Life/ Persoonlijk

Dear Monday #29

Terwijl ik deze Dear Monday schrijf, kijk ik naar buiten. Naar de donkergrijze lucht, de hagel die neerstort uit de hemel en volgens mij… sneeuwt het nu zelfs. Waar is die mooie lente opeens gebleven?! Vorige week was het nog prachtig weer!! Was ik nou maar meer naar buiten gegaan, toen het nog kon! Nouja, ik heb er ook best van genoten hoor :) Woensdag was zo’n heerlijke dag. Met een vriendin zou ik in de middag naar de bios gaan, maar het was zulk mooi weer dat we besloten daarvoor nog even een stuk te gaan wandelen. Dat stuk was zo’n 9 km. En die dag heb ik ook nog naar het station gelopen en naar mijn broertje, dus ik haalde makkelijk de 15 km :) Heerlijk!

 

wandeling2

 

De wandeling van 9 km was van Den Haag Centraal naar Scheveningen boulevard. Het was die dag zo warm dat ik gewoon in een dunne trui kon lopen, nou vandaag moet ik een T-shirt + dik vest + winterjas aan haha. Wat een verandering.

 

wandeling3

 

De route die we liepen ging lekker door een stuk bos en het Westbroekpark. Ik kwam ook in het centrum op plekken waar ik nog nooit geweest was, super leuk! Zo zie je meteen weer wat :) We waren wel blij toen we uiteindelijk aangekomen waren in Scheveningen haha.

 

wandeling4

 

We zijn eigenlijk maar 10 min in Scheveningen geweest, want we moesten meteen de tram weer terugpakken naar het centrum voor de film. Jammer! Maarja, die film draaide nog maar één keer per dag en alleen in Pathé Spui. Het was het nieuwe deel van Divergent, welke wel leuk was :)
Daarna ging ik even langs bij m’n broertje, omdat hij zijn diploma heeft gehaald voor z’n studie! Dat moesten we even vieren! Ik at bij m’n ouders en na het eten gingen we even op bezoek bij de kittens… Een drukke en volle dag dus, maar wel erg leuk!

 

kittens1

 

De kittens groeien erg snel nu opeens. Ze blijven nog steeds klein en schattig, maar worden steeds nieuwsgieriger. Zo kan Simba al zijn bak uitklimmen en gaat dan op ontdekking haha. Zo schattig…

 

kittens2

 

Vrijdag was ook weer een hele leuke, maar drukke dag! Ik had wat familie uitgenodigd om mijn propedeuse uit te nodigen en had beloofd zelf taart te maken. Er kwamen uiteindelijk zo’n 15 man, dus ik moest 2 taarten maken en daar ben ik de hele dag mee bezig geweest. Serieus echt de hele dag!!!!!!!! Maar, ze vonden het allemaal erg lekker gelukkig…. Wat een opluchting haha. En het was erg gezellig :) Ik werd zelfs erg verwend door iedereen met cadeautjes, zo lief!!! Mooie bos bloemen, een mooie plant voor op het balkon, kruidenplantjes én alvast heel veel leuke dingetjes voor als Simba hier is :) Kan ik allemaal goed gebruiken!

 

De ingrediënten van één taart, het resultaat en het recept komt binnenkort online :)

De ingrediënten van één taart, het resultaat en het recept komt binnenkort online :)

 

Zaterdag was dan eindelijk de dag. Ik ging naar de MARKTHAL. Voor het eerst. En het was hartstikke leuk!! :) Ik heb er aardig wat dingen geproefd en heel wat foto’s gemaakt… Ik zal er binnenkort een blog over schrijven en foto’s erbij posten, want ik heb te veel foto’s voor in deze Dear Monday haha.

 

markthal

 

Daarna gingen Ronald en ik naar de bios; Jungle Book! Erg leuke film! En we dronken nog eventjes wat aan de boulevard van Scheveningen, gezellig :)

 

martini

 

Die dag zijn we ook nog naar de Ikea geweest en heb ik heel wat handige en leuke dingen gekocht! Helaas heb ik er nu geen foto’s van én moet ik over 15 min de deur uit (moet m’n haar nog doen, nog eten en me nog opmaken…. Pffffff). EN IK HEB EEN VAKANTIE GEBOEKT VOOR IN DE ZOMER. Dat wil ik eigenlijk ook nog even vertellen… Dus weet je wat? Als ik thuis ben (rond 20:00 uur) zal ik een deel 2 Dear Monday maken met foto’s van mijn aankopen bij de Ikea én ik zal vertellen waar ik heen ga deze zomer, want we gaan uiteindelijk niet naar Noorwegen dit jaar! Dus als je nieuwsgierig bent, dan zie ik je vanavond gewoon weer hier? ;)

Oke tot vanavond! Ik ga nu eventjes HEEL SNEL opschieten whaaaaa!

-xxx- Kim

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply