Life/ Persoonlijk

Dear Monday #02

Heb je er ooit bij stil gestaan dat het woordje “mon” in “Monday” voorkomt? Nou leuk zul je zeggen, lekker boeiend?
Deze quote, ik kan helaas niet vinden van wie het is, heeft mijn kijk op de maandag helemaal veranderd! Lees maar eens:

Dear Monday, thanks for having the word “mon” in you. That’s french for “mine”. In case you weren’t aware, Monday, but it makes me think of you more as “my day” & frankly that sounds like a much more promising way to start the week.

Om deze reden heb ik de “Monday” bestempeld als onze dag!
En dat maakt “Monday” een hele goede dag om ons favoriete moment, gerecht, drankje, liedje, Pinterest plaatje, quote, een artikel op iemand anders z’n blog, film of een filmpje op YouTube, gedachte, geur, boek, kleurencombinatie, workout, of wat je dan ook gegeten/gezien/geroken/gedaan hebt afgelopen week, te delen met elkaar! Positiever en leuker kan je de week niet beginnen toch?

 

Het lekkerste wat ik gegeten heb.
Ik heb deze week weer super lekker gegeten! Donderdag bij mijn schoonouders Indonesisch en vrijdag met mijn moeder en zusje de restjes die ik meekreeg + extra van de toko. Heerlijk! Ik sliep vrijdag gezellig bij mijn moeder, omdat mijn vader en Ronald het weekend meededen aan een spel in Deventer. Was heel gezellig! :)
Zaterdag heb ik ook heel lekker gegeten bij mijn moeder. We hadden Grieks gekookt. Dus een Griekse salade, gehaktballetjes in tomatensaus, dolmades, tzatziki en brood met dip. Krijg er meteen weer trek van als ik er aan denk!

grieks eten

 

Leukste serie/film.
Tegenwoordig ben ik weer helemaal verslaafd aan een serie! Pretty Little Liars. Ken je die?
Tijdje geleden was ik er al mee begonnen, maar door drukte nooit verder gegkeken. Ik wil nou echt wel eens weten wie die A. is?! Nee niet zeggen!!!!
Ik ben pas in seizoen 1 geloof ik. Als ik er tijd voor heb, kijk ik makkelijk 3 afleveringen achter elkaar haha. Ik houd van van die girly series. Leuk als afwisseling met de andere series die ik graag kijk, zoals The Walking Dead. Iets totaal anders ;)

pll

 

Het leukste wat ik heb gemaakt.
Zondag was ik weer lekker thuis en heb ik iets nieuws uitgeprobeerd in de keuken. Iets heerlijks herfst-achtigs!
Eigenlijk wil ik nog niet verklappen wat ik precies heb gemaakt, want het recept er van verschijnt deze week op de blog.
Maar ik wil wel alvast een voorproefje geven hoor:

psl3

 

Verslavendste game.
Over verslavingen gesproken! Vroeger was ik echt heel erg van het gamen. Gamen op de Xbox, laptop of op mijn mobiel. Nu speel ik eigenlijk nooit meer spelletjes op mijn mobiel en de Xbox heb ik ook al heel lang niet meer aangeraakt.
Maar afgelopen week kwam een vriendin met het spel “Hearthstone“….. en ik ben verslaafd.
Hearthstone is een digitaal verzamelkaartspel, gebaseerd op World of Warcraft. Je moet je tegenstander verslaan door middel van krachten en speciale wapens. Ik vind het leuk omdat je er echt goed bij moet nadenken welke kaart je gaat inzetten. Het klinkt echt nerdy denk ik… maar het doet me denken aan de goede oude tijden toen ik nog Pokemon kaarten spaarde en het kaartspel met mijn vader speelde. Mooie herinneringen…. :)

Hearthstone-Strategy-Guide

 

Leukste Instagram pagina.
Deze pagina volg ik al een hele tijd. Naturally_Nutritious is een van de mooiste Instagram pagina’s die ik ken. De foto’s zijn zo helder en clean… die kleuren… echt prachtig!

Hier een paar foto’s!

 

   

 

 

 

Nou dat was het weer voor deze week! Nu stel ik de vragen aan jou!
Wat is het lekkerste wat jij hebt gegeten en het leukste wat je hebt gemaakt? Wat is de leukste film of serie die je hebt gezien vorige week? Ben jij ook verslaafd aan een spelletje op het moment? En als allerlaatste: wat is jouw favoriete Instagram pagina? Laat het me weten! :)

Ps. Wat zou je volgende week maandag graag willen weten?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply