Life/ Persoonlijk

Dear Monday #07

Hoe leuk vorige week was, zo saai was deze week haha. Dat heb je als je tentamenweek heb. Leren, leren, leren, leren…….
Vanmorgen had ik een tentamen en ik ben op het moment aan het wachten op de antwoorden. Dan kan ik het vergelijken met mijn antwoorden en weet ik of ik hem heb gehaald of niet. Super spannend!
Mijn volgende tentamen is woensdag en ik moet daar ook nog HEEL hard voor leren, dus daar begin ik zo meteen gelijk mee. Of eigenlijk moet ik eerst even opruimen, want je wilt niet weten hoe mijn huis er tijdens een tentamenperiode er uit ziet. Hahaha…………
Vrijdag heb ik mijn laatste tentamen! Daarna ga ik eindelijk weer naar de biossssss! Daar zijn we alweer een tijdje niet geweest. Het laatste deel van The Hungergames komt deze maand uit en ik ben heeeeeel erg benieuwd!

Maar, wat was er leuk aan vorige week? Ehmm…

Oh!
Mijn broertje heeft een huis! Ik ben super trots! Afgelopen maandag heeft hij de sleutel gekregen en is er na een paar dagen hard werken er al in gegaan. Het is een super leuk en oud huisje! Samen met zijn vriendinnetje en hun 2 kittens woont hij er.
Ik ben er maar eventjes geweest omdat ik weer moest leren voor tentamens, maar ik denk dat ik deze week wel weer even langs ga :)
 

katten

Ik vind ze zo leuk haha <3

Afgelopen week heb ik ook heeeeerlijk gegeten bij het Thaise restaurant “Siri Thai”. Echt een PIEP klein restaurantje in de Leidse Doezastraat. Het eten was heerlijk. Ronald nam me mee uiteten vanwege onze verjaardag nog. Heel lief :) Omdat het er heel erg donker was en ik mijn camera niet bij me had, zijn de foto’s niet echt mooi haha. Jammer! Maar het zag er allemaal heel leuk uit.

Als voorgerecht nam ik een Thaise salade met ossenhaas. Heerlijk fris en best wel pittig!

 

thairest
Als 2e voorgerecht (jaja, luxe he?) nam ik een Tom Kha Kai, of course.
Het hoofdgerecht bestond uit ossenhaas met paneng curry, lekkere groenten, basilicum en kokosmelk. WOW, echt super lekker én super veel. Kreeg het met moeite op, maar het was zo lekker dat ik het gewoon niet wilde laten staan haha. Wauw, als ik er weer aan denk krijg ik gewoon spontaan honger.
 

thairest2

 

Het dessert was een crème brulé met stukjes appel en kaneel, een frambozenmousse en een bolletje ijs. Ook lekker!

Zaterdag ging ik tussen het leren door mijn vader helpen bij een evenement die hij had georganiseerd. Ronald en ik moesten achter de bar staan tijdens een afsluitende BBQ. We hebben zelf ook nog even wat vlees er opgegooid :) Jep, gewoon BBQ’en in November! Waarom niet? :P

 

bbq

 

Oh en ik heb een nieuwe Instagram-pagina ontdekt “Rootingthesun” :) De foto’s zijn zo mooi! Ze maakt niet alleen prachtige foto’s van gerechten, maar ook van producten en ingrediënten.  Alles ziet er zo natuurlijk en helder uit. I like that! Haar website is ook heel “clean”.
Hier een paar fotootjes!

 

 

 

 
Ik zou hierdoor bijna spruitjes gaan eten! Bijna dan…..

 

Nou dat was mijn week wel weer!
Ik ben benieuwd hoe jullie week was! :D Laat het je me weten in een reactie?

UPDATE:
YESSSSSSSS!!! Ik heb mijn toets vandaag gehaald! Woehoeeeeeeee!
Happy Happy Happy!
Yep, dan is het nu tijd voor het huishouden…. :) :(

 

Jippie...!

Jippie…!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply