Life/ Persoonlijk

Dear Monday #42 – Klussen met Simba + Haarlem

Hallo! Daar ben ik weer met een nieuwe Dear Monday! :) Vorige week was mijn een na laatste vakantieweek… Pfoe, wat ga ik die vrijheid missen straks haha. Ik heb de week super nuttig besteed, want zoals je misschien al las in de vorige Dear Monday, zijn Ronald en ik het huis aan het veranderen. Een aantal meubels verplaatst naar andere ruimtes, oude meubels weggedaan, spullen uitgezocht en weggegooid en nu zijn we wat muren aan het verven. Allemaal meer werk dan het lijkt, dus ben blij dat het bijna af is! :) Simba probeert ook een beetje mee te helpen, al weet ik niet of ik hem nou zo handig vind als hulp… ;)

 

simba1

Simba helpt bij het vouwen van de was

simba2

Simba helpt Ronald bij het zagen van een plank

simba3

Simba helpt bij het vullen van dozen

 

Woensdag gingen Ronald en ik ‘s avonds picknicken in een park :) Ik maakte salades (onder andere deze), Ronald maakte wraps en met een stokbroodje en dips erbij was het compleet.

 

picknick

 

Daarna deden we nog even een drankje bij de Waag met een vriendin en een vriendin van haar!

 

waag

 

Donderdag ben ik met diezelfde vriendin een dagje naar Haarlem geweest! Zij wilde kijken voor kleding, ik wilde foto’s maken en eten :p Haha, ja ik ben misschien een beetje gek, maar ik vind het veel leuker om buiten te genieten van het zonnetje en de mooie straatjes. Wat is Haarlem toch een gezellige stad!

 

haarlem

Prachtig, zulke groene straatjes door Haarlem <3

haarlem2

Deze leuke jongen kwamen we tegen, hij wilde graag aandacht van ons haha :)

haarlem3

I looooove al die oude gebouwen !

haarlem4

Even een “saampie” voor de kerk :p

 

Er was toevallig die dag een Jazz Festival in de stad, dus we ploften neer op een terrasje met een cocktail en konden genieten van de muziek :)

 

haarlem5

 

haarlem6

 

We gingen lunchen bij Barista Café! Ik nam een ijskoffie en een salade en dat was allebei prima.

 

barista1

 

barista2

 

Later die dag gingen Ronald en ik kijken naar een scooter… en hij heeft hem gekocht! :D Dus we hebben vorige week ook wat ritjes gemaakt… Bijvoorbeeld vrijdag naar mijn ouders, om te BBQ’en met mijn familie! Een uurtje heen en een uurtje terug. Hartstikke leuk! Zaterdag mocht ik op de scooter rijden en reden we naar Katwijk. Daarna naar Valkenburgse Meer en brasserie Buitenhuis voor een drankje :) Deze week wordt het prachtig weer, dus denk dat we nog een paar keer richting het strand zullen rijden!

 

scooter2

 

Jep en nu moet ik als de sodemieter gaan leren voor mijn hertentamens. Woensdag staat er eentje op de planning en volgende week… Voor die van woensdag ben ik al wekenlang zenuwachtig want het is een toetsgesprek… Dat soort toetsen vind ik niet zo leuk haha.

Nou tot volgende week, geniet lekker van het zonnetje!! Oh en als je nog wat leuke recepten zoekt voor met de aankomende warmte? Deze agua fresca’s en deze frisse Braziliaanse limonade zijn erg lekker! En heb je deze goddelijke ijskoffie al geprobeerd? Aanraders!

 

drankje watermeloen cm

 

-xxx- Kim

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Dear Monday #43 - CozyMess
    29 augustus 2016 at 16:31

    […] we in Noordwijk beland, waar we samen hebben geoefend voor mijn hertentamen gesprek. Weet je nog? Vorige week vertelde ik dat ik super zenuwachtig was. Ik was echt mega zenuwachtig. Maar ik heb hem gehaald! […]

  • Leave a Reply