Life

Help mij CozyMess verbeteren!

enquête

Hallo lieve lezer,

CozyMess bestaat nu al 2 jaar en ondertussen is er al een hoop veranderd op mijn blog. Niet alleen qua uiterlijk, maar ook qua inhoud! Toen ik net begon deelde ik hoofdzakelijk recepten, maar de recepten hebben nu plek gemaakt voor planten, reizen en ook nog steeds gezondheid relaterende onderwerpen. Ik ben heel erg benieuwd wat jij daar van vindt en waar jij meer over zou willen lezen op CozyMess!

Om hier achter te komen heb ik een enquête gemaakt. Deze enquête bestaat uit 14 korte en simpele vragen die binnen 5 minuten te beantwoorden zijn. Met het invullen van de enquête help je me enorm verder om CozyMess te verbeteren en jouw ervaring (nog) fijner te maken. Door HIER te klikken kom je terecht bij de enquête, die overigens geheel anoniem is.

Alvast heel erg bedankt!

Liefs, Kim

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply