Life/ Persoonlijk

Dear Monday #05

Dit is Dear Monday nummer 5 alweer! Gaat snel! Wat waren alle leuke/lekkere momenten van afgelopen week?
Afgelopen week was een enorm leuke week, daarom vind ik het maar lastig deze Dear Monday kort te houden.
Ik had herfstvakantie en het begon maandag meteen goed met een paar daagjes weg met Ronald. Lekker in een hotelletje.
Maandag zijn we Deventer ingegaan, maar het was heel erg rustig. We hebben vooral veel rondgelopen en wat foto’s gemaakt van en in de stad.

 

deventer

 

We kwamen echt enoooorm veel spinnen tegen. Normaal vind ik ze niet zo leuk, maar ze zijn eigenlijk best leuk om te fotograferen. Ronald maakte deze foto met zijn mobiel:

 

spin

Je snapt misschien wel dat ik nu jaloers ben op zijn mobiel… Gelukkig kan ik met mijn spiegelreflexcamera ook wel mooie foto’s maken :)

blad

 

In de avond hebben we heeeeeeeerlijk gegeten bij Jackie’s!
Jackie’s is een hip restaurant in Deventer en écht een aanrader. Ik zal er in deze post niet te veel over vertellen, want ik vond ze zo goed dat ik een blog over ze ga schrijven.

 

jackies

 

Dinsdag zijn we de hele dag naar de sauna geweest! Van ‘s ochtends tot 23 uur. Heerlijk! Daar heb ik natuurlijk geen foto’s van haha.
We aten daar in het restaurant, zooo lekker! Het is een buffet en ik ga daar vooral voor de toetjes, want die zijn goddelijk. Echt zo jammer dat ik er geen foto van kon maken, want het zag er allemaal zo mooi en lekker uit! :(

Woensdag zijn we even naar Arnhem geweest. Ook een leuke stad! We konden er niet zo lang blijven, dus hebben we weer wat rondgelopen en foto’s gemaakt.
We zijn wat gaan drinken bij Mam’s. Chai Tea Latte had ik en Ronald een koffie met karamel.

 

koffie mams

koffie

 

Verder zijn we in Arnhem nog even langs Mimint geweest, een biologische winkel. Daar heb ik mijn eerste Loveshock (hele lekkere chocola hoor ik altijd) ever gekocht en een Yogitea (hele fijne ayurvedische thee) :) Heb de Loveshock nog niet eens geprobeerd!
We kwamen ook nog de Pepernotenfabriek winkel tegen! Ik heb er helaas niks gekocht, want ik vond het best wel duur (4 euro voor een zakje) én de smaak die ik wilde (karamel) hadden ze niet meer. Wel heel leuk om al die verschillende smaken te zien! Ze hadden ook tiramisu smaak en bosbessen smaak. Allemaal gekke smaken.

 

pepernotenfabriek

 

Ja dat waren mijn 3 heerlijke dagen weg!

Ik heb afgelopen week ook iets gekocht wat ik altijd al wilde hebben. En nu heb ik het! Ik ben er echt zoooo blij mee!
Een braadpan! Haha, ik had nooit verwacht zo blij te zijn met een pan…. Gek he? Hij is echt super zwaar!!
Ik heb hem al uitgetest gisteren, door een heerlijke vegetarische groentestoof te maken. Echt lekker…. Recept zet ik nog wel eens op mijn blog! :)

 

braadpan

 

En zie je mijn basilicumplant? Nou daar kan ik nou ook zo blij van worden! We hebben hem al weken en hij doet het nog steeds super goed!!! Ik wilde er eigenlijk pesto van maken, maar ik vind het zonde haha…

 

Wat voor leuke dingen heb jij afgelopen week gedaan? :)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply