Life/ Persoonlijk

Dear Monday #47

Hallo goede avond :) Weer een terugblik op mijn week! Wat was het mooi herfstweer he?! Echt heerlijk… De herfst is mijn favoriete seizoen vanwege die prachtige kleuren van de natuur en warme thee drinken op de bank met buiten keiharde regen, maar zo’n zonnige en stralende herfstdag is toch ook wel heel fijn! Daardoor konden Ronald en ik lekker een stukje wandelen afgelopen zaterdag :) We zouden naar Utrecht gaan, maar daarvoor nog ergens wandelen door de natuur. Dat werd Zeist.

 

zeist1

zeist4

zeist6

 

In Utrecht zijn we uiteindelijk nooit aangekomen, haha. We sloten de zaterdag af met een etentje bij een eetcafé in Zeist. Halleluja wat een bord met spareribs. Ik kreeg de helft op, de rest kregen we in een doggybag mee naar huis haha.

 

etenzeist1

 

Zondag vierden mijn oom en neefje hun verjaardag bij mijn oma met een BBQ! In de ochtend werd ik door Ronald gedropt bij mijn ouders, Ronald zelf ging een dagje weg met een vriend. Aangezien mijn ouders nog lagen te slapen rond 12:00 uur!!!!!!! ben ik maar een stukje gaan wandelen met Noah. Dat vind Noah altijd leuk en het zonnetje scheen toch nog lekker. Helaas krijg ik Noah nooit op de foto… Dus hier heb je een foto van een boom.

 

noah

 

In de middag gingen we dus naar mijn familie voor de verjaardag BBQ :) Mijn neefje werd 2 en is zo schattig <3 Hij vond het allemaal erg spannend! Mijn ouders hadden samen een hele leuke taart gemaakt voor ze.

 

yelle6

 

 

Het weekend sloten we dus af met de laatste BBQ van het jaar! Denk ik tenminste, je weet nooit wat het weer nog gaat doen… Mijn verjaardag in de tuin vieren leek me altijd heel leuk, maar is tot nu toe nog nooit voorgekomen aangezien ik in november jarig ben :p

 

yelle5

verjaardag

 

En ‘s avonds was het eindelijk tijd om Simba te knuffelen na een druk weekend! Hoe gaat het eigenlijk met Simba? Nou goed hoor! Hij is al best groot en heel knuffelig, maar ook heel ondeugend ;)

simba

 

Zo weet hij precies wanneer er een pakket voor hem binnenkomt. Hij kan dan niet wachten om het pakket samen met mij open te maken. Wat hij ook erg leuk vindt, is om z’n zakken met voer dan stiekem open te krabben en bijten als ik even aan de telefoon zit… Erg fijn. Gelukkig is hij wel altijd blij met zijn cadeautjes, zoals met de tunnel die ik voor hem kocht :) Echt kieskeurig is hij overigens niet, want de doos waar alles in bezorgd werd vond hij eigenlijk net zo leuk…

 

simba2

 

Simba kan dan wel lekker spelen, maar het liefst kijkt hij met zijn baasjes naar films of ligt hij keihard te spinnen op hun schoot. Echt een Netflix kat. De film “Secret life of Pets”, die we keken op de linker foto, vond hij erg interessant.

Nou jongens, ik ga weer verder knuffelen met Simba. Zie ik je volgende week weer? Aankomend weekend ga ik naar Zeeland, dus heb ik vast aardig wat foto’s te laten zien :)

-xxx- Kim

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Judith van Aggelen
  27 september 2016 at 11:54

  Lydia en Hans, wat hebben jullie een mooie taart gemaakt voor Yelle en Sander!!!

  • Reply
   CozyMess - Kim
   27 september 2016 at 16:00

   Hoi Judith,
   Leuke taart he?! Die hebben mijn ouders (Karin en Klaas) gemaakt voor Sander en Yelle. Echt knap van ze!

  Leave a Reply