Life/ Persoonlijk

Dear Monday #30

Heeey! Er is alweer een week voorbij gevlogen, tijd voor een nieuwe Dear Monday! Wat heb ik allemaal gedaan afgelopen week?
Eigenlijk vooral: gesport. Jaaa echt. Vorige week vertelde ik je nog dat de sportmotivatie echt laag was bij Ronald en bij mij. Nou, afgelopen week hebben we het weer goed opgepakt hoor! Lekker fitnessen én hardlopen. Ik heb ook een app met oefeningen die ik elke dag thuis moet uitvoeren, super leuk! Fitnessen blijf ik wel nog saai vinden, maar hardlopen vind ik wel leuk :) Dan zie je tenminste nog dingen om je heen! Lekker in het zonnetje (als die schijnt tenminste). Daar hadden we zondag wel geluk mee! Prachtig weer <3

 

dm1

 

Ik hoop echt dat we lekker in die flow blijven. Gaat wel lastig worden, omdat ik deze week maar één keer naar de sportschool kan… Vanaf donderdag gaan we namelijk een aantal dagen naar Duitsland met Ronald z’n ouders. Daar ga ik natuurlijk wel lekker veel wandelen en ik neem ook m’n hardloopschoenen mee, maar ik hoop dat ik volgende week gewoon weer naar de sportschool ga!

 

dm2

 

 

Naast dat ik sport, let ik ook weer goed op m’n voeding. Ik vul alles weer in in MyFitnessPal en tot nu toe lukt het goed om onder mijn kcal doel te blijven :) Ook daar maak ik me wel een beetje zorgen om, voor aankomende dagen. Ik hoorde dat ze namelijk van plan waren lekker veel uit eten te gaan haha….

 

Kwark op het balkon in de zon <3

Kwark op het balkon in de zon <3

 

Oke afgelopen Koningsnacht heb ik niet zo goed op m’n voeding gelet, hihi. Dat was ook de enige dag :) Ronald en ik gingen met een groepje naar Den Haag en hebben daar over de kermis gelopen en wat gedronken… En een patatje gegeten… Maar hee, af en toe een uitzondering maken mag best. Als je de rest van de week maar goed eet, denk ik dan! En even extra lang op de crosstrainer staan ;)

 

dm4

 

dm5
Met Koningsdag hebben we verder niks gedaan, behalve met de kittens geknuffeld :) :) :) En natuurlijk een paar foto’s gemaakt van Simba (en de andere kittens)! Ik heb ook wat filmpjes gemaakt, ik zal kijken of ik die binnenkort kan gaan monteren en kan posten! Beeld is eigenlijk nog leuker :) Voor nu moet je het eventjes doen met een paar fotootjes van de kleine Simba.

 

Simba

 

simba3

 

simba4

 

simba5

 

simba2

 

 

Even serieus, heb je ooit zoiets schattigs gezien?! Ik weet ook 100% zeker dat ik de schattigste vergrendel-achtergrond van de hele wereld op mijn mobiel heb!!! Elke keer als ik m’n mobiel pak smelt ik gewoon…… Zelfs Ronald, die dezelfde achtergrond heeft hihi <3

 

Screenshot_2016-05-02-20-47-33

 

Oke er zijn nog 2 laatste dingen die ik aan je kwijt wil.
Het eerste is: IK STA IN EEN MAGAZINE! Jep, in het blad van COOP! Super leuk :) Ik wist het al maanden en nu ligt hij dan eindelijk in de supermarkt. Ze vroegen of ze een recept van mijn oude blog (JamJum) mochten delen. Natuurlijk mocht dat :) Dus er staat nu een recept in voor courgette frietjes, met een persoonlijk stukje en mijn naam + CozyMess vermelding :) Mijn opa is al fan van me.

 

dm6

 

En het tweede: ik wilde vrijdag eigenlijk een nieuw project met jullie delen, maar ik had nog geen goedkeuring van mijn SLB’er. Nu wel! Ik ga een maand lang op een heel klein budget leven, waarmee ik de boodschappen moet doen. Hoe, wat, waarom, etc… dat zal ik woensdag met je delen in  een uitgebreide blog! Het betekent in ieder geval voor CozyMess en voor jou dat er die maand tips online komen hoe je goedkoop én gezond kunt eten! Handig toch?! :D

Nou, tot volgende week weer!! Deel vooral jouw hoogtepunten hieronder in een reactie, dat vind ik heel leuk! :)

-xxx- Kim

Ps. Sorry dat er vorige week wéér maar 2 artikelen online zijn gekomen. Ik moet echt even iets bedenken voor dit soort gevallen. Er moeten gewoon elke week 3 artikelen online komen, punt. Ik ga heel erg mijn best doen om het nu beter aan te pakken :)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply