Life/ Persoonlijk

Dear Monday #19

crepe affaire

Hey you! Leuk dat je mijn blog weer bezoekt :) Vandaag heb ik, zoals elke maandag, weer een nieuwe Dear Monday voor jullie! Een gedeelte van mijn week heb je al kunnen lezen in mijn blog van vrijdag. Ik vertelde dat ik het enorm druk had met deadlines voor school en met veranderingen op mijn blog. Nou van dat laatste is helaas niet zoveel terecht gekomen, omdat ik na mijn laatste tentamen van vrijdag opeens door had dat ik ziek was. Dat heb ik nou altijd :p Dan ben ik zo druk bezig, dat ik niet eens meer naar mijn eigen lichaam luister. Niet goed!!!! En wanneer ik dan weer vrije tijd heb, eindelijk, ben ik ziek. Balen! Ik had allerlei leuke plannen voor het weekend… Gelukkig kon ik de leukste plannen nog wel uitvoeren :)

 

PicsArt_02-04-04.10.09

 

Vrijdag vierde mijn zusje haar verjaardag voor haar vrienden, Ronald en ik waren ook uitgenodigd natuurlijk. Het was heel gezellig! :) We zaten in de tuin rond een vuurkorf, lekker warm. Mijn zusje was heel blij met haar cadeau! Een Playstation 4 (ik ben jaloers hihi). Die wilde ze heel graag :)

 

Mandybday

 

Zaterdag ging ik lekker in Haarlem shoppen met een vriendinnetje. We waren allebei ziek, maar het was wel heel gezellig! Haarlem is een mooie stad <3 De volgende keer neem ik mijn camera mee, dit keer was ik hem vergeten helaas!

 

Haarlem

 

We gingen lunchen bij Crepe Affaire, erg leuk! Misschien dat ik hier nog een blog over schrijf :) Al heb ik geen mooie foto’s kunnen maken. Misschien nog een keer de lunch overdoen de volgende keer dat ik in Haarlem ben dus ;)

 

crepeaffaire2

 

We namen beide een crepe met sinaasappelijs, Grand Marnier, chocoladesaus en slagroom. Lekkerrrrrrrrrrr! Daarnaast dronken we een smoothie.

 

crepeaffaire

 

crepeaffairesmoothie

 

Lisanne kocht een aantal hele leuke truien en vesten en ik kwam thuis met 2 shirtjes en een leuk cadeau voor mijn moeder haar verjaardag :)

 

shirt

 

Ik kon niet echt een goede foto maken van m’n shirt haha (en ook nog eens met nat haar…), maar dit is een van de shirtjes. Heb hem ook in het rood met zwart. Vond het wel lekker sporty :) Ik heb gisteren ook nieuwe schoenen van Nike besteld! Ik hoop dat ze goed zitten, ik vind ze in ieder geval wel erg mooi en ze lijken me prima om op te fitnessen!

 

nike

 

Na Haarlem was het snel even douchen, koken en eten en naar de 2e en 3e verjaardag van de week. Ik maakte een hele lekkere vegetarische quiche-achtig iets. Met op de bodem zoete aardappel schijfjes. Ik vond het erg lekker! Voor herhaling vatbaar, dan zal ik het recept ook meteen online zetten.

 

quiche

 

Het 3e feestje was een surprise party voor mijn nichtje. Altijd leuk natuurlijk! Helaas kon ik het niet laat maken, want ik voelde me echt goed ziek na zo’n drukke dag.

 

bdaymerel

 

Zondag heb ik de hele ochtend en deel van de middag in bed gelegen. Eigenlijk niks gedaan, zo zonde… in de ochtend was het heerlijk wandelweer, maar mijn hoofd en lichaam wilden echt even niets. Ronald en ik zijn wel weer bezig geweest om onze reis uit te stippelen. Ons plan wordt steeds wat duidelijker :) Ik kan niet wachten tot het zover is!

Ook ben ik nog steeds opzoek naar een Activity Tracker, een horloge die mijn hartslag, stappen en verbrandde calorieën meet. IK WEET HET NIET MEER!!!!! :( Ik twijfel zo enorm tussen de Fitbit Surge (die ik al had, maar het niet deed), de Polar A360 en de Tomtom Spark Cardio……. Alle drie hebben zo hun voor- en nadelen en ik weet het gewoon niet meer. Help me plz :(

Anyway, er is weer een nieuw blok begonnen op school. Dat betekent dat ik het nu weer even lekker rustig heb en weer kan ademhalen haha. Nu kan ik weer allerlei leuke dingen gaan doen voor mijn blog, ik heb er zin in! :D Dus ik ben van plan morgen een aantal lekkere recepten te bedenken! Morgen ben ik lekker vrij namelijk :)

Ik ben benieuwd wat deze week me weer gaat brengen! Ronald heeft een verrassing voor Valentijnsdag voor me. We gaan een nachtje weg en ik heb geen ideeeeeeeee waarheen. Ik ben erg benieuwd haha! Je zult het vast lezen in mijn volgende Dear Monday :)

selfie

-xxx- Kim

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply