Life/ Persoonlijk

Dear Monday #21

Dear Monday #21

Het is weer maandag! Dat betekent: tijd om terug te kijken op een leuke week met deze Dear Monday #21! Afgelopen week heb ik niet heel veel bijzonders gedaan, het was vooral een actieve week. En dat is te danken aan mijn nieuwe Fitbit! Wat motiveert dat ding zeg, niet normaal. Ik loop nu veel meer dan voorheen. Als het mooi weer was en ik hoefde niet al om 08:45 uur op school te zijn, ging ik lekker wandelen naar het station ipv de fiets. En dan ook weer terug natuurlijk! :)

 

Dear Monday #21

 

Misschien denk je “Maar fietsen is toch ook al beweging? Waarom ga je dan wandelen?”. Als je wandelt ben je langer onderweg, dat betekent dus dat je langer een hogere hartslag hebt en dus meer calorieën verbrandt. Zo simpel is het eigenlijk. Fietsen is prima, maar wandelen eigenlijk nog beter voor als je calorieën wil verbranden :)
Het leuke van wandelen vind ik dat je zoveel meer ziet. Je kan gewoon rustig om je heen kijken en alles in je opnemen. Dit heb ik veel minder op de fiets.

 

Dear Monday #21

 

Mijn doel is om 10.000 stappen op een dag te zetten. Waarom 10.000? Een gemiddeld persoon zet er 5.000 – 6.000 op een dag, dat is te weinig. Er wordt gezegd dat men daarom een half uur extra moet bewegen op een dag. Door een half uur extra te bewegen, kom je aan de 10.000 stappen. Hier kun je er meer over lezen!

 

dear monday #21

Na een wandeling naar het station in de ochtend zat ik al op ruim één derde van mijn doel!

 

Het is ook heerlijk om na school nog even een stuk te wandelen. Zeker in het “Gouden uurtje” en met prachtig (maar super koud) weer :)

 

dear monday #21

dear monday #21

dear monday #21

dear monday #21

 

Aan het einde van de dag is het natuurlijk super om te zien dat je al je doelen behaald hebt! Dit motiveert extra om de volgende dag wéér lekker te gaan wandelen :)

 

dear monday #21

 

Zélfs als het regent! Zondag ben ik samen met Ronald lekker gaan wandelen, samen is het nog gezelliger natuurlijk :) We wandelden naar de ouders van Ronald, wat toch ruim een uur wandelen is. We begon met droog weer, maar we kwamen kletsnat aan. Helemaal doorweekt waren we haha, maar die groene balkjes maken het allemaal waard :)

 

dear monday #21

 

Natuurlijk heb ik ook relaxte dingen gedaan :) Zaterdag zijn we naar 2 films geweest: The 5th Wave en Pride & Prejudice & Zombies. Alle twee erg leuk! Geen super goede films, maar wel gewoon leuk om te zien :)

Oh en dit waren mijn food hoogtepunten van de week, misschien heb je het al voorbij zien komen op mijn snapchat (CozyMess):

 

 

dear monday #21

Super lekker ontbijtje!

 

dear monday #21

Dit was echt goddelijk…

 

Ik zal van beide het recept binnenkort op CozyMess zetten! Ook zal ik over een aantal weken een uitgebreide review schrijven over de Fitbit :)

Tot volgende week! -xxx- Kim

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply