Life/ Persoonlijk

Dear Monday #18

Wat een hectische week was het afgelopen week zeg!!! Jeetje…. :P Waar zal ik beginnen?

Maandag moest ik weer werken, het was gelukkig een keer wat rustiger op werk… Al werd het wel weer erg laat.
Wat vinden jullie van mijn sexy werkschoenen?

dear monday

 

Dinsdag kwam Lisanne gezellig bij mij eten! :) Ik maakte een pastagerecht met de rucola pesto die ik zelf had gemaakt. Daarna keken we een SF film op Netflix. Parallels. De film was beter dan ik had verwacht, maar het eind was echt stom. Er was eigenlijk geen eind… Het stopte midden in een verhaal. Daar kan ik dan niet tegen… Het gebeurt wel vaker dat een film een open einde heeft, maar dit ging echt te ver haha. Het is ook onbekend of er een tweede deel gaat komen. Zonde, want denk dat het een hele goede film had kunnen zijn, omdat het verhaal best wel origineel was…Hieronder kun je de trailer bekijken :)

 

De rest van de week was niet zo interessant volgens mij… Ik heb doordeweeks dingen voor school gedaan, geleerd en verder niet zo veel? Al neemt school wel altijd heel veel tijd in beslag. Donderdag bestelde ik een Fitbit Surge, vrijdag had ik hem al binnen! Ik helemaal blij…. bleek hij het niet te doen :( Hij wilde niet opladen. Daarnaast was hij ook te groot eigenlijk, ik kon hem nog maar 2 gaatjes kleiner maken. Teruggebracht en een nieuwe gehaald, dit keer de kleinere variant. Thuis bleek dat die weer te klein was! Sjongejonge… Dus weer teruggebracht en besloten om dan toch maar een grotere te kopen die het wΓ©l deed, maar kon niet meer besteld worden… Wat een pech! :(
Een Fitbit Surge is een activity tracker, een horloge die van alles kan. Hij meet je hartslag, hij houdt bij hoeveel kcal je verbrandt hebt, hoeveel je nog mag eten volgens jouw doel, hoe je geslapen hebt, etc… Dit model had zelfs een GPS, dat leek me leuk voor als ik het hardlopen weer ga oppakken.

 

dear monday

 

Nu ben ik dus opzoek naar een andere activity tracker. Eisen: moet hartslagmeter in het horloge hebben en het liefst ook GPS en vervangbare bandjes. Ik zit nu te kijken naar de Tomtom Spark Cardio of de Garmin Vivosmart HR (zonder GPS), maar van beide lees ik ook weer slechtere reviews… Zoals dat Tomtom geen goede app heeft vergeleken met Fitbit en Garmin en dat de Garmin je hartslag niet goed meet wanneer je aan het sporten bent. Beide vind ik wel erg belangrijk, dus ik weet het niet meer! :(Β Dussss, kan jij me er toevallig een aanraden? Ik ben heel erg benieuwd!! Zou super fijn zijn als iemand me kon helpen :)

Zaterdag ochtend moesten we al vroeg opstaan om in Amsterdam te zijn! We gingen namelijk naar een informatiebijeenkomst over Noorwegen. We hebben weer een aantal leuke plekken kunnen opslaan voor onze reis :)

 

Dear Monday

 

En omdat we toch al in Amsterdam waren, gingen Ronald en ik ook langs het Rijksmuseum! Daar waren we beide nog nooit geweest.

 

Dear monday

 

Het was veeeeeeel groter dan we hadden verwacht! We vonden het een erg mooi museum :)

 

dear monday

dear monday

dear monday

 

Het was niet super druk gelukkig, vooral bij de Nachtwacht was het natuurlijk druk. Leuk om de beroemde schilderijen eens in het echt te zien! :)
Na het bezoek aan het Rijksmuseum, was het tijd om op bezoek te gaan bij Lisanne. Zij vierde haar verjaardag zaterdag. Was gezellig! Ronald ging daarna nog even naar een feestje van twee vrienden, terwijl ik wat dingen deed voor school (jep, op zaterdagavond. ZaterdagNACHT zelfs…). Zondag zou het weer een super drukke dag worden, dus tijd voor school had ik verder niet!

Zondag moesten we even op bezoek bij m’n broertje om hem te helpen bij iets, maar daarvoor moesten we eerst de Fitbit terugbrengen en het was drukkkkk… pffff. Bij m’n broertje kon ik lekker knuffelen met de kittens <3

 

dear monday
‘s Middags vierde mijn opa zijn verjaardag, want hij is vandaag jarig :) Hij had weer zijn heerlijke appeltaart gemaakt! Zo lekker…. :D
Na mijn opa’s verjaardag aten we bij mijn ouders en waren weer laat thuis! Vandaag moest ik al het schoolwerk proberen in te halen, wat niet eens gelukt is :( Vandaar dat deze blog ook zo laat kwam, helaas!

En om deze Dear Monday af te sluiten, heb ik hier een lekker (oud) nummertje voor jullie (die jullie waarschijnlijkΒ kennen, moet haast wel) die ik de hele week al luister :P

 

 

Tot volgende week!!! :)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Karlien
    6 februari 2016 at 18:57

    Leuke week. Tof het rijksmuseum, voor mij al erg lang terug.

  • Leave a Reply