Life/ Persoonlijk

Dear Monday #25

Dear Monday #25

Hoii! Deze week krijgen jullie helaas geen volledige Dear Monday, ik schrijf deze namelijk al op zaterdag! Terwijl ik dit schrijf heb ik nog 10000 dingen te doen voor ik vanavond naar Dubai vlieg haha. Wanneer je dit leest, ben ik dus hopelijk veilig aangekomen in Dubai (en zo niet, lijkt me het best wel creepy dat jullie de komende week alsnog berichtjes van mij krijgen… HAHA!) en lig ik vast bij het zwembad of aan het strand ;) Ik wil je niet jaloers maken ofzo hoor ;)

 

Dear Monday #25

 

Wat een drukke week was dit, met gemiddeld 5 uur slaap per nacht haha! Niet normaal. Lange dagen school, veel opdrachten die ik af moest maken, veel voorbereiding voor Dubai… En dan ook nog in de avond werken. Het is me wel allemaal gelukt en gelukkig kan ik deze week goed mijn batterij weer opladen :)

Heb ik ook nog interessante dingen gedaan afgelopen week? Hmmm weinig, maar ik kan er wel een paar opnoemen! :)
Voor een opdracht ben ik met twee meiden langs een Voedselbank in Den Haag geweest. Daar hebben we rondgekeken hoe het daar gaat en een aantal mensen gesproken. We willen de bezoekers van de Voedselbank graag helpen, maar we weten nog niet zo goed hoe. We hebben wel genoeg informatie kunnen verzamelen om een plan te gaan bedenken!

 

 

De voedselpakketten bij de Voedselbank

De voedselpakketten bij de Voedselbank

 

De Voedselbank waar wij waren was echt heel gezellig. Iedereen krijgt ook een heerlijk kopje vers gemaakte soep, die wij ook mochten proeven. Ze organiseren ook elke week iets om de mensen te verwennen. Deze dag hadden ze bijvoorbeeld een voeten-verwendag en konden ze een voetmassage krijgen. Echt heel lief van al die vrijwilligers die dit doen!

 

DM25c

 

Ik heb ook elke dag weer mijn best gedaan om mijn 10.000 stappen te halen. Dit is me alleen maandag en woensdag gelukt haha. Maandag zelfs met meer dan 15.000 stappen! Door de drukte is het me niet elke dag gelukt, wel heb ik wanneer ik even tijd over had een stukje gewandeld :)

 

DM25a

 

Door het weer kreeg ik echt lentekriebels! En de moestuintjes van de AH zorgen al helemaal voor lentekriebels!! Ik heb er 2, yaaaaay! Wanneer ik weer terug ben ga ik ze planten, zo leuk! Een klasgenootje heeft me helemaal aangestoken ermee haha.

 

DM25f

 

Na al die lange schooldagen was ik zo moe, dat ik vaak op de bank in slaap viel en wakker werd in mijn eigen kwijl. Iehl… Ronald vond het nodig om dit te Snapchatten :(

 

DM25g

 

Verder heb ik afgelopen dagen nog familie bezocht voor we naar Dubai vertrokken! Heel gezellig. We gingen bij Ronald zijn ouders eten en zijn moeder had heerlijke tempeh gebakken. Ik vind dat zo lekker!

 

DM25d

 

En we zijn langs mijn tante geweest, waar mijn ouders en zusje ook waren. Super gezellig! De kat van mijn tante is zwanger en gaat deze week bevallen!! Echt heel spannendddd! En ik heb Ronald zo ver gekregen om te kijken of we een kitten kunnen nemen <3 I’m so excitedddd! Mijn droom komt dan uit!

 

DM25e

 

Meer heb ik op het moment niet te vertellen haha. Ik denk niet dat er volgende week maandag een Dear Monday online komt. Ik ben dan net terug uit Dubai en ik denk niet dat ik genoeg tijd heb om in zo’n korte tijd foto’s uit te zoeken etc… Maar ik beloof dat er een Dubai Special online gaat komen ;)
Volgende week maandag komt er dus een recept of iets anders online :) En natuurlijk komt er aanstaande woensdag en vrijdag gewoon een blog online!

Nou lieve mensen, tot snel! Ik ga nu maar weer heel snel verder met mijn koffer inpakken (die al te vol zit eigenlijk, haha) en de laatste beetjes regelen hihi. Doeiii!

-xxx- Kim

Ps. Wil je nu al weten hoe ik het heb in Dubai? Volg me dan op Snapchat. Je kunt me gewoon vinden op Cozymess! :)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply