Life/ Persoonlijk

Dear Monday #51

In deze Dear Monday zou ik je eigenlijk moeten vertellen hoe leuk mijn herfstvakantie en weekendje weg was naar Brugge, maar helaas liep alles anders. Mijn opa overleed op 15 oktober en afgelopen zaterdag was zijn uitvaart. Een verdrietige tijd. Gelukkig was zijn uitvaart echt super mooi, met veel foto’s van vroeger, muziek, verhalen van vroeger en zelfs live zang <3

Ik heb mijn vader een avondje geholpen met foto’s uitzoeken van mijn opa, samen met mijn zusje. We hebben echt bakken vol foto’s en ook nog fotoalbums doorzocht, mijn ouders wilden zo’n 300 foto’s om via een presentatie te laten zien tijdens de muziek. Het was heel gek en mooi tegelijk om op die manier weer herinneringen op te doen.

 

opa

 

Natuurlijk kwam ik ook veel foto’s tegen van hem met mijn oma, waar hij nu weer mee samen is in de hemel… en vooral dat idee geeft mij troost.

 

opaoma

 

Al die foto’s maakten het zo levendig. Net alsof je een film van heel zijn/hun leven afspeelde. Sommige foto’s leken ook net uit een oude zwart wit film te komen :)

 

opaoma2

 

Ik kan nog wel 100 leuke foto’s met je delen van mijn opa en oma haha, maar dat zal ik maar niet doen :)

Wat ik nog meer gedaan heb afgelopen week? Ronald en ik zijn begonnen aan het opnieuw verven van alle deuren en deurposten in ons huis. Ja niet echt een boeiende bezigheid haha. Het is ook zooooo’n lang proces. Alles moet 2 of 3 lagen verf krijgen, voordat het echt goed bedekt is. En over één laag deden we al 2 dagen geloof ik. Waarschijnlijk is het met mijn verjaardag nog niet af (volgende week). Stom!

 

deur

 

Het verschil is wel echt groot! We schilderen nu alles dezelfde kleur, “parelwit”. Lekker licht! De deuren en deurposten waren aardig vergeeld en dat zie je wel goed op deze foto (de deur was geverfd, de rest niet). Nu, met één laag, ziet de gang er echt al veeeeel beter uit! Het harde werken is niet voor niks gelukkig :) Simba werd al moe als hij naar ons keek.

 

simba

 

Ronald had Simba maar in een dekentje gerold en dat vond hij prima haha.. Gek beest :p
Ik heb een tafeltje waar ik al mijn foodphoto’s op fotografeer, die staat nu in de woonkamer omdat het zo vroeg donker wordt. Simba vindt het erg leuk om daar op te liggen, in het zonnetje, precies wanneer ik het tafeltje klaar wil gaan maken voor mijn foto’s!

 

simba2

 

Afgelopen week ben ik erg weinig buiten geweest haha. Erg zonde, want het was zulk mooi weer. Gelukkig konden we toch ook eventjes tijd maken voor een boswandeling. Daar kwamen we een paar paddenstoelen tegen, zo leuk! Dat geeft echt zo’n herfstgevoel :)

 

herfst2

paddo7

paddo6

paddo5

paddo1

 

Zondag hebben Ronald en ik nog een scootertochtje gemaakt en als afsluiter koffie gedronken bij Brasserie Buitenhuis.

 

buitenhuis

 

En nu moet ik snel weg, want ik ga m’n vader dit jaar weer helpen met de grote Halloweentocht van de scouting. Die wordt elk jaar georganiseerd en is altijd erg populair, elk jaar komen er meer mensen en wordt het groter… Vorig jaar was het een enorm succes, dus we gaan er nu weer een groot succes van maken! :)

Ik ga deze week ook gewoon weer recepten online zetten hoor!

Tot volgende week!

-xxx- Kim

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply