Diner/ Food

5x lekkere recepten met vis

zalmburger

Vorige week vertelde ik je nog dat alle recepten die ik tot nu toe heb geprobeerd voor “Fishy Friday” erg lekker waren, maar afgelopen week had ik een recept die ik zelf niet zo geslaagd vond haha. Daardoor heb ik deze week geen nieuw lekker visrecept helaas. Awwwww. Om het toch goed te maken met je, deel ik 5 lekkere recepten met vis tot nu toe in dit artikel. Een handig overzicht, toch?!

5 x lekkere recepten met vis

zalmburger

Zalmburger met avocadosaus.

Zullen we beginnen met mijn favoriet? :) Dat is deze zalmburger namelijk! De combinatie van zalm en avocado is gewoon te lekker! Het liefst eet ik deze combi elke vrijdag, maar dan krijgen we weinig variatie in de visrecepten haha.

 

vis tacos

Vis tacos met mango salsa en guacamole.

Ook deze combi is weer “to die for”. Pittig en zoet en dat op een taco? Geweldig! Met dit recept begon ik de “Fishy Friday” tag :)

 

noedelsoep visballetjes

Thaise noedelsoep met visballetjes.

Een oud receptje! Eentje van de Albert Heijn eigenlijk haha. Ik heb deze noedelsoep al heel lang niet meer gegeten, want ik was hem even vergeten. Leuk dat ik hem nu weer tegenkom, want hij was erg lekker! :)

 

zalmcitroen-1a

Pasta met zalm en citroensaus.

Deze pasta met zalm is zoooo lekker. Oke, niet heel gezond door die saus.. Maar ik ga snel een gezondere versie proberen te maken :) En eh, als je gewoon niet heel veel saus neemt is er niks aan de hand! Echt proberen deze!

 

kabeljauwburger

Kabeljauwburger.

Nog zijn visrecept geinspireerd door de Aziatische keuken :) Dit recept laat zien dat het eten van vis helemaal niet zo duur hoeft te zijn. Gebruik lekker diepvries kabeljauw!

 

Heb je een van deze recepten geprobeerd? Laat me dan vooral weten wat je er van vond! Ik vind het enorm leuk om jullie reacties te lezen Γ©n om feedback te ontvangen. Heb je een mooie foto gemaakt? Deel hem dan vooral op Instagram en tag mij (@cozymess.nl) er in!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply