Life/ Persoonlijk

Dear Monday #04

Afgelopen week had ik het zo druk, dat ik weinig leuks heb kunnen doen haha. Ik heb afgelopen week zelfs bijna niks op Instagram gepost! En het ergste is misschien nog dat ik deze blog in de auto schrijf, onderweg naar Deventer. Want Ronald en ik gaan even een paar daagjes weg! :) Eventjes samen er tussenuit.

 

 

Maar waar had ik het dan zo druk mee? School, essay schrijven, ziekenhuisbezoek, Halloween voorbereidingen… Dat laatste vind ik wel heel leuk hoor! We zijn weer lekker bezig geweest enge dingen te knutselen! Hier alvast een voorproefje:

 

Kijk mij eens serieus bezig zijn. Wauw

Kijk mij eens serieus bezig zijn. Wauw

 

Zondag heb ik nog even geshopt in Hoofddorp. De leukste aankoop was dit denk ik:

Nieuwe sjaal!

Nieuwe sjaal!

Had ook leuke truien gezien, maar die stonden helaas niet leuk. Ik geloof dat wijd in de mode is deze herfst, maar als ik iets wijds aantrek, lijk ik net een zak aardappelen ofzo. Haha! Met mijn enorm brede heupen moet ik natuurlijk wel mijn smalle taille laten zien, anders wordt ik zo’n blok. Heb wel nog een leuke blouse gekocht, maar daar heb ik helaas geen foto van.

De guilty pleasure van de week was…. KFC. Vrijdag avond ging ik met mijn ouders op bezoek bij mijn tante in het ziekenhuis. Aangezien we daarvoor geen tijd meer hadden om te eten, zouden we na het bezoek gaan eten. Maar het ziekenhuis is helemaal in Amsterdam en om 20:30 uur hadden we écht heel erg honger gekregen haha. Dus bedacht mijn vader maar dat we naar de KFC gingen ;)
Dat was echt super lang geleden voor mij. We hadden een Variety Box, met allerlei soorten kip maar ik kreeg de helft niet eens op pfffff :P Vond mijn vader niet erg, want die is gek op kip! Vroeger kon ik dat makkelijk op. Ik was altijd gek op de KFC.

 

 

Maar hee….. Beter KFC dan dit bizarre verhaal over de vrouw die 20 sponzen op een dag eet?!

Verderrrrrr… heb ik nog geëxperimenteerd in de keuken. Helaas was het experiment mislukt haha, maar ik ga het gewoon weer opnieuw proberen wanneer ik weer thuis ben. De brownie cupcakes zien er wel mooi uit vind ik, maar ik kreeg de papiertjes er niet van af.. waardoor het gewoon oneetbaar geworden was helaas! Volgende keer toch maar een siliconen vorm gebruiken!

 

 

En ook heel leuk was dat De Pier Scheveningen mijn artikel deelde op hun Facebookpagina, dat voor aardig wat bezoekers zorgde gisteren!

 

 

Nou dat was mijn week weer! Hoe was jouw week??? Laat het weten in een reactie! :)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply