Life/ Persoonlijk

Dear Monday #17

Heeeey! :) Ook al is er vandaag al een blogpost online gekomen, de Dear Monday slaan we natuurlijk niet over! :)
Niet dat ik echt veel te vertellen heb, haha. Eigenlijk bijna niks! Dus het wordt een korte. Ik zit namelijk nog steeds in mijn tentamenweek. Ik moest vrijdag een hertentamen inleveren én ik had ook een deadline voor het inleveren van een project en verder heb ik heel veel (lange dagen) moeten werken. Bleghhhhh…. Daarnaast voelde ik me niet lekker ook, hoofdpijn en verkouden… je kent het wel. De enige dag in de week dat ik naar school moest, had ik me verslapen en gewoon de les gemist. Hoe dom is datttt….. En toen ging er ook nog eens een recept mis :( Het was echt mijn week niet.
Nouja… Ik had alleen het weekend een klein beetje tijd om iets leuks te doen. Dus wat heb ik afgelopen weekend gedaan? :) Laten we maar snel overstappen naar de positieve dingen <3

Vrijdag avond: essay afgemaakt voor school, maar daarna lekker Dexter kijken met Ronald. Met nachos uit de oven erbij :D

Zaterdaggggg: na zo’n beetje de hele dag besteed te hebben aan school, gingen we nog even naar de duinen om te wandelen. Het was zulk mooi weer! Helaas werd het een erg korte wandeling, omdat het al snel donker was. Hierdoor hebben we wel wat herten kunnen zien :) Altijd tof! Kon ik meteen m’n nieuwe zoomlens eens gebruiken. De foto’s zijn niet zo interessant geworden, omdat het lastig is een goede foto te maken wanneer er weinig licht is. Plus, de herten wilden alleen met hun kont in beeld.

 

hertje2

 

Alleen hier wilde hij even in de camera kijken:

 

hertje

 

Volgende keer dus wat vroeger gaan! :) Ik kan echt niet wachten op de lente!!! Dat vind ik zo’n leuk seizoen om te fotograferen :)

Jeetje ik kan me niet eens meer herinneren wat ik gisteren overdag gedaan heb?! Wat erg zeg…. :( Komt vast door de stress :/
‘s Avonds zijn Ronald en ik in ieder geval met een vriend van Ronald naar de voorpremière van The Revenant geweest. Die ene film met Leonardo DiCaprio. Ik vond het echt een goede film! Heel spannend! Met een aantal vieze stukjes met bloed haha. Erg mooi gefilmd ook.

 

revenant-gallery-20-gallery-image

 

Oja zondag hebben Ronald en ik ook een review-filmpje opgenomen over de Hello Fresh boxen… Maar het was echt SUPER awkward om te doen en ik weet nog niet of hij wel online gaat komen hahaha…. Echt heel erg. Ik vind het wel heel leuk om te filmen en te monteren, maar mezelf terug zien vind ik echt vreselijkkkkk. Hieronder zie je een screenshot van het filmpje… Lijkt het jullie leuk om een filmpje over de Hello Fresh box te zien? Want dan zal ik hem gewoon in elkaar zetten en online zetten!

 

dear monday

 

 

Nou dat was het voor vandaag! Via Snapchat vind je me op “Cozymess”, daar deel ik elke dag wat foto’s van mijn dag. En volg je me al via Facebook? :) Ik wens jullie allemaal een hele fijne week :)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  marieke
  26 januari 2016 at 08:16

  Jaa plaatsen :) super nieuwschierig!

  • Reply
   CozyMess - Kim
   26 januari 2016 at 15:51

   Hmmmmm :P Ik ga er nog even over nadenken haha :)

 • Reply
  Keessie
  25 januari 2016 at 20:26

  Hoi Kim,
  Na al dat werk om een film in elkaar te knutselen moet je hem plaatsen ook. Even over je (onnodige) schaamte heen stappen en samen met Ronald “stralen” op het doek (scherm)
  Toi, toi, toi !

  • Reply
   CozyMess - Kim
   26 januari 2016 at 15:52

   Het filmpje zelf moet ik nog helemaal monteren enzo! Maar wie weet… Als ik dit weekend tijd heb, zal ik even kijken hihi

  Leave a Reply