Life/ Persoonlijk

Dear Monday #14

Mijn eerste “Dear Monday” van het jaar! Wauw :P En dit gaat een korte worden denk ik, haha. Afgelopen week heb ik zo weinig gedaan… Nouja, het is niet zo dat ik me zat te vervelen. Ik kwam eerder tijd te kort. Ronald heeft zelfs bijna elke avond (heerlijk Indonesisch) gekookt voor mij!

indonesisch
Ik heb veel avonden gewerkt. Vaak tot laat. Hierdoor kon ik niet echt leuke dingen doen :( En ‘s ochtends was ik zo moe, dat ik pas laat mijn bed uit kwam. En zelfs dan was ik nog moe haha.
Ja dat is mijn leven nu. Ik moet er heel erg aan wennen. Mijn ritme is zo anders nu ik ‘s avonds/’s nachts werk! Maar één voordeel: mijn werk is meteen mijn work out :’) Het is zwaaaaarrrrr! Maar ik vind het wel leuk :)

Ik heb wel een paar leuke dingen gedaan hoor. Ik heb bij mijn broertje en zijn vriendin gegeten. Dat was gezellig :)
Ronald en ik zijn ook naar Amazing Oriental geweest, de Aziatische supermarkt. Altijd leuk! Paar dingen gekocht om uit te proberen, ik ben erg benieuwd! Rijstvellen zijn bij de toko zoooo goedkoop. Heb nu een aardige voorraad haha. Kan ik mijn Spring Rolls weer eens maken! Deze week ga ik ook voor de eerste keer miso soep maken. Wil het al de hele week maken, maar op de een of andere manier komt het er toch steeds niet van.

 

dear monday

 

We hebben natuurlijk Oud en Nieuw gevierd! Dit deden Ronald en ik samen met mijn broertje, zusje, nichtje en vrienden. Was ook heel gezellig! :D

 

love
Daarvoor hadden we uiteraard appelflappen gemaakt. Mijn oma had mijn recept voor appelflappen ook gemaakt en ze zei dat iedereen ze heerlijk vond. Leuk!

 

bladerdeeghapjes

 

Vrijdag hebben Ronald en ik een Dexter-dag gehouden. Dexter is een serie waar we deze week aan begonnen zijn. Ik ben nu helemaal verslaafd haha, wat een leuke serie!
Ik heb ook mijn macro-filter-ding (ik heb geen idee hoe het heet haha) in huis even uitgeprobeerd! Gaaf ding hoor :D Kom maar op met de lente!

 

macro

 

Zaterdag zijn we gaan shoppen in Zoetermeer. Ik heb eindelijk een nieuwe broek gekocht :) Het is altijd lastig een broek te vinden waar mijn kont in past + die ook nog eens lang genoeg is. Vaak zijn broeken te kort namelijk, zo vervelend. Dus ik ben er heel erg blij mee! Tussen het shoppen door dronken we nog even een koffie (ik een Chai Latte) bij Bagel & Beans.

 

dear monday

 

Zondag hadden we een nieuwjaarsdag brunch met de familie van Ronald. Zo’n onbeperkt buffet. Ik heb het heel netjes gehouden en vrij weinig gegeten, maar één keer een klein beetje opgeschept bij het buffet en een paar kleine stukjes van het toetjesbuffet geprobeerd. Sinds vandaag houd ik weer precies bij wat ik eet. Ergens ben ik wel blij dat de feestdagen weer voorbij zijn, dat maakt het veel makkelijker om gezond te eten haha.

Oh en ik heb een box bij HelloFresh besteld. Het leek me leuk om het een keer uit te proberen :) Vanavond wordt hij bezorgd! Echt heel jammer dat ik hem niet zelf kan openmaken, want ik moet werken. Dus Ronald gaat hem openmaken… Hopelijk wilt hij foto’s maken :)

Maar het aller aller aller leukste wat ik afgelopen week gedaan had, was oriënteren voor onze volgende vakantie. We willen al jaren heel graag naar Noorwegen en besloten vorig jaar dat 2016 het jaar gaat worden! Ik kan niet wachten!!! We zijn dus heel veel aan het lezen over Noorwegen, leuke bezienswaardigheden aan het opslaan, campings zoeken, etc.
We willen er een aantal weken gaan rondreizen en gaan overnachten in o.a. kampeerhutten. We hebben al heel wat leuke dingen gevonden!
Dus… Ben je ooit in Noorwegen geweest of ken je iemand en heb je nog tips? Laat het ons vooral weten! :)

 

noorwegen

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Keessie
    4 januari 2016 at 21:48

    Hallo Kim van de Postpakketten,

    Ik las dat je deze zomer naar Noorwegen gaat en dat je op zoek bent naar mensen die er geweest zijn, Ik meld mij aan, wat wil je weten, ik heb nog een route en foto’s van mijn backpackavontuur door half Noorwegen. Volgens mij is René en Rachelle ook naar Noorwegen geweest. Groetjes.

  • Leave a Reply