Life/ Persoonlijk

Dear Monday #27

Goede morgen! Tijd voor een nieuwe Dear Monday :) Het was weer een drukke week! Ik heb het de laatste tijd zo druk, dat ik ook iets moest gaan veranderen aan het bloggen. Misschien heb je het al gelezen, maar er komt voortaan niet standaard op vrijdag een blog online. Wel gewoon op maandag en woensdag! De derde blog komt op vrijdag/zaterdag/zondag. Dit geeft mij wat meer ruimte om er toch voor te zorgen dat er 3 leuke blogs online komen per week! :) Op Facebook krijg je natuurlijk een melding wanneer er een online staat, dus like vooral de Facebook pagina! ;)

Hoewel het een drukke week was, heb ik je weinig leuks te vertellen. Het was vooral druk qua school (lange dagen, laat thuis) en werk. Ik had 2 toetsen en 1 deadline, waarvan ik er één sowieso gehaald heb en van de andere twee weet ik het nog niet. Spannend dus!

 

dm1

 

Vrijdag werkte ik de hele dag met mijn projectgroepje op school om het project af te ronden. Die dag hadden we de deadline en we hebben echt keihard gewerkt! Om de dag te overleven haalde ik een lekker broodje Thaise kip uit de kantine:

 

dm2

 

En ik haalde een cappuccino, wat ik normaal gesproken écht niet haal (ik vind het niet eens lekker), maar ik had er nu zo’n enorme behoefte in haha!

 

dm3

 

Vrijdag avond was het eindelijk tijd om een beetje te socializen ;) Ronald en ik waren uitgenodigd om bij een vriendinnetje te komen eten. Ze zou iets koken uit het kookboek dat wij voor haar verjaardag hadden gegeven; Miljuschka’s Food Trucks! Echt een super leuk kookboek, die ik zelf ook graag nog wil hebben ;)

 

dm4

 

Ze koos deze “Badass burger” uit met gorgonzola en gekarameliseerde ui. ZO LEKKER!

 

dm5

 

Daarna gingen we nog even richting het strand! We konden nog net het laatste daglicht zien verdwijnen.

 

dm6

 

Het was koud, dus we dronken lekker warme chocomelk met slagroom! En namen nog een toetje ook :)

 

dm7

 

Zaterdag zijn Ronald en ik even gaan shoppen en in de avond was het tijd voor de verjaardag van mijn nichtje en neefje!

 

dm8

 

EINDELIJK kon ik ook de kittens weer zien bij m’n tante!! Elke dag word ik maar lekker gemaakt met al die schattige foto’s die ik opgestuurd krijg, maar ik had steeds geen tijd om langs te gaan… Ze zijn nu in gewicht verdubbeld, maar zien er nog steeds super klein en lief uit…

 

dm9

 

Hun oogjes zijn nu wel open, maar ze kunnen nog niks zien. Ze kunnen ook nog niet echt lopen en piepen heel zachtjes als je ze weghaalt bij hun moeder, ahhh haha.

 

dm10

 

Eerst wilden we hem Indo noemen, maar nu noemen we hem toch Simba. Als je naar hem kijkt is het gewoon precies Simba! En The Lion King is mijn favoriete Disney film en daarnaast ook nog eens de eerste film die ik in de bioscoop heb gezien :)

 

dm11

 

Ik heb het komende week gelukkig iets rustiger, al heb ik wel weer een aantal toetsen… Maar ik heb sowieso wel tijd om snel weer naar de kittens te gaan! Ik zal mijn spiegelreflex camera dan wel weer meenemen, om goede foto’s te maken :) Dusss, in mijn volgende Dear Monday ga ik hopelijk super veel lieve kitten foto’s delen met je ;)

Tot volgende week!

-xxx- Kim

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply