Persoonlijk

Kim’s Maand – Juni 2020

Ik wilde dit artikel gaan schrijven, maar ik wist gewoon niet waar ik moest beginnen! Juni was een drukke én hele leuke maand. Een hele uitdaging om dit artikel kort te houden dus ;) Lees je mee over mijn hoogtepunten van juni?

We begonnen juni met een chill weekendje weg. We hadden ergens in Noord-Holland een AirBnB-huisje gevonden die echt superleuk eruit zag. In het echt was het nog 100x leuker! Het weer zat niet echt mee, maar dat maakte niet uit. We konden daardoor lekker de openhaard aansteken en een beetje tv kijken, lekkere hapjes eten en aan de wijn. Meer heb je niet nodig, toch?! Wanneer het buiten droog was, konden we zelfs daar een vuurtje maken in de vuurkorf. 

We hebben deze maand echt een hoop lekkere dingen gegeten. We hadden nog een HelloFresh box en daar zat echt een superlekker Tikka Masala recept bij. Heel makkelijk, maar echt heel lekker! Hier zal ik binnenkort ook eens mijn variant op gaan bedenken. Ik heb ook nog wat recepten gemaakt voor CozyMess, maar nog niet alles staat erop. Wat wel online gekomen is deze maand is:

En natuurlijk ook mijn terugblik op de maand mei, deze vind je hier. Het bloggen gaat nu meer gestructureerd dan voorheen. Ik vind het zelf in ieder geval leuk om te zien dat ik toch ongeveer 1 blog per week kan posten. Ik haal er ook weer veel plezier uit. Jullie positieve reacties vind ik ook echt superlief, daar krijg ik alleen maar meer motivatie door :)

Wist je dat je je tegenwoordig ook in kunt schrijven voor de nieuwsbrief? Ik heb al een aantal aanmeldingen, maar om daadwerkelijk de nieuwsbrief maandelijks te gaan versturen, heb ik nog wat aanmeldingen nodig. Lijkt het je leuk om op de hoogte te blijven van de nieuwste blogs? Meld je dan snel aan! Dit doe je op desktop in de rechter zijbalk en op mobiel scroll je nog een stukje naar beneden.

Juni was voornamelijk een hele gezellige maand. Ik zag mijn familie regelmatig en ik heb wat meer afgesproken met vrienden. Fijn dat dit steeds meer kan, ondanks corona. Ik heb zelfs mijn nichtje weer op mijn schoot gehad <3 Echt een schatje! Verder heb ik drankjes gedaan met vrienden, heb ik zonsondergangen op het strand bekeken, wandelde ik af en toe met een vriendin, haalden we een ijsje, ging ik lunchen met een vriendin en zijn Lianne en ik al een paar keer uiteten geweest.

Lianne heeft sinds deze maand ook eindelijk haar motor! We hebben al een aantal ritjes gemaakt samen. Superleuk! Zo zijn we onder andere naar Hoek van Holland geweest en hebben we daar bij een strandtent gegeten en hebben we een mooie route gereden door het Groene Hart met een tussenstop bij geitenboerderij het Geertje. Jeugdherinneringen! Een geit was helaas wel zo bijdehand om mijn geluksarmband uit Vietnam kapot te bijten, maar goed die geit was wel erg schattig dus het is hem vergeven.

Zoals ik in mijn vorige update al schreef, zijn Lianne en ik veel bezig geweest in huis de laatste maanden. Zo hebben we ons balkon heel gezellig gemaakt, maar we hebben ook de 2 random kasten in de keuken eindelijk vervangen voor 1 mooie kast. Uiteraard via Marktplaats gekocht voor iets van 15 euro en met een likje verf hebben we nu een prachtige kast die matcht met de rest van de meubels! We willen boven de kast nog wel een of misschien twee planken, zodat we daar o.a. hangplanten, boeken en potjes op kunnen zetten. Nu staat de kast vol met al die dingen.

Eind juni vierden Lianne en ik alweer ons 1 jaar verkering! Wat gaat de tijd snel he. Bizar! Eigenlijk zouden we die dag in Parijs zitten (weekendje weg), maar dat ging door Corona niet door. In plaats daarvan maakte we er een gezellige dag van door eerst te gaan brunchen bij een leuke lunchroom in Scheveningen (Appeltje Eitje). Daarna zijn we naar een kringloopwinkel gegaan, waar we een aantal leuke spulletjes vonden. Vooral dingen die ik goed kan gebruiken voor mijn foodfoto’s. Misschien zie je binnenkort dus iets voorbij komen :p We sloten de dag af met een super fancy diner bij Dekxels. Hier deel je allerlei kleine gerechtjes en het wordt allemaal supergaaf geserveerd. Heerlijk eten, superleuke sfeer, aardige bediening, eigenlijk gewoon alles top!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply