Life/ Persoonlijk

Dear Monday #45

Hi! Er is weer een week voorbij, dus tijd voor een nieuw weekoverzicht! :) Wat heb ik afgelopen week gedaan? Het was een leuke week vol met gezellige dingen! Waar zal ik eens beginnen?

Mijn week begon heel rustig. Ik heb elke maandag en donderdag school en de overige dagen ben ik lekker vrij. Heerlijk is dat! Die vrije dagen heb ik eigenlijk niet zoveel gedaan volgens mij… Ik heb nagedacht over CozyMess en hoe ik er voor kan zorgen om weer plezier te krijgen in fotografie en ik heb een soort plan bedacht voor het bloggen :) En opeens heb ik super veel ideeën! Dus dat is mooi :D

Afgelopen maandag heb ik mijn eerste 5 km ooit achter elkaar gerend! En woensdag zelfs de 6 km! Over mijn hardloop progressie heb ik vorige week een artikel geschreven, ik heb hem alleen nog niet online gezet haha. Dat doe ik deze week.

 

zoetermeer

 

Ronald en ik stapte weer op de scooter om aan het meer in Zoetermeer iets te drinken :) Altijd een mooie route, langs de weilanden met koeien!

Donderdag gingen Ronald en ik naar Food Truck Festival Trek! Daar heb ik ook een verslagje over geschreven :) Het was erg leuk en ik at echt een goddelijke hamburger….. Bekijk mijn fotoverslag hier!

 

trek6

trek12

 

Overdag had ik een hele lange schooldag met heel veel tussenuren. Dus ik ging met 2 meiden een stukje lopen door Den Haag (resultaat: al 10.000 stappen vóór 12:00 uur). We hebben vooral door ChinaTown gelopen en wat winkeltjes bezocht.

 

chinatown

 

Vrijdag kwamen Ronald z’n ouders bij ons eten. Z’n moeder is geopereerd aan haar hand, dus stelde ik voor om voor ze te koken. Ik maakte iets wat binnenkort ook op CozyMess verschijnt. Iets wat ik in 1 week tijd wel 4 keer gegeten heb omdat we het zo lekker vinden haha.

Zaterdag zijn we weer op de scooter naar het centrum van Den Haag gegaan. Daar hebben we weer wat dingen gekocht bij de Aziatische supermarkt. Tijdens een drankje op het plein besloten we midden op de dag naar de bios te gaan, haha. Het werd de film Sully. Goede film!

 

denhaag

 

Zondag moest ik vroeg opstaan om Indische saucijzenbroodjes te maken voor een babyshower van een vriendin! We gingen high tea’en, erg leuk! Allerlei lekkere dingetjes gegeten :) En we hebben leuke teksten geschreven op rompertjes. Mijn tekst was “Cool kids never sleep” ;)

 

babyshower

babyshower2

 

In de middag ging ik nog even langs bij mijn broertje. Even met zijn kittens geknuffeld. Wat een schatjesssss. Ik wilde ze allemaal mee naar huis nemen <3 Na het eten bij mijn broertje ben ik ook nog even op visite geweest bij mijn ouders.

 

kitten

pasta

 

Dus, het was een lekker sociale week haha. Deze week gaat het weer prachtig weer worden, dus waarschijnlijk komen er weer een paar scootertochtjes aan :p En zaterdag is natuurlijk DE dag! De Damloop By Night…. Spannenddddd! Mijn t-shirt en startbewijs heb ik al binnen! :) Volgende week zal ik je een verslag geven over de run ;)

Tot volgende week!

-xxx- Kim

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply