Persoonlijk

Dear Monday #41 – Terug van vakantie

Hallo! Daar ben ik weer. Na een maand geen nieuwe Dear Monday vanwege mijn vakantie, ben ik weer bij je terug :)
Wat is het toch gek om weer terug te komen van vakantie. 3 weken geen laptop, weinig internet en slechts af en toe een update op social media… Ik merkte dat ik nog even wat langer wilde blijven hangen in die “afwezigheid”. Hoewel ik bloggen ontzettend leuk vind, baal ik er van dat ik vaak het grootste deel van de dag binnen achter mijn laptop zit ;) Dat heb ik dan ook lekker niet gedaan! Natuurlijk heb ik vorige week wel 2 recepten met je gedeeld, heb je die al gezien? De kwarktaart en courgetti met groene pesto, beide ontzettend lekker!! Het normale leven gaat helaas weer beginnen, vanaf nu moet ik alweer gaan leren voor mijn hertentamens die ik volgende week heb :( Hertentamens in je zomervakantie, hoe verzinnen ze het?!

 

courgetti met groene pesto en kip

 

Wat heb ik wel gedaan afgelopen week? Uiteraard mijn tassen uitgepakt, wassen gedraaid en weer heerlijk met Simba geknuffeld… Simba en ik hebben elkaar erg gemist! De eerste dagen werd hij gek van knuffeligheid, hij bleef maar kopjes geven, keihard spinnen en om kusjes vragen. Zo schattig!! Simba heeft zelfs Ronald gemist, voordat we op vakantie gingen kwam hij nooit op Ronald z’n schoot uit zichzelf… Nu dus wel! :)

 

simba

 

Eigenlijk heb ik niet heel veel gedaan afgelopen week haha. Vooral lekker bijgekomen van de vakantie. Woensdag gaf ik een etentje aan mijn ouders en zusje, ik wilde iets speciaals maken voor mijn vader. Hij houdt erg van kip en cola, dus maakte ik cola kip ;) Mijn moeder vond het de lekkerste kip die ze ooit gegeten had, dus ondanks dat het misschien niet heel gezond is… komt het recept binnenkort online! Moet hem wel eerst opnieuw maken, want ben vergeten goede foto’s te maken haha. Oh wat erg ;)
Als toetje maakte ik dus de mango kwarktaart, waarvan het recept al online staat!

 

colakip

 

Vrijdag ging ik met een vriendin (Imogen), Ronald en mijn zusje BBQ’en in Scheveningen. Het was echt suuuuper mooi weer, dus we hadden erg veel geluk. Het was ook mega druk, want ‘s avonds was er een vuurwerkshow.

 

bbq

bbq3

bbq2

 

Een vriendin van mijn zusje kwam ook nog en toen hebben we met z’n allen nog naar het vuurwerk gekeken en een cocktail gedronken bij Steam! Een hele gave tent met heeeeeeeel veel cocktails. En het leuke was dat er stoom uit de cocktails kwam!! Heel origineel :)

 

steam2

 

 

Zaterdag ging ik gezellig met vriendinnen bij een vriendin eten. 2 vriendinnen zijn zwanger en moeten beide nog maar een paar weken! Heel spannend dus.

Afgelopen weekend heb ik opgepast op de chihuahua van mijn tante. Lief beest is het :) Ze wilde de hele tijd op mijn schoot en liep de hele dag achter me aan haha. Soms werd ik er wel een beetje gek van ;) M’n tante heeft haar net opgehaald en vind het toch wel een beetje stil nu hoor. Gisteren gingen Ronald een stukje met haar wandelen, het was heerlijk weer <3 Dus dat was erg leuk!

 

bailey

 

Waar ik vooral mee bezig ben geweest afgelopen week is een project in ons huis. We hebben een extra kamer en die willen we goed gaan gebruiken. Voor wat precies zeg ik nog even niet :p We zijn het hele huis eigenlijk een grote schoonmaak aan het geven. Veel dingen gooien we weg, zetten we apart voor Marktplaats, of geven we weg. Ik heb 3 vuilniszakken vol kleding in een kledingcontainer gegooid. Echt heel veel. Alles wat we wel houden sorteren we per doos. Nu kunnen we de ruimte beter benutten en is alles meer georganiseerd :) We zijn alleen nog lang niet klaar haha.

We hebben ook nog een heel klein kamertje waar alleen een enorm grote kast stond vol met Body & Fit producten waarvan sommige al een jaar over datum waren haha. Al die potten en emmers gingen de prullenbak in, best wel zonde. De kast hebben we helemaal uit elkaar gehaald (wat een rotwerk was dat) en weer in elkaar gezet in de slaapkamer, waardoor we nu een grote kledingkast hebben. Het kleine kamertje is een bijkeuken geworden, waar ik wat keukenapparaten kwijt kan ;) En altijd handig om wat voorraad op te kunnen slaan :)

Het komt er eigenlijk op neer dat we het hele huis hebben veranderd. Jammer dat ik geen before en after foto’s heb gemaakt :( Waarom denk ik daar toch nooit aan?! :( In ieder geval benutten we alle ruimtes nu veeeeeeel beter en hebben we heel veel troep het huis uit gedaan! Super fijn. Nu nog even alles afmaken, dan kunnen we er pas écht van genieten. Als het af is zal ik ook de foto’s met je delen!

Nou lieve lezer, ik ga weer lekker verder in het huis en even proberen te leren. Ik vind het leuk om weer terug te zijn en om weer lekker te bloggen… :) Deze week zal ik weer 2 lekkere recepten met je delen en zie ik je dan weer volgende week maandag? :)

-xxx- Kim

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Dear Monday #42 - Klussen met Simba + Haarlem - CozyMess
    22 augustus 2016 at 16:33

    […] missen straks haha. Ik heb de week super nuttig besteed, want zoals je misschien al las in de vorige Dear Monday, zijn Ronald en ik het huis aan het veranderen. Een aantal meubels verplaatst naar andere ruimtes, […]

  • Leave a Reply