Life/ Persoonlijk

Dear Monday #15

Dear Monday

New week, new Dear Monday! Time fliessss! Wat waren de hoogtepunten van afgelopen week?

Maandag ontving ik de Hello Fresh box! De bezorger was “gelukkig” een uur te vroeg met de bezorging, waardoor ik hem voor mijn werk zelf kon openmaken! En ik was erg verrast met alle lekkere dingen in de box. Het zag er allemaal goed uit. Na mijn 2e box zal ik hier zeker een uitgebreide review over schrijven :)
Dit was het eerste gerecht dat wij maakten:

 

Hello Fresh

 

Dit vond ik het lekkerste gerecht. SUPER simpel, maar erg smakelijk:

 

Hello Fresh

 

Doordeweeks heb ik niet veel spannends beleefd. In de avonden werken en op mijn vrije avonden hebben Ronald en ik Dexter gekeken. We zijn nu al bij seizoen 2! Het is zooo’n spannende en leuke serie!
Ik heb ook mijn slowjuicer weer uitgeprobeerd! 2 recepten vind je al op mijn blog, heb je ze al gezien?

 

slowjuicer

 

Ik heb afgelopen week weer een aantal lekkere dingen gemaakt voor op de blog! Ik testte ook de Gefu Spirelli uit, die ik van mijn oma kreeg voor kerst. Ik ben er echt super blij mee! Het werkt heel erg makkelijk en de “courgetti” is erg lekker! Lekker knapperig :) Er staat een heel lekker koolhydraatarm recept klaar voor jullie. Zo lekker, dat je je bord erbij wilt aflikken. Echt. Nog even geduld!

 

Courgetti

 

En we maakten hamburgers! Deze waren ook super gelukt. Ze verdienen daarom ook zeker een plekje hier op de blog. Binnenkort!

 

Dear Monday

 

Het weekend is altijd het leukst. Zaterdag moesten we even terug naar Zoetermeer, omdat Ronald iets terug moest brengen. We hebben toen nog even ergens thee en koffie gedronken. Verder niks gekocht eigenlijk!

 

Dear Monday

 

Maarrrrrrrrr…. Ronald en ik hadden het er al een tijdje over om een nieuwe camera te kopen, omdat we toch wel serieus met fotografie bezig zijn en er meer mee willen gaan doen. Het is onze grootste hobby, dusssss…. Hebben wij zaterdag allebei een nieuwe camera gekocht!

 

camera

 

Tot nu toe ben ik er zo blij mee! We hebben hem nog niet goed kunnen testen, omdat we hem zaterdag aan het eind van de middag kochten toen het al donker was… En zondag hadden we ook niet zoveel tijd om hem te testen én ging het regenen… Maar ik heb wel gemerkt dat hij veel fijner is om foto’s te maken van mijn recepten! Hij heeft zo’n schermklepje, waardoor je foto’s kan maken in gekke hoeken enzo. Dat is echt heel handig en miste ik op mijn oude camera.

En…. Zondag reden we even naar Rotterdam omdat ik ook maar meteen een nieuwe lens wilde kopen. Deze heb ik tweedehands gekocht :) Het is een lens die je voor alles kunt inzetten. Dat miste ik nog! Ik heb eigenlijk maar één lens die ik altijd gebruik en één lens die bij m’n oude camera zat, maar nooit gebruik. Dus nu kan ik mijn oude camera verkopen met die oude lens :)
Deze nieuwe lens is perfect voor op vakanties!

 

lens

 

We waren dus eigenlijk van plan om zondag in Rotterdam de camera’s en mijn nieuwe lens uit te testen, maar het begon opeens keihard te regenen daar… Echt stom.
Dit is de enige foto die ik heb kunnen maken haha:

 

Dear Monday

 

Volgende week zal ik met meer nieuwe testfoto’s komen in mijn Dear Monday! :D <3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply