Life

I’m back!

Hallooo! Na een mooie reis van 5 weken door Singapore, Maleisië en Bali + een week laptop-pauze, ben ik weer terug hoor! Ik had echt even een week nodig om weer te wennen om thuis te zijn. Weer eventjes wennen aan Nederland. Eventjes extra veel knuffelen met Simba. Wennen aan de Nederlandse tijd (6 uur vroeger hier!). Nu is alles weer redelijk normaal!

Deze week begint het “echte” leven weer. Vandaag ben ik alweer naar school geweest en morgen begin ik met afstuderen… Jaja, het eind van mijn studentenleven is in zicht! Het wordt een drukke en spannende periode, maar ik ga ook zeker tijd vrij maken voor mijn blog! Ik vind het bloggen te leuk en ik ga CozyMess zeker niet verwaarlozen, al voelt wel alsof ik dat een beetje heb gedaan de afgelopen weken… Ik had wel echt even een laptop-pauze nodig, want mijn reis was zoooo druk… Ik kon nog wel 2 extra weken vakantie gebruiken, maar dan gewoon ergens 2 weken aan het strand in Griekenland ofzo. Of midden in de bergen in het Zwarte Woud :p Gewoon even rusten niks anders doen dan genieten van het uitzicht en een leuk boek <3

im backNatuurlijk ga ik je alles vertellen over mijn reis en heel veel foto’s delen. Misschien komt er zelfs een video, want Ronald heeft het een en ander gefilmd :) Ik heb alleen even tijd nodig om al mijn foto’s uit te zoeken en sja, dat kost nou eenmaal heel veel tijd als je duizenden foto’s hebt gemaakt haha. Heb geduld dus! Ik probeer deze week mijn verslag van week 1 online te zetten, daar heb ik al wat foto’s van uitgezocht namelijk :)

En verder heb ik volgende week een ander nieuwtje die ik met je wil delen. Een nieuwtje waardoor CozyMess een beetje gaat veranderen. Spannend dus!

Tot snel!! Liefs, Kim

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply