Life

CozyMess is vandaag 1 jaar!

Woehoeeee! Vandaag is een hele speciale dag, want CozyMess bestaat gewoon al 1 jaar! AL 1 JAAR! Wat gaat de tijd snel zeg. En nog steeds vind ik het hartstikke leuk om 3 keer in de week te bloggen. Nog fantastischer is dat ook jullie het leuk vinden om te lezen! Nouja, daar ga ik maar vanuit als ik naar de statistieken kijk :)

 

CozyMess

 

Voor deze speciale dag heb ik dit heerlijke recept online gezet. Heb je hem al gezien? Red Velvet Oreo Brownies…. Oh my, zo lekker!

 

redvelvetoreobrownie2

Klik op de foto voor het recept!

 

Ergens in december 2014 besloot ik om een nieuwe blog te beginnen. Ik had toentertijd een blog via blogspot (Blogger), maar ik vond de mogelijkheden te beperkt. Tijd voor vernieuwing! Voordat mijn nieuwe blog online kon, moest ik er natuurlijk eerst voor zorgen dat hij er mooi genoeg uitzag en dat er al wat recepten opstonden. Aan de lay-out is niet veel veranderd ondertussen, alleen een nieuw “logo” en andere kleurtjes. Wel zijn er veeeeeel meer nieuwe recepten/artikelen online gekomen! Er staan er maar liefst 172 online nu. Wow, dat is echt ontzettend veel! :)

Niet alleen heb ik recepten met je gedeeld, maar ook heel veel dingen uit mijn persoonlijke leven. Toch best gek dat ik jou zoveel vertel over mijn week en bezigheden, maar niet eens weet wie jij bent!

 

rrrollend12

 

plog52

 

rrrdh2

 

kersto31

 

Als ik mijn eerste artikelen terug lees, moet ik wel een beetje lachen. De foto’s zijn niet zo mooi en de artikelen zien er veel slordiger uit. Zonde, wat een aantal recepten zijn wel écht heel lekker. Zoals deze. Misschien moet ik de lekkerste maar eens opnieuw maken, om weer nieuwe foto’s te gaan maken :) Mijn foto skills zijn namelijk best verbeterd en dat vind ik ook heel tof om te zien!

 

Klik op de foto voor het recept!

Klik op de foto voor het recept

Ondertussen heb ik al 4730 volgers op Instagram, ongelofelijk…. Zo veel! Ik kan me niet voorstellen hoe druk het zou zijn als ik al die volgers zou uitnodigen, haha. Hoeveel taarten moet ik dan wel niet bakken?!

Helaas heb ik nog maar weinig Facebook-volgers…. Maar misschien wil jij helpen daar verandering in te brengen? :) Als jij me helpt om 100 volgers op Facebook te krijgen, dan zal ik voor jou een recept bedenken voor een taart met de ingrediënten die jij verzint! WANT IK HEB GEWOON NOG GEEN TAART RECEPT! Dat kan natuurlijk niet. Laat me in een reactie weten welke ingrediënten en ik zal de taart met de lekkerste/leukste/gekste ingrediënten gaan maken. Denk aan: Oreo koekjes, Nutella, Tony’s Chocolonely, Kitkat, M&M’s, wortel, kwark, etc. Wat jij wilt! Oh en als ik 100 volgers op Facebook heb, heb ik ook een leuke GIVE AWAY voor jullie! :D Help je me mee? :)

 

halloweencpcks

Klik op de foto voor het recept!

 

Tot slot wil ik jou HEEL erg bedanken! Ook al ben je hier nu misschien voor het eerst, je hebt wel mijn blog bezocht! Dankzij jou/jullie/mijn bezoekers heb ik nog steeds elke maandag, woensdag en vrijdag zin om een artikel online te zetten. Door jou blijf ik opzoek naar leuke recepten, lekkere producten en gezellige hotspots! En ik vind het zooooooo ontzettend leuk als ik weer een lief berichtje krijg over CozyMess, je wilt niet weten hoeveel ik daar van geniet. Echt. Hartstikke bedankt! Ik hoop dat ik nog voor lange tijd van jouw bezoekjes mag genieten :)

Vanavond neem ik een lekker wijntje, om dit te vieren. Doe je met me mee? :)

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  FOOD: Oreo Red Velvet Brownies - CozyMess
  29 februari 2016 at 00:53

  […] Bij zo’n speciale dag als vandaag, hoort natuurlijk ook een heel speciaal recept. Lees ook deze blog even, ik wel namelijk even iets tegen je zeggen :) En weet je wat ook leuk is? Deze Oreo Red […]

 • Reply
  Dear Monday #20 - CozyMess
  16 februari 2016 at 00:29

  […] Monday #20 online, omdat ik tot heeeeel laat school had helaas! Vorige week was een erg leuke week! CozyMess bestond 1 jaar, dat moest natuurlijk gevierd worden. Ik maakte 2 lekkere dips en 1 olijven-tapenade en dit aten we […]

 • Leave a Reply