Persoonlijk

Kim’s Maand – April 2020

In deze Corona-periode zou je denken dat ik in dit maandoverzicht niks leuks te vertellen heb. Niet waar dus, want de maand april was juist super chill! Okee, het was misschien iets minder spannend dan andere maanden, omdat het leven zich wel voornamelijk in en rondom het huis afspeelde, maar dat maakt het niet minder leuk. Zal ik je laten zien wat ik allemaal heb gedaan deze maand?

Zoals ik al noemde, hebben we vooral veel in en rondom ons huis gedaan. En aangezien het zulk lekker weer was, konden we het echt niet laten om een loungebank te kopen voor op ons balkon. Zo konden we toch veilig buiten zijn :) De loungebank bestelden we bij de Ikea en is op onze vaatwasser na, de beste aankoop van 2020 :p De katten zijn er ook gek op. Die liggen er heerlijk te chillen.

Zonder plantjes was het nog niet erg gezellig, dus besloten we maar wel wat plantjes te kopen van kwekers in het Westland. Nu staat het balkon vol met prachtig bloeiende planten. Het wordt ook met de dag gezelliger, want elke keer bedenk ik toch weer om wat zaadjes te zaaien. Mimi vindt het altijd erg leuk om te kijken hoe ik daar dan mee bezig ben. Ik zal later nog eens wat foto’s delen en uitgebreider schrijven over ons balkon. Ik ben er in ieder geval erg happy mee!

Verder waren we aan een puzzel begonnen en die hebben we nu eindelijk af! Het was heel ontspannend om te doen :) Dus als je iets zoekt om te doen, probeer dan eens een legpuzzel! Wij hadden een puzzel van het merk King en die was best lastig voor een beginner denk ik. Volgende keer zou ik een puzzel nemen met wat minder blauwe lucht (want dat is lastig!). Deze Bambi puzzel vind ik wel mooi :) Of hoe schattig is deze?! 

Mimi vond het trouwens altijd erg lekker liggen, zo’n puzzeldoos… :)

Verder hebben we deze maand ook regelmatig sushi besteld haha. Dat is nu echt iets waar we naar uitkijken. Op vrijdagavond is meestal onze “cheat night”. Dan bestellen we eten, maken we nachos uit de oven en kijken we een programma op TLC (90 Day Fiancé – Before the 90 days). Dat is onze quality time avondje. 

We hebben ook veel nieuwe gerechten gekookt én nieuwe alcoholische drankjes uitgeprobeerd. Misschien dat je daar nog wel wat recepten van voorbij gaat zien komen :p In ieder geval deelde ik deze maand deze recepten al met je: Chocolade muffins en Aubergine uit de oven met tzatziki en kruidige gehaktballetjes. Allebei aanraders uiteraard! ;)

We bakten ook koekjes, ik knutselde papieren zakjes in elkaar en deze brachten we met Pasen langs bij mijn opa en oma en eentje bij mijn ouders en zusje. De koekjes werden goedgekeurd! En jij kunt dit recept zelf ook thuis maken, het waren namelijk o.a. deze koekjes. Ook een versie met M&M’s, misschien zet ik die ook nog wel online :)

Over familie gesproken; we hadden ook nog een gezellige familie videogesprek en zo konden we ons nichtje weer eens zien. Wat is het toch een schatje. Ik kan niet wachten om haar weer eens in mijn armen te hebben. Ze groeit en leert zo snel! Maar gelukkig is ze nog steeds heel klein en schattig <3

Lianne en ik leenden ook nog een dagje de scooter van mijn ouders. De bedoeling was om naar Hoek van Holland te rijden en daar een ijsje te halen, maar het was zulk lekker weer en fijn om gewoon even echt buiten te zijn, dat we via Maassluis naar Rotterdam zijn gereden en toen weer terug. Echt even lekker frisse lucht en toch het idee dat je er even uit bent, ook al hebben we verder niks gedaan dan een ijsje gegeten en gereden haha.

Oh, we kwamen wel deze super schattige lammetjes tegen <3 Dan merk je pas echt dat het lente is.

Liefs, Kim

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply