Life/ Persoonlijk

Dear Monday #20

oreo bonbons

Hoi! Vandaag een stuk later de Dear Monday #20 online, omdat ik tot heeeeel laat school had helaas!
Vorige week was een erg leuke week! CozyMess bestond 1 jaar, dat moest natuurlijk gevierd worden. Ik maakte 2 lekkere dips en 1 olijven-tapenade en dit aten we met pitabroodjes gezellig met een wijntje.

 

dips

 

Mijn moeder was gisteren (14 februari) jarig, maar omdat een hoop mensen dan Valentijnsdag vieren, vierden we het vrijdag al. Speciaal voor haar verjaardag maakte ik Oreo truffels. Erg leuk om te doen en ze waren ergggggg lekker! Ik heb er maar één geproefd haha, de rest heb ik lekker weggegeven (hoe sterk is dat van mij?!). Ze zagen er lekker feestelijk uit :) Willen jullie het recept?

 

oreobonbons

 

In mijn vorige Dear Monday vertelde ik al dat Ronald een Valentijnsdag verrassing voor me had. We gingen een nachtje weg, maar ik wist niet waarheen! Het bleek een hele leuke verrassing te zijn, want we gingen naar Van der Valk in Zwolle en hadden een enorm grote en mooie kamer.

 

valentijnsdag

 

En zo schattig die rozenblaadjes…. <3 Ook in de badkamer rondom het bad!

 

valentijnsdag

 

Er was ook een wellness- en sportgedeelte waar we lekker gebruik van gemaakt hebben! Super leuk. Tijdens onze workouts in de sportschool kon ik mooi de Fitbit Surge uitproberen, die ik toch weer heb gekocht haha. Dit keer doet hij het gelukkig en heb ik de grotere versie genomen :)

 

hotel4

 

Op zaterdag aten we lekker in het hotel zelf en zijn we het hotel eigenlijk niet meer uit geweest. We hadden echt een hele chille avond. We hebben super lekker gegeten en we dronken te veel wijn haha.

 

hotel1

 

Zondag (Valentijnsdag!) werden we wakker met super veel sneeuw en stond er een super lekker ontbijtbuffet op ons te wachten. Ik maakte een lekker broodje met zalm en ik at een paar slechte dingen hihi (donut!).

 

hotel2

 

We hadden een late uitcheck, dus konden nog even sporten en de sauna in. Daarna namen we allebei een gezichtsmasker en ging ik lekker even in bad. Zo fijnnnnn! Ik wil ook een bad in mijn volgende huis! Lekker relaxen……

 

hotel5

hotel3

 

Aan het eind van de middag gingen we Zwolle in. Het was helemaal wit daar, erg mooi. De winkels waren dicht, maar dat maakte niet uit. We gingen lekker wandelen!

 

zwolle

zwolle2

 

We wilden ook ergens iets eten, maar het was erg lastig een restaurant te vinden die nog niet helemaal vol gereserveerd was… Duh! Het was Valentijnsdag. Na een stuk of 6 pogingen bij restaurantjes, vonden we een heel leuk restaurant waar wél nog plek was…. Gelukkig. Stadscafé Blij heet het. Ik was zoooo blij, ik had de hoop stiekem al opgegeven.

 

restaurant2

 

We namen het verrassingsmenu van de chef. Dit was zo’n goede keuze! Echt ALLES was heerlijk, ongelofelijk. En zo leuk dat je niet weet wat je gaat krijgen… Als ik naar Zwolle ga, ga ik hier op zeker nog een keer eten.

Na het eten zijn we nog even doorgereden naar mijn ouders, omdat mijn moeder jarig was en ik het toch wel even leuk vond om haar op haar verjaardag in het echt te feliciteren :)

Het was dus weer een druk, vol, maar tegelijk ook een heel relaxede week. En wat heb ik toch een lief vriendje, dat hij me verwend met zo’n heerlijk weekend…. <3 Ik hoop dat jullie net zo’n fijn weekend hebben gehad! :)

 

restaurant1

 

-xxx- Kim

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Adriaan Lok
  16 februari 2016 at 09:35

  Hallo Kim,

  Kijk, hier worden wij blij van. Wat heerlijk om te lezen dat jullie zo genoten hebben van het verblijf in ons hotel en van het prachtige Zwolle. Wij zien jullie graag nog een keer terug.

  Tot snel?

  Groet,
  Adriaan Lok
  Van der Valk Hotel Zwolle

 • Leave a Reply