Life/ Persoonlijk

Dear Monday #40 – Breda Live

Hoiiiiiiii! Goede morgen :) Heb je een goede week gehad? Ik hoop het wel! Ook al laat de zomer zich een beetje op zich wachten helaas… Van het weekend hadden we aardig weer toch?! Ik heb er in ieder geval heerlijk van genoten! Deze Dear Monday staat waarschijnlijk vooral in het teken van mijn weekend, want ik ging namelijk naar Breda Live! Ronald en ik waren uitgenodigd bij het Business Lounge Vip gedeelte van het festival. Dat betekende: goed uitzicht op beide podia, onbeperkt eten en drank en een hoop gezelligheid! Dat konden we uiteraard niet afslaan :)

 

bl2

bl1 bl12 bl11 bl10 bl9 bl8 bl6 bl5 bl3

bl7

 

Er was ook nog een goede muziek. Blof, Typhoon, Kensington en Fedde le Grand sloot Breda Live 2016 af! Dat was natuurlijk helemaal een feestje :) Tussendoor waren er ook nog verrassingsacts… Bijvoorbeeld 2 brothers on the 4th floor (OLD SCHOOOOOOL!!!!! :D:D:D:D) en… Frans Bauer :P

Een ander hoogtepunt van de week was dat ik een cadeautje voor mezelf kocht. Soms moet je dat gewoon ff doen toch? :P Ik kocht een nieuwe compact camera voor naast mijn grote spiegelreflex camera. De Canon Powershot G7X. Hij maakt echt geweldige foto’s. Ik heb hem op Breda Live ook getest en ik vind de foto’s voor een compact camera echt super. Eigenlijk heb ik vooral gefilmd op Breda Live en dat doet hij al helemaal geweldig!!! Ik ga hem natuurlijk ook in Spanje testen en daarna zal ik een review schrijven :)

Eigenlijk was de hele week ontzettend leuk. En weet je wat het ergste was? Ik heb de hele week maar één keer thuis gegeten… Alleen woensdag haha. Maandag kwamen mijn ouders terug van vakantie en heb ik voor hun gekookt. Dinsdag was ook erg leuk, Ronald en ik waren uitgenodigd om in het restaurant op zijn werk te komen eten en dat was ook erg goed!!

 

leiden5

leiden2

leiden3

 

Woensdag at ik dan thuis, in mijn eentje, en maakte ik iets super lekkers wat binnenkort op mijn blog te vinden zal zijn :) Donderdag…. Had mijn zusje haar diploma-uitreiking! Super leuk, het werd gevierd op haar school met een Indonesisch buffet! Hoe tof is dat? Laat dat nou net mijn lievelingseten zijn ;)

 

mandy1

mandy2

mandy5

mandy8 mandy10

 

Vrijdag ging ik met mijn broertje, een vriendin (Imo) en Ronald BBQ’en in Scheveningen :) Heel gezellig! Daarna gingen we nog bij mijn broertje een film kijken en uiteindelijk lag ik pas half 6 in de ochtend in bed pfffffffffff :P En dan zaterdag weer de hele dag feesten haha.

 

solbeach

solbeach2

 

Zondag at ik bij mijn schoonouders met wat schoonfamilie, we gingen BBQ’en :) Dus ehhh ja, vanavond ga ik weer voor het eerst koken hihi. Falafel ga ik maken! En ik heb er de hele week al naar uitgekeken, dus ik hoop dat het lekker gaat worden ;)

Aangezien ik deze week naar Spanje vertrek, weet ik niet of het me gaat lukken om volgende week en de 2 weken daarop een Dear Monday online te zetten! In ieder geval gaan er recepten komen op de woensdag en vrijdag :) Een verslag van mijn vakantie in Spanje volgt natuurlijk ook zo snel mogelijk! Ik denk dat ik weer een hoop leuke dingen ga tegenkomen om met je te delen :)

Tot snel!!!!!

-xxx- Kim

Oh, om het nog even af te maken: hier nog een lekker nummertje van 3 Brothers on the 4th floor ;)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply