Life/ Persoonlijk

Dear Monday #26

Hoiiii! Weer een nieuwe Dear Monday! Dat is alweer een tijdje geleden, omdat ik het vorige maandag even moest overslaan helaas. We waren net terug uit Dubai en het ging me niet lukken om in zo’n korte tijd eventjes 1000+ foto’s uit te zoeken, haha! Sterker nog, ik ben er nog steeds niet aan toegekomen… Erg he?! Ik heb namelijk een hele leuke en drukke week gehad en daarnaast zit ik ook nog eens midden in mijn tentamenweek. Dat laatste is iets minder ;)

Maandag was het natuurlijk Pasen, dus maakten Ronald en ik een lekker ontbijtje!

 

dm26a

 

Een gevuld kaiserbroodje met ei uit de oven! Een keer iets anders dan paasbrood en croissantjes (wat ik normaal gesproken altijd eet met Pasen, haha) ;) We maakte er een chille Paasdag van. Koffers uitruimen, wasjes doen, alweer dingen voor school voorbereiden… De dag was zo voorbij.

Dinsdag moest ik weer naar school… Blegh! Had er echt geen zin in! En guess what? Het Nederlandse weer liet zichzelf ook heerlijk zien.

 

dm26g

Snapchat: CozyMess

 

Donderdag sprak ik met mn zusje, haar vriendje en Ronald af in het centrum van Den Haag. We zouden naar de bios gaan, maar daarvoor even kijken bij de opening van de vernieuwde winkelstraat! Er waren dansacts, DJ’s en… Foodtrucks! Dus we aten er ook even een hapje ;)

 

dm26j

dm26i

dm26f

 

Op deze dag was ontzettend veel te vieren. Ten eerste was mijn neefje jarig! Ten tweede kreeg ik die dag te horen dat mijn eindcijfer voor m’n minor een 9 is!!!!!! En als laatste: WERDEN DE KITTENS GEBOREN!!!! Eindelijk! <3 Dit alles vierden we daarom op mijn favoriete plek in Den Haag:

 

dm26k

Fiddlers!

 

En iets wordt niet goed gevierd zonder:

 

dm26l

Bier!

 

dm26m

Nachos!

 

DM26o

En HILARISCHE faceswaps! :’)

 

Het was super gezellig en sloten de avond af met:

 

dm26n

 

Ronald had al zo lang gewacht op deze film, dat hij een beetje gek werd toen we naar binnen liepen ;)

Zaterdag was dé dag. We gingen ons kindje ontmoeten <3 We mochten als eerste een kitten uitkiezen….. WAT LASTIG!!!! M’n tante hield zelf sowieso de grijze, die ook echt super schattig is. Maar hoe kan je nou kiezen tussen al die schatjes!

 

Kittensss

 

Ik heb Ronald dus laten kiezen en die koos een rode uit. Nouja rood, het is meer zandkleurig :) Heel mooi en heeeeeeeeel lief!!! Ik ben helemaal verliefd! Helaas moeten we nog 9 weken wachten whaaaa. Zolang joh…. Gelukkig kan ik langskomen wanneer ik wil :) En dat is natuurlijk elke dag ;) Maar goed, dat gaat niet eens met werk en school haha, dus ik zie ze nu pas aanstaande zaterdag weer! De zwarte gaat trouwens naar mijn zusje, dus die kan ik ook blijven knuffelen gelukkig!

Eigenlijk wilde ik de hele dag bij m’n tante blijven en alleen even naar huis gaan om mijn kampeertent en logeerspullen te halen om de komende 9 weken in haar tuin door te brengen ;) HAHA zie je het al voor je….. Ik moest helaas weer even van de roze wolk afkomen en verder gaan met stomme huishoudelijke dingen. Wel leuk: ik heb een aantal nieuwe dingen uitgeprobeerd deze week:

 

dm26d

 

Dit weekend kocht ik deze wortel vegetable pasta, van Pastella. Erg lekker!!! Ik schrijf er misschien nog wel een review over ;)

 

dm26h

 

Deze Tony’s Chocolonely popcorn discodip viel helaas tegen :( Ik had verwacht dat ik bij het openmaken van de verpakking een grote kleurrijke discoreep zou treffen en dat er dan roze unicorns uit zouden springen en er plotseling een regenboog ontstond en dat de hemel lolly’s ging regenen enzo. In plaats daarvan zat er hier en daar een spikkeltje dat er eerder vies uitzag dan lekker. Maar misschien waren m’n verwachtingen wat te hoog na al dat wachten? ;)

 

dm26e

 

Ik probeerde ook weer eens een recept van Rens Kroes. Ronald koos deze uit en ik ben blij, want waarschijnlijk had ik hem zelf niet zo snel gekozen (ben niet zo gek op sperziebonen), maar hij was vreselijk lekker. Zo lekker dat ik de dag er na aan de slag ging met mijn eigen zoete aardappelsalade (welke ook goddelijk is) en binnenkort ook op mijn blog verschijnt.

 

DM26b

 

Gisteren was het zulk lekker weer! We besloten iets lekkers te maken en op het balkon er van te genieten met een biertje aan onze zijde. Dat lukte uitstekend. We maakten flammkuchen! En omdat het recept binnenkort ook op m’n blog te zien is, laat ik nog lekker geen goede foto’s zien :p Maar deze vond ik wel grappig van Ronald haha. Lijkt net een reclame voor Hertog Jan ofzo, haha!

 

dm26c

 

En alsof dat nog niet genoeg was, ging hij ook nog reclame maken voor z’n Polar horloge…. (jep het was al een beetje laat toen we gingen eten haha). Hij heeft me trouwens beloofd om ooit een review te schrijven over de Polar M400, maar dat zal hij wel vergeten zijn… Daarom even deze reminder! Hij checkt toch altijd mijn blogs, als trouwe fan.

En nu we toch “reclame” aan het maken zijn, maak ik meteen even reclame voor mezelf ;) Volg je mijn Facebook pagina al?? Dat zou ik ontzettend leuk vinden! Via mijn Facebook pagina word je meteen op de hoogte gesteld wanneer ik weer een nieuwe blog online heb gezet. Wil je geen enkele blog missen? Klik dan even HIER en volg mijn pagina! :)

Tot volgende week!!!

-xxx- Kim

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Kees
  4 april 2016 at 19:20

  Weer een leuk verhaal, wij zijn ook ontzettend benieuwd naar ons eerste kleinkind (de poes) Ik ben dan wel allergisch voor katten, maar dat neemt niet weg dat ik een echt “poezenmens” ben. Prachtige wezens zijn het en nog grappig ook.

  • Reply
   CozyMess - Kim
   4 april 2016 at 22:44

   Hoi Kees! Ja hè, het zijn echt leuke wezentjes :) Ik kan uren naar ze kijken en van ze genieten! Nog even 9 weken wachten, dan nodig ik jullie gezellig uit op kraambezoek haha ;)

  Leave a Reply