Life/ Persoonlijk

Dear Monday #37

Ughh, weer pas een Dear Monday op dinsdag. Gelukkig begint mijn vakantie na mijn laatste toets volgende week woensdag en heb ik dan aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalle tijd om te bloggen en andere leuke dingen te doen! Ik kijk er enorm naar uit :) Eventjes niet meer leren… Want dat is het enige wat ik afgelopen week gedaan heb. Jep, vreselijk saai. Het was echter niet voor niks, want ik heb mijn hertentamen gisteren gewoon dik gehaald! Echt super fijn!! Ik kan weer 1 toets van het lijstje afstrepen, nog 4 te gaan! Mijn volgende toets heb ik morgen, gespreksvaardigheden. Dan komt er een acteur naar school waar je een gesprek mee moet voeren. Het gaat nu over Motivational Interviewing, dus dat houdt in dat ik mijn “cliënt” moet gaan motiveren tot verandering… En dat moet gebeuren uit de cliënt zelf! Best wel lastig!! Ben nu al erg zenuwachtig… De rest van de week heb ik geen toetsen, maar moet ik een project afmaken en leren voor 2 grote toetsen die ik volgende week heb! Ook deze week wordt dus niet zo spannend, haha.

 

simba1

 

Omdat ik eigenlijk niet zoveel te vertellen heb, ga ik deze Dear Monday gewoon weer een aantal favorieten met je delen. Zoals mijn favoriete gerecht van afgelopen week, favoriete nummer, favoriet moment, etc. Hoop dat jullie dat ook leuk vinden! OK, let’s go!

Favoriete filmpje.
Oke deze is niet helemaal eerlijk, want ik kwam hem vandaag tegen… Maar ik heb er zo hard om gelachen dat ik hem gewoon moet delen met jullie :’)


 

Het leukste idee.
Ik heb vele ideeën. Ik ben iemand die elke week weer met een nieuw project komt. Nu heb ik een fotografie project voor mezelf bedacht! Ik wil meer bezig zijn met fotografie en me ook eens gaan richten op portretfotografie! Dat lijkt me echt super leuk om te doen. Deze zomervakantie ga ik daar mee aan de slag en ik kan niet wachten! Ik heb alvast rondgevraagd of er mensen zijn die model willen staan voor mij :) M’n zusje en m’n nichtje zijn in ieder geval de eerste slachtoffers hihi. Ik zoek natuurlijk nog meer mensen, dus als het jou leuk lijkt of als je iemand kent die het leuk lijkt > laat het me weten!
Om alvast wat inspiratie op te doen heb ik een board aangemaakt op Pinterest. Zo handig vind ik dat! Hier vind je hem!

 

pinterest

 

Ik wilde dus mijn Pinterest board hier leuk embedden, maar ik ben er de hele dag mee bezig geweest… Het lukt niet :(((((((( Dus dan maar een screenshot.

 

Favoriete nummer.
Wat ik zo leuk vind aan Spotify is dat ik elke week een playlist krijg die “Discover Weekly” heet. Elke week met andere muziek en dat vind ik heel tof. De lijst baseert hij op het soort muziek wat jij luistert, dus vaak vind ik 99% van de liedjes leuk en heb ik weer een nieuwe artiest leren kennen :) Het volgende nummer (Hunter Limits van Hearts Hearts) zat vorige week in mijn playlist en vond ik super chill tijdens het leren!

 

 

Leukste dag van de week.
Dat was dan donderdag. Dat was eigenlijk de enige dag dat ik in de avond weg ging! Naar mijn ouders! Mijn zusje en haar vriendje kregen beide te horen dat ze geslaagd zijn voor hun HAVO, dus dat moest gevierd worden! Dat deden we met taart natuurlijk :) Daarnaast vierden we donderdag alvast Vaderdag, omdat mijn ouders lekker op vakantie zijn sinds zondag! #jaloers
Mijn ouders hebben het broertje van Simba. Macho hebben ze hem genoemd. Ook een schatje hoor, hij lag bijna de hele avond op mijn schoot <3

 

macho

 

macho2

 

 

Lekkerste wat ik gegeten heb.
Uhhhhhhhm……. Telt Ben & Jerry’s? :P Nee grapje. Ik vond hem trouwens niet eens zo lekker :( Ik wilde Cookie Dough, maar die bestaat niet meer in groot formaat ofzo?! Wat zonde!! Dus ik probeerde de smaak “Half Baked” met stukjes brownie en cookie dough, ik had alleen niet gezien dat het chocoladeijs was en dat vind ik niet zo lekker :p Maar goed, wat was dan wél het lekkerste wat ik gegeten had? De maissoep met kokos! Daarvan staat het recept al online zelfs. Ik vond hem echt heel lekker :) Aanrader!

 

maissoep

 

Leukste foto’s van Simba.
Alle foto’s van Simba zijn eigenlijk leuk <3 Mijn hele mobiel (en Snapchat) staat vol met foto’s van Simba haha.. Maar de leukste van afgelopen week vind ik toch wel deze:

 

simba2

 

Hij was stiekem de slaapkamer ingerend en hij weet dat dat niet mag van Ronald. Dus toen ik zag dat hij op het bed was gaan liggen (hij was aan het spelen) en hem daar weg wilde halen, keek hij erg “betrapt”. Hahahahaha. Zo leuk die gezichtsuitdrukking… De volgende foto vind ik ook leuk:

 

simba3

 

Hier zat ik op de WC hahahaha. Hij vond het erg interessant en zat me de hele tijd aan te kijken. Hij ging er maar bij liggen! Wat een gek beest…..

De mooiste foto vind ik trouwens deze:

simba

Wat een fotomodel he :p

 

Leukste aankoop.
Ik heb het niet gekocht, maar Ronald… Een GoPro camera! Ik wil hem wel heeeeeeeel graag uittesten haha :) Ik heb gezien dat hij super mooie filmpjes maakt, dus kunnen we mooi gebruiken op onze vakantie straks!!! Hopelijk kom ik er dit jaar wél aan toe om een vakantiefilmpje in elkaar te knutselen haha. Dat wilde ik vorig jaar ook doen, maar kwam er niet van.

 

gopro

 

Nou meer weet ik even niet te vertellen haha. Volgende week komt er waarschijnlijk weer zo’n soort blog (maar dan hopelijk op maandag). Wil je bepaalde dingen weten? Let me know! Vind je dit maar niks of vind je dit juist leuker? Laat het me ook even weten! :)

Tot volgende week!

-xxx- Kim

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply