Life/ Persoonlijk

Dear Monday #46

Goede morgen! Het is weer tijd voor een nieuw weekoverzicht en deze zal heel kort zijn haha. Ik heb namelijk amper iets gedaan… Oeps! Het was écht een hele rustige week. Overdag heb ik eigenlijk alleen maar binnen gezeten haha, het was zooo warm…. Vooral bezig geweest met school en wat inspiratie op gedaan voor het blog. Hoewel ik overdag schuilde voor de zon, ben ik in de avonden wel lekker met Ronald weggeweest :) We zijn dinsdag naar het strand geweest en hebben daar eventjes op een kleedje gelegen. We hadden wat lekkere dingetjes bij ons. Woensdag zijn we na Ronald z’n werk weer weggeweest. Naar Vlietland, dat is een meer hier. Ook daar hebben we gewoon lekker op een kleedje gelegen en genoten van de zonsondergang.

 

samen

strand

 

Nu klinkt het wel heel erg alsof ik de hele week alleen maar gelegen heb op kleedjes, maar dat valt best mee hoor haha. We moesten natuurlijk ook nog trainen voor de Damloop by Night. Deze week stonden er maar 2 runs op de planning, omdat we ons lichaam ook genoeg rust moeten geven om te herstellen. We zijn ook de hele week op tijd naar bed gegaan, hebben meer op onze voeding gelet (geen dingen gegeten waar ik snel buikpijn van krijg) en moesten ons de hele week erg inhouden om geen alcohol te drinken (dat is toch wel erg verleidelijk met warme zomerse avonden). En ja, toen was het zaterdag dus zo ver!

 

damloop1

 

Het was even spannend of we op tijd aan zouden komen bij het startvak… Maar een uitgebreid verslag geef ik woensdag wel even in een aparte blog :) We begonnen de run met z’n vieren (Ronald, Anne-Lize, Sarine en ik).

 

damloop2

 

Ronald en Anne-Lize gingen al snel verder op hun eigen tempo en Sarine en ik bleven de hele run samen. Het was zwaarrrr en het ging totaal niet zoals ik had gehoopt, maarja.. We did it :) Mijn ouders kwamen me aanmoedigen en dat vond ik echt heeeeeeeel leuk. Ik probeer ze nu over te halen om ook weer te gaan hardlopen, zodat we volgend jaar een run met z’n allen kunnen doen ;)

Zondag wilde ik het liefst de hele dag in bed blijven en Netflix kijken, maar Netflix is niet eens aan geweest en ik was om half 9 alweer uit bed haha. ‘s Avonds zijn Ronald en ik naar de laatste dag van De Buurt geweest, hebben daar een biertje gedronken (keek Ronald al heel lang naar uit, na de Damloop), een patatje gegeten (daar verlangde ik dan weer naar haha) en even in het zonnetje gezeten.

 

debuurt2

 

Ennnnnnn toen was het weekend alweer voorbij! Super snel weer. Deze week ga ik mijn lichaam lekker wat rust geven, want ik verga van de spierpijn haha. Waarschijnlijk begin ik vrijdag weer met hardlopen :) Maar mijn hardloopplannen komen nog in een apart artikel ;)

Tot volgende week!

-xxx- Kim

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply