Life/ Persoonlijk

Dear Monday #36

Hallo!! Leuk dat je mijn nieuwe Dear Monday leest :) Hierin vertel ik wat ik de afgelopen week allemaal gedaan heb… En dat was deze week niet zo heel veel :P De hoogtepunten zal ik met je delen :) Dat waren de donderdag, de vrijdag en de zaterdag. En omdat ik niet heel veel te vertellen heb over mijn week, deel ik ook een paar favorieten van me. Zoals het leukste recept wat ik tegen kwam op Pinterest, mijn favo liedje van de week of de leukste foto van Simba van afgelopen week ;) Laten we eerst maar beginnen met wat ik gedaan heb :)

Donderdag. Jep dat was zeker een hoogtepunt! Na zo’n 2 jaar zag ik eindelijk mijn vriendinnetje uit Spanje weer terug!! En dat was hartstikke gezellig. We spraken met z’n drieën af bij mij thuis. Lianne, Eliza en ik. Twee vriendinnen van mijn vorige studie, Kunstzinnige Therapie.
We hadden natuurlijk veeeeeel om bij te kletsen, dus ze kwamen ook lekker bij me eten. En ze waren ook meteen verliefd op Simba, hihi. Simba vond hun ook wel leuk en kwam gezellig knuffelen… Zo schattig. Hij vond Lianne zelfs zo lief, dat hij wel met haar mee terug wilde naar Spanje!

 

simbaspanje

 

lianne2

Eliza, Lianne en ik <3

 

lianne1

 

 

Lianne had zelf bananenbrood meegemaakt en het was echt super lekker!!! Nu ben ik eindelijk overtuigd en ga ik deze week ook mijn eigen bananenbrood maken :) Ze heeft me ook super lekkere honing cadeau gegeven uit Spanje, echt heerlijk <3

Vrijdag was ook een hoogtepunt. Toen gaf ik een etentje aan mijn tante en nichtje. Om te bedanken dat we Simba van ze hadden gekregen :) Het werd een soort van 3-gangenmenu. Mijn voorgerecht was mislukt, maar was alsnog goedgekeurd :) Ik wilde komkommer rolletjes maken, maar mijn vulling was te dun… Dus het liep er steeds uit. Uiteindelijk dus maar een dip er van gemaakt ;) Feta-olijven-Griekse yoghurt dip. Zo’n soort dip heb ik al een keer eerder op CozyMess geplaatst, kijk maar hier! Maar dan een beetje anders haha. Als hoofdgerecht maakte ik de zalmburgers met avocadosaus… Die vind ik zelf erg lekker en m’n nichtje had van te voren ook al aangegeven dat ze die graag een keer zou willen eten. En ook die werd door iedereen goedgekeurd!

 

zalmburger

 

Als toetje maakte ik een Sgroppino met Limoncello, maar die vond ik zelf niet erg geslaagd omdat het citroensorbetijs erg bitter was… Zonde!!!

De zaterdag was leuk omdat ik toen een klein onderzoekje heb gedaan voor mijn budgetweek. Deze week is de laatste week voor mijn challenge en ik vond dat het nodig was om nog wat dingen uit te zoeken. Zo heb ik bijv. onderzocht wat de prijs is van sperziebonen vers, gebroken vers, diepvries, blik of pot. Het resultaat heeft me erg verbaasd! Ik zal dit volgende week met jullie gaan delen :) Daarnaast ben ik weer lekker naar de Turkse supermarkt geweest en kwam ik thuis met o.a. 8 avocado’s voor 1 euro. 1 euro!!!!!!!!!!!!!!!!! Zoveel betaal je in de reguliere supermarkt voor één avocado. Wat ik er mee moet, weet ik nog niet helemaal hahahaha…. Daarom ben ik maar opzoek gegaan naar inspiratie op Pinterest ;)

Wat ook leuk van de zaterdag was, was dat Ronald en ik weer eens naar de bioscoop gingen. Naar Alice Through the Looking Glass. Ik vond het een erg leuke film, Ronald vond hem te kinderlijk… Nouja, ik heb me wel vermaakt :) Daarna deden we nog gezellig een drankje aan het strand.

 

Nope, dat is geen lekkere cocktail... Maar een Chai Latte :p

Nope, dat is geen lekkere cocktail… Maar een Chai Latte :p

 

Zondag hadden we onverwachts een dag niks, omdat er een etentje niet doorging. Het werd een lekkere luie dag, voor Ronald dan. Ik heb gewoon net als de rest veel aan school moeten doen… Maar Ronald en Simba konden lekker chillen :p

 

simbaronald

 

Lekker tussen ons in, terwijl ik m’n verslagen schrijf.

 

simba2

 

Woensdag was trouwens ook nog een leuke dag! Ik ging bij mijn ouders eten met Ronald en mijn zusje en ik hebben de hele tijd in de keuken gestaan. Mandy maakte sushi en ik maakte springrolls. Deze spring rolls met mango en tonijn, erg lekker… Mijn ouders vonden ze ook erg lekker!

 

sushi

 

Yesss, dat was het eigenlijk wel :p Ik had beloofd om ook een paar favo’s van de week te bespreken. Hier komen ze!

Favo nummer van de week:

Lekker oud nummertje :p
 

Leukste Pinterest inspiratie van de week:

 

slaapkamer1

slaapkamer2

 

(Nu heb ik opeens zin om mijn slaapkamer ook weer aan te gaan pakken haha…. Laat ik dat maar niet aan Ronald vertellen…. Eerst de woonkamer maar eens afmaken!)

 

1pasta-3-1

Ik moet leren meer broccoli te eten, dus dit recept leek me wel lekker! Klik op de foto voor het recept!

 

Avocado-brownies-recipe

Sja, ik moet toch iets met die 8 avocado’s?! :P Klik op de foto voor het recept!

 

Grappigste (nou eigenlijk meest trieste) plaatje van de week (te herkenbaar namelijk):

 

catessay

 

Favoriete foto van Simba van afgelopen week:

 

simba3

 

Wat zijn katten toch gekke beesten… Geef je ze zo’n comfortabel mandje, gaan ze nog liever op een plastic zak liggen… Hahaha. Draakje.

Nou het was een lekker messy blog vandaag… De komende 2 weken gaan ook lekker messy worden vanwege enorme tentamenstress, sorry. Waarschijnlijk is het enige wat ik ga doen leren haha. Dus denk dat ik volgende week maandag ook maar weer een “Mijn favo’s van de week” blog er van maak. Nou, tot volgende week!

-xxx- Kim

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply