Hotspots

Dear Monday #33

Hoihoi! Goede morgen :) Weer een nieuwe week en een nieuwe Dear Monday! Ik heb een korte Dear Monday voor je dit keer, omdat de maandag mijn leukste dag was… Maar die heb ik al besproken in mijn vorige Dear Monday ;)

Wat heb ik deze week gedaan? Hmmmmmm…. Vooral veel dingen in huis eigenlijk. Ik vertelde je al dat we grote plannen hadden voor de woonkamer, toch? Nou die zijn we dit weekend gaan uitvoeren. Plafond is gewit en nu zijn we bezig met de muren glad maken. Al onze muren in de woonkamer en de gang hebben een granol-afwerking. Dat vinden wij helemaal niet mooi, maar Ronald had geen zin om hier iets aan te doen toen hij het huis kocht. Nu zijn we het wel erg zat en hebben de keuze toch gemaakt het mooi glad te maken. Dat is alleen veeeeeeeeeeeel werk. Zijn we nog wel even een week mee bezig! Daarna worden de muren geverfd en is het voor eventjes klaar.

 

Eén muur wordt "Vintage Blue"

Eén muur wordt “Vintage Blue”

Nu ligt het huis sinds vrijdag avond helemaal overhoop… :’) Dus zondag aten we lekker makkelijk: pizza uit de oven!

 

klussen

 

Woensdag ging ik naar mijn ouders. Samen met m’n moeder en zusje gingen we naar een winkelcentrum en de kapper. Ik heb mijn haar laten knippen :) De puntjes zijn weer geknipt en het ziet er daardoor een stuk beter uit :) Verder heb ik alleen een nieuwe rugzak gekocht! Vond dat het na zo’n 5 jaar wel tijd was voor een nieuwe. Ik bleef gezellig bij m’n ouders eten en kreeg een hele berg aan spullen mee die wel leuk zouden staan in mijn “nieuwe huis”. Nou ik ben benieuwd :)

 

Een rare foto van mij, maar wel met geknipt haar :p

Een rare foto van mij, maar wel met geknipt haar :p

 

Donderdag had ik een lange dag school, vrijdag een korte dag. Vrijdag kwam Myrthe bij mij langs om aan het Voedselbank project te werken! Onze organisatie heeft nu ook een eigen Facebook– en Instagrampagina! Die gaan wij beheren :) Je zal er budget tips, recepten en verhalen van mensen gaan tegenkomen… Het zou leuk zijn als je ons volgt!!
Ronald en ik hadden allerlei plannen voor de vrijdagavond, maar hij was zo moe dat hij na het eten meteen in slaap viel… Er kwam niks van terecht dus en hebben eigenlijk de hele avond niks gedaan behalve een beetje ruimte gemaakt voor het klussen.

Zaterdag ochtend ging ik met Lisanne naar Den Bosch! Af en toe kiezen we een stad uit en gaan daar een dagje heen. Dit keer dus Den Bosch. We vonden het beide geen leuke stad helaas, haha. Niet erg interessant was het. We bleven er dus niet lang en hebben er eigenlijk alleen geluncht.

 

denbosch

 

denbosch2

 

Zondag zouden Ronald en ik iets ophalen van Marktplaats, helemaal in Putten (zo’n 1,5 uur rijden). Helaas klopte hetgeen wat we wilden kopen niet met de beschrijving en voldeed het dus niet aan onze verwachtingen. Voor niks 3 uur gereden, terwijl we zoveel te doen hadden. Omdat we er toch al waren, zijn we maar ergens gaan lunchen in de buurt.

 

broodjebal

 

Sja en toen was het weekend alweer voorbij! Deze week gaat waarschijnlijk ook vooral weer bestaan uit klussen… Maar ik kan niet wachten om je het eindresultaat te laten zien!!! :) Ik weet zeker dat het heel mooi gaat worden :)

Okeeeeee, omdat een Dear Monday niet leuk is zonder foto’s van kittens…. Hier nog een paar van maandag, die ik nog niet met je gedeeld heb :)

 

simba12

simba6

simba9

 

Tot volgende week! :)
-xxx- Kim

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Myrthe
  23 mei 2016 at 21:34

  Omgggg jouw katje is echt te lief voor woorden <3

  • Reply
   CozyMess - Kim
   23 mei 2016 at 21:41

   Jaaaa lief he?! <3 Kom maar een keer op kraambezoek ;)

  Leave a Reply