Persoonlijk

Dear Monday #38 + Zomer Bucketlist

Hoiiii! Ik schrijf deze blog echt om 2 uur ‘s nachts haha, dus alvast sorry voor als er veel typfouten of grammaticale fouten in staan. Afgelopen week was weer erg druk met leren en vandaag had ik het ook druk met mijn één na laatste tentamen en de verjaardag van mijn broertje. Ik heb nu pas tijd om een Dear Monday te schrijven! Erg he?! Maar hee, nog 1 toets te gaan (woensdag…) en ik heb vakantie. Heeeeeeeeeerlijk! Ik dacht dat het misschien wel leuk was om in deze Dear Monday een soort Zomer Bucketlist te delen met jullie :) Dat deed ik vorig jaar ook. Daarnaast deel ik ook een paar snapshots met je van vorige week, want ook al heb ik veel geleerd… Ik heb ook wel wat leuke dingen gedaan hoor! Laten we maar met de snapshots beginnen :)

 

regen

 

Maandag had ik mijn hertentamen, een grote toets waar ik echt velen uren voor geleerd had. Het regende die dag echt enorm hard, dus ik kwam kletsnat aan op school. Blegh. Het goede nieuws is wel dat ik mijn hertentamen gehaald heb! Daar ben ik super blij mee!

Vanaf zondag was ik ziek geworden en dat was dinsdag en woensdag echt heel erg. Voelde me enorm beroerd, terwijl ik woensdag nog een toets had. Een gesprekje moest ik voeren. Helaas heb ik die niet gehaald :( Ik heb het in ieder geprobeerd met mijn zieke hoofd haha.

Donderdag ging het al iets beter en ben ik naar mijn zusje gegaan na het leren. Mijn ouders zijn op vakantie, dus zij is alleen thuis. Ze vroeg of ik wilde komen koken voor haar en dat doe ik dan natuurlijk wel als grote zus! Het werden hamburgers, omdat ik hamburger-addict ben. Ja sorry.

Ik had Simba meegenomen, zodat hij met Macho (z’n broertje) kon spelen. In het begin was Simba echt super bang en wilde hij zijn reismand niet uit haha. Ook wel te begrijpen, aangezien er wel 3 katten en 1 hond wonen. Heel eng natuurlijk. Toen ik hem naar een slaapkamer bracht om daar te wennen en later Macho ook in die kamer bracht, wende hij eindelijk en gingen ze heel lief met elkaar spelen. Super leuk! Ik heb er helaas alleen maar filmpjes van en ik weet nog niet zo goed hoe ik dat aan je kan laten zien via mijn blog… hihi.

 

Simba

 

Met Simba gaat alles goed! Hij wordt al iets vervelender haha. Soms wordt ik wel echt even gek van hem…. Hij vindt het leuk om dingen te slopen, zoals pennen, stoelen, banken, mijn samenvattingen, telefoon- en laptopopladers…. Pffffff. Maar het blijft ook een schat hoor! En hij heeft nog steeds zijn luie momenten :p

 

strand

 

De rest van de week heb ik vooral geleerd, samen met een klasgenootje bij mij thuis! Dat was super fijn. Vrijdag avond besloot ik wel om in de avond nog even een stukje te gaan lopen, want het was zulk mooi weer! Ook zaterdag hebben Ronald en ik nog een stukje gelopen door de duinen en zijn we daarna bij een strandtent wat gaan drinken met een stukje taart erbij ;)

 

taart

 

Mijn broertje vierde ook die avond zijn verjaardag voor vrienden, dus daar gingen we ook nog ff heen.

 

IMG_20160625_225106

 

Zondag vroeg opgestaan om weer te leren met m’n klasgenoot! Terwijl Ronald lekker naar Parkpop was met m’n broertje en zusje. Ugh ik was echt jaloers… Maarja, mijn studie gaat natuurlijk voor. Gelukkig was het leren wel ook gezellig :) En heb ik Simba om tussendoor even mee te knuffelen :p

 

 

Zomer Bucketlist!

Vorig jaar deelde ik 10 dingen die ik in die zomer wilden doen. Veel van die dingen zijn niet gelukt om te gaan doen, dus via deze Zomer Bucketlist maar een herkansing ;) Veel dingen zullen namelijk hetzelfde blijven, maar ik heb ook een paar toevoegingen!

 1. Picknicken in een park!
  En dan bedoel ik ook echt op een kleedje met lekkere hapjes, een wijntje en fruit erbij! Graag ook een zonnetje die lekker schijnt!
 2. High Tea bij Yoghurt Barn!
  Ik hoor zo vaak dat de high tea erg lekker is, dus ik moet het een keer proberen!!! En blijkbaar zit er tegenwoordig ook een in Den Haag, dus dat is helemaal mooi!
 3. Een dagje naar Utrecht, Amsterdam en een stad waar ik nog nooit geweest ben…
  Brugge in België bijvoorbeeld! Utrecht is een heerlijke stad om een dag rond te slenteren en foto’s te maken… Ik wil er al heel lang weer een keer heen, maar telkens komt het er niet van.
 4. Een travel video maken.
  Drie weken Spanje, genoeg materiaal om te filmen denk ik zo :) Lijkt me echt heel leuk om dat te doen! En nu we ook een GoPro hebben, moet dat vast ook wel mooi worden.
 5. De 5 km achter elkaar kunnen rennen.
  Met een 8 km run in het vooruitzicht, moet ik toch echt beter mijn best gaan doen!!!
 6. Een kanotocht maken.
  Helaas kwam dat er niet van vorig jaar, maar het lijkt me wel heel erg leuk om dat dit jaar weer eens te doen!
 7. Het nieuwe seizoen van Orange is the new Black kijken….
  Heeft verder geen toelichting nodig lijkt mij.
 8. Drie lekkere cocktails leren maken.
  Dat is toch fantastisch voor op een gezellige zomeravond?!
 9. Een lekker stuk fietsen.
  50 km ofzo. Ik vind fietsen eigenlijk helemaal niet leuk, maar Ronald wel…. Dus ik offer me maar weer op. Achja, het is goed voor me toch?
 10. Een festival bezoeken!
  Dit jaar geen Lowlands/Rock Werchter/Pinkpop of wat dan ook. Misschien later in de zomer nog een dagje naar een festival en anders vind ik dat een Foodtruck Festival ook wel telt ;)
 11. Het gitaar spelen weer oppakken.
  Ondertussen ben ik alles weer verleerd en dat vind ik zo jammer! Ik ga het gewoon weer proberen.
 12. Mijn woonkamer eindelijk eens afmaken.
  Zodat ik hem aan jou kan showen ;)
 13. Minimaal 3 leuke hotspots toevoegen aan CozyMess!

Ik vind de lijst weer lekker lang! Een lijst vol vrolijke dingen waar ik happy van word… Dit jaar ga ik proberen minimaal de helft uit te voeren!!

 

zonsondergang

 

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  FOOD: Fruitige bulgursalade (met o.a. appel, frambozen, dadels en feta) - CozyMess
  19 augustus 2016 at 11:39

  […] maken en het lekker in een parkje op te gaan eten :) Een soort van picknick, iets wat nog op mijn bucketlist stond voor deze zomer (waar verder maar weinig van terechtgekomen is…) ;) Aangezien we nog […]

 • Leave a Reply