Life/ Persoonlijk

Dear Monday #50

Hoi lieve lezer,

Helaas heb ik deze week niet zo’n gezellige Dear Monday. Mijn opa is vorige week overleden.

 

lucht

 

Opeens ging het erg snel achteruit met zijn gezondheid en moest mijn familie het lastige besluit maken. Natuurlijk gaan we hem heel erg missen, maar ergens vind ik het ook wel een fijn idee dat hij nu weer samen is met mijn oma… :)

 

133359_297665913672459_853090462_o

 

Maar het blijft naar. En ook raar, want vorige maand stond ik nog foto’s van hem te maken op zijn ceremonie.

 

opa

 

Omdat ik vrijwel geen nette kleding heb, ging ik zondag met mijn moeder en zusje shoppen in Zoetermeer voor zijn uitvaart. Uiteindelijk trekken we alle drie dezelfde jurk aan, maar dan in onze eigen stijl :p Normaal ben ik niet zo van de jurken, dus dit is heel wat voor mij haha.

Na het shoppen dook ik lekker de bank op in m’n nieuwe comfy sweater met Simba en warme chocolademelk <3

 

chocomelk

 

Zo fijn. Nu heb ik zin om allerlei warme chocolademelk recepten te maken. Ik had namelijk een hele lekkere gemaakt met Licor 43 erin :p Daarna maakten Ronald en ik een super lekkere lasagne (comfortfood!) en keken samen een film (Resident Evil 2), maar ik viel in slaap op de bank en werd pas rond half 4 wakker haha… Oeps…

 

simba

 

Verder heb ik niet zoveel te vertellen. Ronald en ik hebben nu allebei vakantie. Ondanks dat we onze citytrip naar Brugge hebben moeten cancelen vanwege de uitvaart van mijn opa, hoop ik dat we er wel nog een leuke/gezellige week van kunnen maken. Ronald is druk bezig met ons huis opknappen en ik weet nog niet zo goed wat ik zelf ga doen (naast Ronald helpen). Ik ben in ieder geval afgelopen weekend weer begonnen met hardlopen, dus dat wil ik weer gaan oppakken :) En natuurlijk ga ik lekker bloggen!

Tot volgende week!

-xxx- Kim

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply