Life/ Persoonlijk

Dear Monday #16

Dear Monday

Hee! Leuk dat je mijn nieuwe Dear Monday weer bekijkt :) Afgelopen week was weer een week vol werk en schoolopdrachten, maar in het weekend heb ik weer leuke dingen gedaan!
Het was de laatste week van de Hello Fresh box. Als je benieuwd bent hoe wij het ervaren hebben, moet je nog even een weekje wachten! Ik ben druk bezig om een filmpje in elkaar te zetten, ik hoop dat deze aankomend weekend af is.
Vrijdag ben ik heel even langs mijn ouders geweest, daarna door naar mijn broertje met mijn zusje en Ronald. Was gezellig en werd erg laat, terwijl ik de volgende dag vrij vroeg op moest! Zaterdag ochtend zijn Ronald en ik namelijk met zijn ouders naar de Haagse Markt geweest. De Haagse Markt is vernieuwd en werd in november weer geopend. Dat moest ik zien natuurlijk! :) Het was meteen een mooie kans om mijn nieuwe camera en lens uit te testen!

 

Dear Monday

Dear Monday

Dear Monday

Markt10

Markt15

 

We hebben echt uren over de markt gelopen. Er is dan ook zoveel te zien :) En tussendoor dronken we natuurlijk nog even koffie en gingen we ook even lunchen!

 

Markt11

 

We kwamen thuis met aardig wat groente en fruit!

 • 1 kg sperziebonen
 • 900 gram gember
 • 600 gram wortels
 • 400 gram Turkse peper
 • 400 gram rode pepers
 • 1 kg bananen
 • 4 komkommers
 • 2 ananassen
 • 14 limoenen
 • 4 mango’s

En dat allemaal voor maar 10 euro!!!!!! Ongelofelijk toch? Het ziet er allemaal prima uit. De rode pepers en gember ga ik lekker invriezen, altijd handig om een voorraad van te hebben. De sperziebonen gebruik ik om te “preppen” en van de komkommers, wortels, ananassen en limoenen (en misschien ook mango?) kan ik weer lekkere slowjuices maken!

Aan het einde van de middag wilde Ronald nog even een stukje rijden, om zijn camera en lens uit te testen. We kwamen uit bij Boerderij ‘t Geertje, wat altijd leuk is :) Lekker kalfjes en geitjes aaien <3 Uiteraard nam ik zelf mijn camera ook weer mee!

Dear Monday

Dear Monday

Dear Monday

Dear Monday

 

Zondag was een luie en actieve dag tegelijk. Ronald en ik maakten het zaterdag weer erg laat, omdat we niet konden stoppen met Dexter kijken haha. We sliepen lekker uit, maar zijn wel gaan wandelen door Leiden! Om opnieuw de camera uit te testen :P Die hebben we dus goed kunnen uittesten dit weekend haha. Ik vind het altijd leuk om rond te lopen en dan juist de dingen te fotograferen waar je normaal gesproken niet eens naar zal kijken. Zoals de foto hieronder van de oranje fiets tegen de groene planten.

 

Leiden

Leiden2

Leiden3

Leiden5

Leiden4

 

We gingen spontaan even wat drinken bij City Hall, maar namen ook een paar borrels erbij. Erg lekker! Daarna zagen we dat ze aan de overkant, bij Einstein, een spareribs dagmenu hadden voor maar 10 euro… We konden de verleiding niet aan en zijn daar gaan eten haha. Erg leuk en gezellig allemaal, maar niet zo goed voor het afvallen natuurlijk! Gelukkig hebben we het hele weekend aardig wat gewandeld en zal de schade wel meevallen…. hoop ik :P

 

Leiden6

Leiden7

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Keessie
  18 januari 2016 at 18:02

  Weer mooie foto’s van afgelopen weekend, we hadden ongelooflijk veel mazzel met het weer en de rust op de markt. Wij ( Harjanti en ikzelf ) hebben het bezoek aan de markt als zeer relaxt ervaren, en nog leuke spullen gekocht ook. Bedankt Kim en Ronald.

 • Leave a Reply