Life/ Persoonlijk

Dear Monday #01

Heb je er ooit bij stil gestaan dat het woordje “mon” in “Monday” voorkomt? Nou leuk zul je zeggen, lekker boeiend?
Deze quote, ik kan helaas niet vinden van wie het is, heeft mijn kijk op de maandag helemaal veranderd! Lees maar eens:

Dear Monday, thanks for having the word “mon” in you. That’s french for “mine”. In case you weren’t aware, Monday, but it makes me think of you more as “my day” & frankly that sounds like a much more promising way to start the week.

Om deze reden bestempel ik vanaf vandaag de “Monday” als onze dag!
En dat maakt “Monday” een hele goede dag om ons favoriete moment, gerecht, drankje, liedje, Pinterest plaatje, quote, een artikel op iemand anders z’n blog, film of een filmpje op YouTube, gedachte, geur, boek, kleurencombinatie, workout, of wat je dan ook gegeten/gezien/geroken/gedaan hebt afgelopen week, te delen met elkaar! Positiever en leuker kan je de week niet beginnen toch?

 

Mijn favoriete liedje.
Ik ben bezig met een CozyMess Autumn playlist op Spotify en daardoor kwam ik één van mijn favoriete liedjes weer tegen na lange tijd.

 

Bij dit nummer kan ik heerlijk wegdromen. Ogen dicht en alleen maar luisteren naar dit liedje. En hun andere liedjes natuurlijk!
Ik zag dat ze in november een concert geven in Paradiso! Daar wilde ik meteen naartoe. Alleen de dag er voor geeft Patrick Watson ook al een concert bij Paradiso en die vind ik ook al enorm goed! Hij zingt ook een paar nummers van The Cinimatic Orchestra. Nu moet ik gaan kiezen…. Lastig!!! :)
Hier ook maar eventjes een nummertje van Patrick Watson dan ;) Om alvast in mijn CozyMess Autumn playlist te komen dan!

 

Is je opgevallen wat voor instrument de drummer gebruikt vanaf 2:19 ? Zet het beeld maar eens stop op 2:38. Dat lijkt mij een zaag?! Bijzonder!

 

Mooiste quote.
Dat is de quote die boven aan dit bericht staat :) Ik kwam hem tegen en vond hem zo mooi! En eigenlijk vond ik het ook een beetje zielig voor de maandag, dat iedereen een hekel aan hem/haar heeft. De meeste quotes met maandag erin zijn namelijk heel negatief! Google maar eens op “Dear monday”… Een hoop gescheld zal je tegenkomen! Toen ik het allemaal las, kreeg ik zelfs een beetje medelijden met de maandag…
Dus hierbij nog even de positieve quote:

dearmondayquote

 

 

Het lekkerste wat ik gegeten heb.
Pfoeeeeeeeeeeee wat lastig deze…
Ik heb allerlei lekkere dingen gegeten deze week! Misschien iets te veel lekkere dingen haha.

Het begon dinsdag eigenlijk met deze kwarktaart die ik bij mijn ouders at, om te vieren dat onze moeder weer terug was van vakantie! En om te laten zien hoe erg we haar gemist hadden ;)

 

 

Ook nam ik deze week eindelijk een hapje van de nieuwe Ben & Jerry’s Cinnamon Buns! Wooowwwwww…. De lekkerste die ik tot nu toe heb geprobeerd!

 

Op Rrrollend Den Haag heb ik ook allerlei lekkere dingen geproefd.. Zie deze blog maar eens!

En tot slot heb ik denk het allerlekkerste gegeten tijdens De smaak van Gogh. Hier zal ik later nog wel wat over schrijven :)

 

Proeverij “Smaak van Gogh” bij het Kroller Muller museum!

Een foto die is geplaatst door Kim // Healthylivingwithkim (@healthylivingwithkim) op

 

 

Leukste avond.
Mijn leukste avond deze week was zeker vrijdag avond!
Ronald en ik gingen na werk en school door naar Den Haag om Foodfestival Rrrollend te bezoeken. Dat was weer hartstikke gezellig en we hebben weer heerlijke dingen gegeten.
Stiekem nog leuker was wat we er na gingen doen. We gingen namelijk naar The Fiddler, een grote pub in het centrum van Den Haag.
Ze hebben een eigen brouwerij! En hun bier is zoooo lekker!
We deden een proeverij van 6 verschillende bieren, super leuk. Met nachos uit de oven erbij natuurlijk. The Howling Wolf vond ik het allerlekkerst!

Foto van hun eigen website!

Foto van hun eigen website! The Howling Wolf staat hier niet bij.

Van dit soort avonden geniet ik echt het meest. Even niet denken aan gezondheid, maar gewoon genieten en het gezellig hebben!

avondfiddler

 

Fijnste workout.
Een echte workout heb ik deze week niet gehad vanwege mijn gezondheid. Lang verhaal waar ik misschien later wat meer over vertel, in ieder geval niet nu, want we gaan het alleen hebben over positieve dingen! :)
Omdat ik me op het moment niet kan inspannen, moet ik wel in beweging blijven op een andere manier. Dat deed ik vrijdag door lekker te gaan wandelen. Met een omweg ben ik van Leiden CS naar huis gelopen. Gelukkig was het prachtig weer! Dat maakte mij helemaal blij.

 

wandeling
Grappigste foto die ik maakte.
Dat was een goed getimede foto van een van de kittens van mijn broertje!

 

 

Ik vind hem leuk! De lachende kat ;)

 

Nou dat was mijn terugblik op afgelopen week! Nu ben ik heel erg benieuwd naar jouw favoriete liedje, maaltijd, workout, avond, foto en quote van deze week!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply