega dag 27 diner

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply