Life/ Persoonlijk

Dear Monday #22

Hey, daar ben ik weer! Misschien is het jullie opgevallen dat ik vrijdag geen nieuwe post heb geplaatst. Sorry daar voor! Ik ben sinds donderdagnacht ziek geweest. Ik was zoooo misselijk en had last van mijn buik, waardoor ik echt niet kon denken aan eten. Zelfs bij het ruiken of zien van eten werd ik al misselijk en kreeg ik buikpijn haha. Het lukte me dus niet om een nieuw recept te posten helaas.

Ik ben niet heel veel de deur uit geweest, omdat ik dus ziek was en ik de dagen er voor veel heb gedaan in huis (opruimen, schoonmaken, planningen voor school, schoolwerk, etc.) en moest werken. Het was dus wel een beetje een saaie week haha. Ik heb mijn hoeveelheid stappen ook niet gehaald en maar heel weinig foto’s gemaakt (behalve op Snapchat) :( Hopelijk gaat het komende week een betere week worden! :)

 

Opruimen

 

Het hoogtepunt van de week was dat Ronald en ik een last-minute hebben geboekt naar…… Dubai! Woehoeeee! We vertrekken echt al héél binnenkort en ik ben echt enorm benieuwd naar de stad, de mensen, de cultuur en het eten daar! We overnachten in een super luxe 5 sterrenhotel, zo cool!

 

dubai

Foto van “bestdesertsafariindubai.com”

 

Het vraagt wel om wat voorbereiding, haha. Verenigde Arabische Emiraten is namelijk een streng gelovig land, die het niet OK vind als je in korte broeken, hemdjes en op gympen loopt. Aangezien het daar wel gewoon 30 graden is, moet ik mijn kledingkast dus een beetje aanvullen. Ik heb alleen maar korte broeken die boven m’n knieën komen, maar je mag je knieën dus niet laten zien. Daarnaast loop ik in de zomer eigenlijk alleen maar op slippers of gympen, wat ook not done is. Een bikini op het strand of aan het zwembad mag wel, maar moet niet al te bloot zijn (en zeker niet doorschijnend, dus geen wit). Best wel wat dingen waar je rekening mee moet houden dus.

 

dubai2

Foto van “dutchflyguys.nl”

 

In Dubai gaan we een jeepsafari door de woestijn doen, echt heel tof. In de woestijn gaan we dan een kamelentocht doen en dineren in een woestijnkamp met buikdanseressen :) I can’t wait! :D

 

dubai-desert-safari

Foto van “dubaidesertsafaritours.com”

 

Zaterdag heb ik even geshopt met Ronald. Ronald kocht linnenbroeken en schoenen waar ik jaloers op ben. Ik kocht een T-shirt en een nieuwe bikini.

 

shopping

 

Donderdag was trouwens ook een leuke dag :) Mijn zusje en haar vriend kwamen bij ons thuis chillen. We gingen met z’n vieren gamen, muziek luisteren en onze traditie: nachos uit de oven eten!

 

nachos 2

Klik op de foto voor het recept

 

Vrijdag bracht ik ze weer naar huis en ging ik met mijn moeder dus op zoek naar schoenen voor m’n vakantie, maar die heb ik niet gevonden :( Het probleem is dat ik zo’n gekke maat heb; 41,5… Vaak zijn de schoenen te groot of te klein dus. Bij gympen heb ik dit probleem nooit, omdat ze dan gewoon 41,5 verkopen haha. Dus als ik modebewuste lezers heb; een paar tips voor de dresscode “Smart Casual” qua schoenen zou echt heel fijn zijn, haha.

Ook érg leuk was dat Ronald rond Valentijnsdag een Rituals pakket won voor zijn Valentijn. En dat ben ik natuurlijk ;) Dusssss kreeg ik dit weekend het Rituals pakket! Ben er echt heel blij mee, ik ben erg fan van de producten van Rituals en deze serie had ik nog niet :) Super mooie toevoeging dus :D

 

rituals

 

Jep dat was het weer voor vandaag. Afgelopen week stond dus veel in het teken van Dubai, kleding en relaxen :)  Vandaag begint mijn school weer (ik had vakantie) en komt mijn vakantie naar Dubai steeds dichterbij, whaaaa! Gelukkig gaat het vandaag iets beter met mijn buik, dus ik verwacht woensdag weer een lekker recept te kunnen posten!

 

snapchat selfie

Gekke selfies op Snapchat; CozyMess!

 

Tot volgende week!

-xxx- Kim

Ps. Is het je al opgevallen dat ik het menu een beetje heb aangepast? Je kunt nu overzichtelijker recepten terugvinden doordat ik een aantal categorieën heb toegevoegd :) Zo kan je snel koolhydraatarme recepten vinden bijvoorbeeld! Ook heb ik onder “LIFE” en “SCHOOL PROJECTS” een aantal categorieën toegevoegd! Beter zo toch?!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply