Life/ Persoonlijk

Dear Monday #34 – Simba is thuis!

Hoiiii! Ik ben zo blij joh, denk dat ik het gelukkigste persoon op aarde ben op dit moment. Zondag hebben we Simba opgehaald!!! Hij ligt de hele dag al heerlijk bij me te slapen en knuffelen… Wat een schat is het. En een luilak. Door hem word ik ook een beetje lui hihi. Gister middag vielen we samen in slaap op de bank en werden pas een paar uur later wakker… Oeps! Dat was niet helemaal de bedoeling, want ik moest deze Dear Monday nog schrijven! Daarna was hij opeens enorm druk en schrok hij de hele tijd door het harde onweer, waardoor ik hem bezig moest houden door met hem te spelen haha…. Ik kwam helaas niet meer toe aan een Dear Monday op maandag, daarom maar een Dear Tuesday ;)

Vandaag is alweer dag 3 dat hij bij me is. Zondag middag kwam hij bij ons en moest hij nog goed wennen aan ons huis.

 

simba2

 

Ons kende hij natuurlijk al, omdat we heel vaak langsgegaan zijn vanaf z’n geboorte. Dat scheelde al dus! We lieten hem lekker met rust zodat hij op zijn eigen gemakje de woonkamer kon gaan verkennen. In de avond kwam hij lekker op mijn schoot liggen knuffelen en slapen. Die nacht heb ik op de bank geslapen, zodat hij niet zo alleen was. Ik had zijn mandje naast me gezet waar hij lekker in heeft geslapen. Gelukkig maakte hij me pas rond 6 uur in de ochtend wakker met hard gespin. Het was weer tijd om te knuffelen :)
Ik moest maandag voor eventjes naar school en Ronald moest gewoon werken, dus ik moest hem even alleen laten. Zo zielig vond ik dat!! Toen ik thuis kwam lag hij lekker rustig te slapen op een eetkamerstoel, zo schattig! Daarna kwam hij dus naar me toe rennen om te knuffelen en vielen we allebei in slaap haha. Wel heel fijn thuiskomen zo :)

 

simba3

 

Nu ik dit schrijf is hij net klaar met spelen en rennen. Hij ligt nu uitgeput in mijn nek te slapen, lekker warm maar niet zo handig hihi. Ik kan m’n hoofd niet bewegen. Hij snurkt ook een beetje hihi. Van de week moet ik even wat leuke foto’s maken met mijn spiegelreflex, ipv met deze shitty mobiel :)

 

simba4

 

De rest van de week heb ik het enoooooooooooooorm druk gehad samen met Ronald. We hebben de woonkamer een make-over gegeven! Ik laat je nog geen foto’s zien, want het is nog niet af. Bijna. Er moeten nog een paar kleine dingen gebeuren :) Hopelijk kunnen we die vandaag of morgen gaan afmaken! Doordat het zo’n mega drukke week was, was mijn “Gezond met een budget” week echt een drama. Budget was het misschien wel, maar niet gezond. We hebben bijvoorbeeld 2 dagen pizza gegeten… Ik heb dus besloten die week maar niet mee te rekenen en dat ik dan maar een weekje extra doe.

 

pizza

 

Na een week in de rotzooi was ik er ook wel echt klaar mee :’)

 

klussen3

Snapchat: cozymessnl

 

Het was ook zo warm en benauwd vorige week! Dat sloopt je dan zo als je druk aan het klussen bent… En dan denk je eindelijk even te kunnen zitten, moet je alsnog een muur schilderen… Blegh…

 

klussen4

Snapchat: cozymessnl

 

Zo zag m’n huis er de hele week uit:

 

klussen

 

Voor een week!!!! Misschien snap je nu dat ik er gek van werd :’) We moesten ook alles voor het weekend af hebben, want ten eerste kwam Sarine vrijdag bij mij slapen en ten tweede kwam Simba dat weekend natuurlijk!! We zijn tot vrijdag ochtend 3 uur bezig geweest met verven, opruimen en schoonmaken… Pfff… En ik moest 4 uur later alweer opstaan haha. Wat een ramp.

Ondertussen is Simba half over m’n toetsenbord gaan liggen waardoor ik m’n laptop steeds meer naar achter schuif en het steeds lastiger wordt om te typen. Dit gaat nog wat worden :’) En dat terwijl ik juist zo’n leuk en lekker zacht (en duur!) mandje voor hem heb gekocht die gewoon naast me staat.. :(

 

simba5
Volgens mij is Simba echt maar 1 uur per dag wakker ofzo :’) Als ik hem optil om hem weg te leggen omdat ik op wil staan gaat hij heel geïrriteerd lopen “miauwen” (hij kan nog niet echt miauwen, ahhh) en gaat weer verder slapen op de plek waar ik hem neerlegde hahaha.

Maar goed, vrijdag kwam Sarine dus bij mij slapen omdat we na school allerlei dingen zouden doen. Het plan was om films te kijken, een taart te maken en naar een housewarming te gaan van Imogen (ook een klasgenoot). Plannen werden iets anders. We zijn boodschappen gaan doen met Imogen voor haar housewarming, gingen daarna langs de McDrive, ik kreeg een hamburger EN NU KOMT HET GEKSTE VERHAAL VAN DE WEEK. Oke, ik zat dus achter het stuur. Met mijn raam open, want het was vet warm. Ik was een hamburger aan het eten. KOMT ER OPEENS ZO’N ZWARTE VOGEL NAAR BINNEN VLIEGEN. Oke, hij was niet helemaal binnen.. Hij probeerde het. En het lukte niet. PROBEERDE HIJ HET NOG EEN KEER!!!!!!!! Omg Sarine en ik waren echt aan het gillen. Wat een bijdehand beest?!

Verder keken we bij mij thuis een halve film, maakte we een taart en courgettesoep en gingen even naar de housewarming. Aan het eind van de dag waren we kapot haha.
De courgettesoep was trouwens heel lekker :) Zal binnenkort wel een recept posten voor courgettesoep!

 

soep

 

De taart die we maakten was een recept van Laura’s Bakery, de stroopwafeltaart! Hij mislukte alleen enorm bij ons :( We maakten dus maar onze eigen versie erop haha. Hij was wel lekker :)

 

taart1

 

Ik maakte er een swirl bovenop met een mengsel van Walden Farms Caramel Syrup en gewoon stroop wat je ook op je pannenkoek doet :p Dat maakte de taart nog mooi ook!

 

taart2

 

Zaterdag hebben Sarine en ik een voorlichting gegeven bij de scouting, bij de bevertjes. Dat zijn de jongste kinderen (5-7 jaar). We deden een aantal spelletjes met proeven. Het liep heel anders dan verwacht haha, maar alsnog was het leuk om te doen :) En heel leerzaam!

Daarna zijn Ronald en ik even naar Kijkduin geweest om een ijsje te eten <3 Het was zulk lekker weer, maar heb er vorige week zo weinig van kunnen genieten :( We vonden dat we wel een ijsje in het zonnetje hadden verdiend.

 

kijkduin2

Mijn talent? Super raar op foto’s staan :’)

 

Ronald ging daarna met mijn vader de kattenkrabklimpaal voor Simba maken!

 

klussen5

 

Deze hebben we helemaal met materialen uit de natuur en van straat gemaakt, op de schroefjes na dan (oh en het touw). Hierdoor kostte de paal dus bijna niks! En hij is super gaaf geworden!!! Ik heb al gevraagd of Ronald een DIY blog kan schrijven, zodat iedereen er zelf een kan maken!

 

klussen6

 

Wanneer m’n huis helemaal af is, zal ik een goede foto plaatsen van de paal. Nu is het nog een beetje een rotzooitje met dozen, verfpotten, kwasten, etc….

Nou dat was het weer voor deze week! :) Ik ben heel erg benieuwd hoe het allemaal gaat lopen met Simba… Ik zal lekker veel foto’s gaan maken met mijn spiegelreflexcamera vanaf nu, veel mooier dan al die mobielfoto’s :)

Tot volgende week!

-xxx- Kim en kopjes van Simba!

simba6

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Sassie
  31 mei 2016 at 18:37

  Ik vind het zo superfijn om te lezen dat Sim het zo naar z’n zin heeft bij jullie…. nou heb ik me daar ook geen seconde druk over gemaakt hoor! Maar pfff wat was het afscheid moeilijk zondag.
  Wat heb je weer een heerlijke blog geschreven! Een traantje weggepinkt tijdens het lezen, dat wel…. lieffie een hele dikke knuff voor alledrie en zorg goed voor mn kleine rooie draakje

  • Reply
   CozyMess - Kim
   7 juni 2016 at 22:20

   Ahhh, ik lees je reactie nu pas!! Gelukkig hoef je van geen een meer afscheid te nemen! :) En vrijdag kan je weer lekker met het rode monstertje knuffelen hihi. xxxxx

  Leave a Reply