Life/ Persoonlijk

Dear monday #06

Sorry dat deze post zo laat komt vandaag! Misschien vergeef je het me als ik vertel dat ik een heel leuk, maar heel druk weekend heb gehad én dat ik gisteren jarig was :) ? Ik hoop het!
Ik kom er nu pas aan toe om deze post te schrijven. Maar ik beloof je wel dat deze post vol met positiviteit zit, oke?!

De drukte begon donderdag eigenlijk. Gezellige drukte bedoel ik dan he? Ronald was namelijk donderdag jarig! We hadden zijn ouders uitgenodigd om te komen eten.
Ronald wilde iets “specialers” eten. We besloten om verschillende Mexicaanse gerechtjes te maken. Taco’s met gehakt, enchiladas met kip uit de oven en uiteraard guacamole met nachos! Helaas heb ik er geen foto’s van gemaakt. Jammer… want het viel allemaal erg in de smaak! Z’n ouders bleven maar zeggen hoe lekker ze het vonden, hartstikke leuk natuurlijk!
Ronald wilde ook graag een appeltaart maken, maar toen we het stonden te maken bleek dus dat hij de boodschappen niet goed had gedaan. Eéééééééén keer stuur ik Ronald in z’n eentje naar de supermarkt en het gaat meteen fout. Oh oh oh… Voor de appeltaart hadden we namelijk 1500 gram appels nodig, maar hij kwam thuis met zo’n 600 gram appels. Gelukkig had ik nog 2 oude appels, waarmee ik op 900 gram appels in totaal kwam. Maar dat waren alsnog te weinig appels!!!

 

appeltaart2

 

Dus ik heb de appeltaart moeten improviseren en heb er maar een zooi rozijnen, walnoten en gedroogde abrikozen bij gedaan. Wat helemaal niet zo’n slecht idee was, want de appeltaart was heerlijk! :) Zie je, alles komt weer goed ;) Helaas heb ik geen goede foto van de appeltaart kunnen maken, want mijn moeder heeft hem opgegeten. Ik kreeg er wel weer een zelfgemaakte taart voor terug voor op m’n verjaardag, dat dan weer wel.

Vrijdag had ik een toets. Diëtistische vaardigheden. Ik moest een gesprekje houden met een acteur die een cliënt speelde. Samen moesten we het behandelplan doornemen. Ik was echt enorm zenuwachtig, ik was zo zenuwachtig dat ik dacht dat ik ging overgeven haha. En het was allemaal niet nodig, want ik heb gewoon een voldoende! Met heel mooi feedback :) Dus mijn weekend begon zo al goed! Yay!

Daarna ging ik naar mijn ouders. Zoals je weet hielp ik mee om een Halloweentocht te organiseren en die was zaterdag, op Halloween natuurlijk! Dus ik ben daar vrijdag en zaterdag de hele dag mee bezig geweest. Nouja vrijdag overdag heb ik eigenlijk meer geknuffeld met de katten van mijn ouders. En geprobeerd een selfie te maken met “mijn” kat, maar hij is niet zo fotogeniek kwamen we achter haha. Vandaag 12 jaar geleden kreeg ik deze kat voor mijn verjaardag van mijn tante. Hij is zo lief, echt een knuffelkat. Hij kruipt het liefst helemaal in mijn nek en is gek op kusjes krijgen haha.

 

selfie mazzel

Slaapkop

 

Zaterdag was in ieder geval wel een enorm drukke dag qua voorbereidingen! En het was echt super leuk. Iedereen was enorm enthousiast over het gedeelte wat ik met een vriendin geregeld had. Wij stonden namelijk als acteurs in het “Mortuarium”. Waar mijn vriendin als lijk op een tafel lag en opeens overeind kwam als mensen langsliepen en ik als een zombie dokter die bezig was met een ander lijk. Ik heb helaas niet veel foto’s van de ruimte gemaakt vanwege de stress om alles op tijd af te hebben, maar het was écht gaaf en ik heb hele leuke complimenten er over gekregen :)

 

halloween1

Voorbereidingen voor de Halloweentocht, samen met een vriendin!

 

halloween2

Het resultaat van de ribben die ik in een andere Dear Monday aan het maken was! In het donker zag het er echt ranzig uit. Je moet je dus even voorstellen dat ik dit aan het “opereren” ben met tangetjes en er darmen uittrek…. ;)

 

Mijn Halloween kostuum!

Mijn Halloween kostuum!

 

halloween4

M’n nichtje, zusje en haar vriendje deden ook gezellig mee!

 

En om 0:00 uur, toen ik weer lekker bij mijn ouders thuis was, was het dan zover. 1 november! Ik was jarig! Dus er werd voor me gezongen en ik kreeg cadeautjessss. Het was hartstikke gezellig en we lagen pas om 04:00 uur in bed haha… We sliepen bij mijn ouders. Op zondag ontbeten we heel gezellig met z’n achten bij mijn ouders en kreeg ik nóg meer cadeautjes.

 

Mijn b'day ontbijt :)

Mijn b’day ontbijt :)

 

Ik ben zo verwend! Mijn opa en oma en tante + kinderen kwamen later op de middag ook nog even koffie drinken. Dus het was allemaal hartstikke gezellig :) Ronald en ik zouden eigenlijk nog uiteten gaan, maar we waren zo moe van alles dat we besloten dat een ander keertje komende week te doen haha. Dus dat doen we lekker morgen (dinsdag).

Mijn moeder maakte een bananen cheesecake met chocola, erg lekker!

Mijn moeder maakte een bananen cheesecake met chocola, erg lekker!

 

kado1

Cadeautjesssss!!! Een leuke theedoos, het nieuwe boek van Rens Kroes en een leuke lensmok!

 

kado3

M’n zusje kent me te goed ;)

 

Allemaal fijne dingen! Ik kreeg ook nog een elektrische tandenborstel van Ronald haha, die wilde ik altijd al hebben :P

Allemaal fijne dingen! Ik kreeg ook nog een elektrische tandenborstel van Ronald haha, die wilde ik altijd al hebben :P

 

Yep, dat waren mijn hoogtepunten van de week! Hoe was jouw week??? :D

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  marieke
  4 november 2015 at 08:27

  Wat een fijn en vrolijk verhaal :) en leuke foto’s :D !

  • Reply
   CozyMess - Kim
   6 november 2015 at 11:02

   Hey Marieke ! Dankjewel! :) en wat leuk dat je een reactie achter laat! :D

 • Reply
  Lydia meuwese
  3 november 2015 at 01:24

  He Kim wat gezellig om te lezen zeg. Jij hebt dus echt een hele goede week gehad. En…. een voldoende nou wat wil je nog meer. Wij vonden het ook erg gezellig hoor op je verjaardag. En…. op de verjaardag van Ronald natuurlijk want uiteindelijk was die ook nog jarig geweest.
  Dikke kus lieverd, van je omaatje

 • Leave a Reply