Life/ Persoonlijk

Dear Monday #23

Happy Monday! :) Dit is alweer de 23e Dear Monday, wow wat gaat de tijd snel. Al 23 weken deel ik mijn week met jullie :) En ik had nooit verwacht dat de Dear Monday één van de best bezochte artikelen op mijn blog zou zijn haha. Dat betekent dat ik er dus lekker mee door ga!

Mijn week begon erg rustig. Of eerder saai. Beetje sporten, paar avonden werken, veel naar school en verder niet veel interessants. Ik voelde me nog steeds niet lekker (vandaag nog steeds niet) en heb het heel rustig aan gedaan verder. Ik heb nu al meer dan een week last van mijn buik en slechte eetlust, erg vervelend. Mijn buik is erg opgezet, wat ik zo’n naar gevoel vind. Meestal helpt het dan om te gaan bewegen. Dus dat deed ik zaterdag!

 

NPK1

 

Ronald en ik hebben lekker een wandeling gemaakt van ongeveer 11 km. Het was heerlijk. Zo rustgevend! Het heeft ook enigszins geholpen voor m’n buikpijn, al ben ik er nog niet van af helaas!

 

NPK5

 

We gingen naar het Nationaal Park Kennemerland. Ik was daar nog nooit eerder geweest en vind het altijd leuk om nieuwe wandelgebieden uit te proberen :) We volgden de blauwe route die door de duinen naar de zee liep.

 

NPK2

 

Het was prachtig! Ik heb er enorm van genoten :) We hadden ook ontzettend geluk met het weer! Het was een stralende dag.

 

NPK6

Nationaal park Kennemerland-109

 

Door de heuvels op en heuvels af heb ik ook aardig wat calorieën verbrand met deze wandeling. Ik weet niet zeker of het klopt hoor, maar mijn horloge zegt dat ik ongeveer 1500 kcal heb verbrand. VEEL! Aan het eind van de dag kwam ik ook op 19.193 stappen! Ik vind het echt jammer dat ik de 20.000 niet heb gehaald haha, was er bijna. We hebben wel ontzettend lang over de wandeling gedaan haha. Meer dan 3 uur! Maarja, dat krijg je met 2 hobbyfotograven die overal foto’s van willen maken :’)

 

NPK4

 

Rond zonsondergang liepen we weer terug naar het startpunt. Alles kleurt dan zo mooi rood.

 

NPK3

 

We hebben op de terug weg ook een hoop wild gezien. Zo leuk! Een aantal hertjes die voorbij schoten en aardig wat wisenten (bizons).

 

NPK7

NPK8

 

Toen we de auto bereikte was het alweer pikdonker haha. Daarna gingen we gelijk door om een vriendinnetje op te halen. We zouden namelijk even wat eten op de Pier in Scheveningen en daarna naar een film gaan. Helaas waren de restaurantjes op de Pier al dicht (al voor  21 uur…), erg jammer, dus aten we ergens anders aan de boulevard. In een hamburgerrestaurant waarvan ik de naam niet meer weet en waar ze ook niet erg blij leken met onze komst haha.

 

uiteten1

 

Gelukkig was het wel een enorm gezellige avond en was de film (London Has Fallen) ook erg spannend! :)

 

uiteten2

 

Zondag hebben we lekker uitgeslapen, boodschappen gedaan, op visite geweest bij mijn ouders en daar Oreo truffels gemaakt voor mijn opa en oma die ook gezellig langskwamen. Uiteindelijk hebben we ook lekker gegeten bij mijn ouders en was het weekend alweer voorbij! Ging weer veel te snel.

Ik hoop dat jij ook een super week gehad hebt! Laat me vooral weten in een reactie wat jij gedaan hebt :) Dat vind ik heel leuk om te horen!

-xxx- Kim

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply