Life/ Persoonlijk

Dear Monday #52 – Halloween

Wat een week zeg! Het was zooo druk, niet normaal. Vooral met het regelen van het Halloween evenement van afgelopen zaterdag en iets anders heel leuks, waar ik nog even niks over mag vertellen… Maar dat ga je vanzelf wel zien over 2 of 3 weken :) Oh en het regelen van mijn zomervakantie, maar dat houd ik ook nog even geheim. Haha, nou dat wordt zo een lekker geheimzinnige Dear Monday dit :p Sorry! Ik zal mijn geheimen snel met je delen ;) Van deze Dear Monday maken we gewoon een Halloween Special!

 

pompoen

 

Het meest ben ik bezig geweest met de voorbereidingen van Halloween. Afgelopen zaterdag was het zover, de grote Halloween tocht door het bos. Ik help al jaren mee en dat vind ik erg leuk! Dit jaar hielp ik meedenken en voorbereiden in het “spookhuis”, maar stond ik zelf bij de verkoop van het eten en drinken samen met een vriendin, mijn moeder en nog een andere mevrouw. Samen met mijn moeder heb ik de aankleding daar gedaan. Helaas waren we op deze foto hieronder al klaar en waren de tafels al zo goed als leeg :p Het was erg druk, meer dan 600 mensen!!

 

halloween3

 

Ronald, m’n zusje, haar vriend en twee vrienden van hun stonden in het “spookhuis”. Hier hadden ze een soort doolhof gemaakt met 2 kamertjes en schrikeffecten enzo. Jammer dat ik niet van alles foto’s heb :(

 

halloween1

 

In ieder geval hadden we poppen van marktplaats geregeld en mijn zusje en Ronald hadden deze wat bloederig gemaakt :p

 

halloween2

 

Noah hielp ook mee, door de poppen alvast stiekem te verscheuren.

 

noahpoppen

 

Mijn zusje zag er trouwens superrrrrrrr cool uit, zij is heel goed in die make-up dingen :) Echt tof!

 

mandy

 

Zaterdag was Ronald ook jarig, maar omdat we dit Halloween evenement hadden, hebben we het niet echt gevierd. Wel nam ik hem mee lunchen, dus helemaal niks hebben we ook niet gedaan… :p Morgen ben ik zelf jarig, ook al vergeet ik dat steeds haha.. En we vieren het aanstaande zaterdag samen voor o.a. onze ouders.Β Dus deze week ga ik even bedenken wat voor taarten ik ga maken! Heb jij nog een ideetje voor mij?

 

haagsebeek

 

Dus…… dat was mijn Halloween! Helaas had ik het te druk afgelopen week (en daarvoor liep natuurlijk alles een beetje anders…) om leuke Halloween recepten te maken :( Terwijl ik dat juist zo leuk vind! Hopelijk volgend jaar beter… :) Heb jij iets gedaan met Halloween? Of ga je vandaag, op de officiΓ«le Halloweendag, iets doen? Let me know!!

-xxx- Kim

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply