Life/ Persoonlijk

Dear Monday #35 – Trouwfeest

Hee hallo! Nee ik ga er geen gewoonte van maken om op de dinsdag een Dear Monday te posten hoor :p Ik wilde hem gisteren schrijven, maar ik moest in de middag naar school en daarna om 20:00 uur een voorlichting geven! En sja, daarna is het er niet meer van gekomen helaas! Vandaar dat ik hem vandaag, dinsdag, schrijf :)

Het was weer een ontzettend leuke én drukke week! Waar zal ik eens beginnen??? Hoe het met Simba gaat? Nou goed! Hij is al helemaal thuis. Hij slaapt niet alleen maar meer maar is nu ook een groot deel van de tijd vervelend, hahaha. Nouja vervelend… Hij is gewoon lekker speels en vindt het leuk om mijn handen aan te vallen waardoor ik ondertussen helemaal onder de krassen zit. Zoals je ziet. Daarnaast vindt hij het ook enorm spannend om over het toetsenbord van mijn laptop heen te lopen, wanneer ik bezig ben met een blog of een verslag aan het schrijven ben.

 

simba2

 

Of expres zo te gaan liggen, dat ik niet bij m’n toetsenbord kan. OF heel irritant met mijn haar gaat spelen en in mijn keel gaat liggen.

 

simba1

 

Verder is het nog steeds een schat natuurlijk <3

Foto’s van mijn nieuwe woonkamer kan ik je nog steeds niet laten zien, want Ronald heeft het nog steeds niet afgemaakt :( En er moet precies iets gebeuren wat ik niet kan, want hij zelf kan het ook niet eigenlijk en heeft daarvoor weer mijn handige vader nodig… Het is dus even afwachten wanneer hij kan :p

Waar ik vooral mee bezig ben geweest vorige week (het hele weekend) was het helpen van mijn ouders bij hun trouwfeest. Zij waren gisteren 25 jaar getrouwd en vierden dat zondag met een groot buitenfeest met BBQ. Hartstikke leuk!! Er kwamen ontzettend veel mensen en het heeft veel voorbereiding gekost… maar het was erg geslaagd!

 

fkk0

fkk0a

fkk0b

fkk11

fkk10

 

Natuurlijk was mijn rol ook de fotografie verzorgen…. :) Ik maakte foto’s op het feest én ik had een eigen photobooth hoek ingericht! Echt super leuk om te doen!!! En natuurlijk kwamen er hele leuke foto’s uit. Ik denk dat de volgende mensen het wel ok vinden als ik hun foto met je deel, zo niet moeten ze me dat maar even laten weten ;)

 

fkk1

fkk2

fkk3

fkk4

fkk5

fkk9

 

Zaterdag avond hadden Ronald en ik ook nog een feest in Utrecht, we gingen naar het optreden (noem je dat zo?) van Weval. Misschien ken je ze, waarschijnlijk niet. Daarom hieronder een YouTube filmpje van ze ;)

 

 

Ben ik verder nog iets vergeten? Geloof het niet!? Veel gedaan voor school, again. Vrijdag nog wel naar de bios geweest, de nieuwe X-men film! Ik houd van X-men films, dus vond het erg leuk :) Als je er ook heen wilt raad ik het wel aan om de vorige nog ff te kijken.

Dus dat was het eigenlijk wel weer….. :)

Tot volgende week!

 

fkk7

 

-xxx- Kim

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply