Life/ Persoonlijk

Dear Monday #28

JONGENS!!!!! IK HEB MIJN PROPEDEUSE!!!!! Ik ben zo blij! :D :D :D Oke dat moest er even uit hoor ;) Na een heel weekend hard leren, is het me gewoon gelukt. Vandaag had ik mijn hertentamen. Nou, twee tentamens om precies te zijn. Dat andere tentamen heb ik verknald, kan niet anders. Ik wacht nog op de antwoorden om mijn toets na te kunnen kijken, maar ik verwacht niet veel hoger dan een 3 haha. Ik heb me totaal gericht op mijn hertentamen natuurlijk, die MOEST ik halen. En ik heb het gewoon geflikt. Het was een eitje, ik kreeg zoveel complimenten dat ik het zo goed gedaan had. Echt heel fijn!

 

dm28a

 

Ja sorry, dat heeft natuurlijk niet zoveel te maken met mijn afgelopen week ;) Daarom gaan we nu maar lekker over naar de Dear Monday!
Afgelopen week was een…. saaie week. Wat heb ik eigenlijk gedaan? School, werk, geleerd. Niet veel anders dan dat! Wow ik weet het echt niet meer?!

 

IMG_20160411_132121

 

Wat ik wel weet is dat het prachtig weer was, wat was dat fijn! Heerlijk even een stukje wandelen tussen het leren door. En lopend naar het station en naar huis natuurlijk. Ondanks dat heb ik niet elke dag de 10.000 stappen gehaald helaas :p Zat toch te veel op de bank met mijn laptop op schoot en m’n studieboeken naast me!

 

IMG_20160413_143823

 

Vorige week maandag zijn Ronald en ik nog naar de bios geweest. The Huntsman: Winter Soldier. Leuke film! :)

 

dm28b

 

Daarvoor maakte ik een citroenpudding naar een recept uit een kookboek van Jamie Oliver. Zoals je ziet was het geen succes! Ik weet niet of ik iets verkeerd heb gedaan, dat het aan m’n oven ligt of dat het gewoon een fout was in het boek… Maar deze pudding moest nog 20 min langer, terwijl hij al aardig zwart was!!! De laag onder de verbrande laag was overigens wel lekker. Dus ik ga hem gewoon weer een keer opnieuw proberen :)

 

dm28c

 

Ik heb wel een nieuw favoriet ontbijtje ontdekt! Skyr honing, blauwe bessen en cantuccini koekjes… Echt god-de-lijk! Alleen die koekjes zijn niet echt healthy haha.

 

Volg jij me al?

Volg jij me al?

 

Ook leuk!!! Ik heb afgelopen week de 5000 volgers bereikt op Instagram, echt super tof!! :D

 

dm28e

 

Dinsdag had ik een mondeling op school met mijn projectgroepje. We waren allemaal super zenuwachtig… maar, we hebben hem allemaal gehaald. YAAAAY! :D En om de dag nog beter te maken stond er een Ben & Jerry’s truck op Leiden Centraal om gratis ijsjes uit te delen! Hoe geweldig is dat?! Ik koos om het nieuwe koekje te proberen en het was echt ZOOOO lekker. Nog lekkerder dan ik had verwacht, ohmygod. Ik moet hier echt een keer een heel pak van kopen.

 

dm28f

 

Donderdag zijn Ronald en ik even langs de MediaMarkt geweest om o.a. te kijken voor een nieuwe koelkast. Doordat ik graag gebruik maak van verse producten, zit onze kleine koelkast altijd propvol. We hebben dus een grotere nodig haha!

 

Mooie lucht in het winkelcentrum van Zoetermeer!

Mooie lucht in het winkelcentrum van Zoetermeer!

 

Zaterdag avond was ik gezellig bij m’n broertje en gingen we kaarten! Ik won uiteraard.

 

dm28o

 

Zondag gingen Ronald en ik lekker lunchen bij een restaurant in Leiden! Restaurant Woods! Een chique en heerlijk restaurant. We hadden een 2-gangen-verrassings lunch. Echt een aanrader voor als je culinair wilt lunchen!

 

dm28p

dm28q

 

En nu komt het leukste: natuurlijk maakte ik ook tijd vrij om mijn kitten te bezoeken!!! Wat groeit hij snellllll! Hij wordt ook steeds meer een echte kat. Zo kan hij al een beetje spelen:

 

dm28g

Hier kijk hij nog een beetje scheel hihihi

 

En kan hij zichzelf al wassen:

 

dm28h

 

Maarja, daar wordt hij wel erg moe van hoor!

 

dm28i

dm28j

 

Ahhhhh :) Lief he? Zo schattig!!! Wil je nog meer foto’s? Oké hier komen ze:

 

dm28k

 

dm28l

 

dm28m
Om op te eten toch? <3 Ik ga hem weer snel bezoeken zodat ik volgende week weer foto’s met jullie kan delen!
Nu snel koken, eten en op naar werk!

Tot volgende week!

-xxx- Kim

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Keessie
    18 april 2016 at 20:02

    Hoi Kim,
    Gefeliciteerd met je behaalde successen, binnenkort gaan we het in Duitsland vieren met z’n vieren (woordgrapje) Wanneer maak je weer eens iets lekkers klaar voor je schoonouwelui, de laatste keer is al weer vier maanden geleden. Nou tot spoedig dan, groetjes !!

  • Leave a Reply