Life/ Persoonlijk

Dear Monday #24

Goede maandag morgen! :)
Ik hoop dat je een fijne week hebt gehad. Die van mij was erg druk, ik zal je vertellen waarmee ik dan zo druk was!

Het is natuurlijk super dat ik HEEL ERG BINNENKORT vertrek naar Dubai, maar daar hoort ook een hoop voorbereiding bij. Naast dat ik natuurlijk mijn koffer moet inpakken met kleding die daar toegestaan is (wat voor stress zorgt!), moet ik er voor zorgen dat ik op schema loop met mijn studie en natuurlijk kan ik jou (mijn trouwe volger!) niet achterlaten zonder recepten/blogs.

 

dear monday #24

Om deze reden vind je niet zoveel bakrecepten op mijn blog haha. Het wordt altijd zo’n troep! Ik ben natuurlijk erg “messy” ;) Ronald vindt het nooit zo leuk als ik de keuken zo achterlaat HAHA!

Dit weekend ben ik daarom erg druk bezig geweest met recepten bedenken, maken, schrijven en fotograferen! Eigenlijk is dat het enige wat ik het hele weekend heb gedaan haha. Een blog- en kookweekend was het dus voor mij :) Ik ga je nog lekker niet vertellen wat er binnenkort online komt, dat is natuurlijk een verrassing ;)

Oke oke, hier alvast een paar “teasers” dan:

 

bakken2

 

Ik heb iets gebakken. Yepppp! Ik kreeg een kookboek opgestuurd die ik mag gaan reviewen! Heel leuk! Ik koos iets uit met banaan en cacao (want: altijd goede combi)… Tja wat zal het zijn? ;)

In het teken van Pasen, maakte ik ook een aantal recepten met eieren. Dus, ik hoop dat je een beetje van eieren houdt… die ga je namelijk veel tegenkomen tot aan Pasen haha!

 

gevuldei

 

Dit gevuld eitje wil ik wel met je delen, want hij ziet er grappig uit! Doet hij je niet een beetje denken aan een haan? :P

Oke meer ga ik lekker niet laten zien, dan moet je me maar op Snapchat volgen! Mijn Snapchat volgers hebben een groot deel namelijk al gezien ;) Volg je me nog niet? Voeg me dan toe op CozyMess! :) Ik volg je terug, want dat vind ik leuk! :D

Ik volgde deze week ook een glutenvrij en lactosevrij dieet. Dit is een opdracht voor school. Ik moet er een dagboekje van bijhouden op mijn blog, die zal je binnenkort dus ook zien. Ik kan wel zeggen: met een lactose-intolerantie zou ik wel kunnen leven, maar met coeliakie of een gluten-intolerantie gaat het me wel lastig worden!

 

Dear Monday #24

 

Verder heb ik eigenlijk niets te vertellen, saai he?! Ja sorry…. Veel gedaan voor school ook en op de rest moet je nog even wachten ;) Deze week heb ik wel weer een hoop gewandeld, naar het station en naar huis… Naar de supermarkt, naar het centrum, etc… Het was zulk mooi weer! Helaas heb ik daar dus geen enkele foto van! :( Deze week beter :)
Ik hoop dat jij een interessantere week had dan ik, haha. Laat me vooral weten wat jij gedaan hebt! :)

 

Oja, ik heb mijn haar geverfd! En ik ben nog steeds slecht in selfies maken haha!

Oja, ik heb mijn haar geverfd! Alleen wilt de camera van mijn mobiel niet de juiste kleur weergeven, want het lijkt nu net grijs maar het is bijna zwart! En ik ben nog steeds slecht in selfies maken haha!

-xxx- Kim

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply