Life/ Persoonlijk

Dear Monday #54 – Gent

gent

Hoii! Ik heb weer eens een Dear Monday :) Afgelopen weekend zijn Ronald en ik spontaan een dagje naar Gent gegaan. Dat was erg leuk en ik heb weer lekker veel foto’s gemaakt, dus ik wil graag onze dag met je delen :) Binnenkort zal ik ook een meer informatieve post schrijven over Gent, wat je daar kunt doen, wat je daar MOET eten en waar, etc. Er zal dan ook een nieuwe categorie toegevoegd worden aan mijn blog, de categorie “Travel”.

 

gent

 

We vertrokken in de ochtend met de auto. Het was iets langer dan 2 uur rijden, goed te doen dus. Bij aankomst hadden we alweer honger, dus het eerste wat we deden was: eten! :p Onze lunch was bij Balls & Glory, erg lekker en een leuk concept! Ik zal er in een ander artikel meer over vertellen :) Ik kwam er bij het schrijven van deze Dear Monday achter dat ze op meerdere locaties zitten, waaronder Eindhoven!! Een stukje dichterbij om van deze heerlijke ballen te kunnen genieten. Ronald en ik kozen beide voor een bal met ossenstaart en chocolade, dat klonk als een interessante combinatie! Ik koos daarbij voor een salade met peer en Ronald voor de stamppot :)

 

gent

gent

gent

 

Daarna zijn we gewoon lekker door Gent gaan lopen. Wat is Gent mooooiiiiiii. Elk huis wilde ik fotograferen haha. Echt een prachtige stad!

 

gent

gent

gent

 

En we kwamen deze fluf nog tegen <3 Ik was niet de enige die foto’s maakte van hem haha :p

 

Gent

 

We hebben ook nog Gentse Neuzen geproefd! Een echt Gents snoepje, die je natuurlijk even geproefd moet hebben. Super zoet, ik houd er wel van hihi.

 

gent

 

Uiteraard zijn we ook nog even door het beroemde kleurrijke graffiti straatje van Gent gelopen. Een leuk straatje om foto’s van elkaar te maken :p

 

Gent

gent

gent

gent

gent

gent

 

En toen was het tijd voor…. Bier! :)

 

gent

 

En daarna aten we een heerlijk verse Luikse wafel met Nutella op straat <3

 

gent

 

En na een stukje lopen belandden we alweer in een cafeetje haha :p Kriek for me, hot chocolate for him!

 

gent

 

Ronald was een beetje ziek geworden, dus we liepen in de avond nog een stukje door Gent voordat we ergens gingen eten en weer naar huis gingen!

 

gent

gent

gent

 

Tijd voor pizza bij Otomat! :) Een leuke hippe tent, die sinds oktober 2016 geopend is.

 

gent

gent

gent

 

Ahhh arme Ronald haha. Het was genoeg geweest! We hebben een super leuke dag gehad in Gent, veel gegeten en gedronken en veel gezien! Snel weer een keertje terug om de dingen te doen die we in één dagje niet konden doen :) Zoals een rondvaart door de grachten, wat me erg leuk lijkt, maar waar we het nu een beetje te koud voor vonden hihi.

Ben jij wel eens in Gent geweest? Of is het een stad die op je lijstje staat om te bezoeken? Let me know!

-xxx- Kim

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    15x Kerstcadeaus onder de 30 euro - CozyMess
    6 december 2016 at 08:03

    […] – 28,95 euro Na mijn bezoek aan Gent weet ik het zeker. Een wafelijzer kan niet ontbreken in de keuken! Oh wat zijn die dingen toch […]

  • Leave a Reply