Persoonlijk

Kim’s Maand – Maart 2020

Ligt het aan mij, of is maart omgevlogen? Wat is er een hoop gebeurd deze maand! Ik weet gewoon even niet waar ik moet beginnen. Een hoop leuke dingen, maar het is ook wel een hele gekke maand geweest. Met het Corona-virus, werkloos worden en het overlijden van mijn tante. Maar desondanks heb ik er toch nog een hele leuke maand van kunnen maken. Kijk je weer mee naar mijn maand?

Zal ik eerst even een update geven over hoe het er nu ongeveer voor staat? Ik heb nu ongeveer 3 weken geen werk meer, dus ik heb me de laatste 3 weken veel gericht op CozyMess. Daarvan zie jij eigenlijk vrij weinig, omdat ik vooral wat technische dingen heb opgelost en heb verbeterd :) Wat misschien wel interessant voor je is, is dat het nu mogelijk is om je in te schrijven voor de superleuke CozyMess-nieuwsbrief! Als je je inschrijft, ontvang je 1 keer per week een e-mail met o.a. de artikelen die die week online zijn gekomen. Zo blijf je dus goed up-to-date! Kijk je op een laptop/pc? Laat dan aan de rechterkant van deze website je naam en e-mailadres achter. Kijk je op mobiel? Scroll dan even naar beneden! :)

Hoe het verder gaat met het vinden van een nieuwe baan? Nou ehm, door deze Corona-tijd valt dat een beetje tegen. Maar hee, ik zie dit als een mooie kans om mezelf te ontwikkelen, CozyMess weer actief te krijgen en om mij te verdiepen in wat ik leuk vind. Voor nu zie ik dus niet echt een probleem :) Mocht je iets voor me weten of (een opdracht) hebben (content/online marketing), dan hoor ik het natuurlijk graag!

Maart begon gewoon chill. Op 1 maart hadden Lianne en ik een datenight :) We gingen eerst naar de super goede film The Gentleman en daarna hebben we wat gegeten bij Crazy Pianos. Als Scheveninger moet je daar natuurlijk wel een keer geweest zijn! Het was verrassend leuk en het eten was erg goed. Je bestelt kleine gerechten en die kun je dan delen. Alleen jammer dat ik door het rode licht geen goede foto’s kon maken van het eten :p

In Rotterdam was op 7 maart Museum Night. Daar ging ik met een vriendin heen. We bezochten de wat kleinere musea, maar dat bleken vooral erg aparte musea te zijn haha. Het hoogtepunt was een tentoonstelling in de Kunsthal van Thierry Mugler, een modeontwerper. Ik had nog nooit van hem gehoord, maar hij staat bekend om zijn bijzondere kostuums. Echt heel tof! Voordat we de musea gingen bezoeken, hadden we nog wat drankjes gedaan en gegeten op een boot! Toffe locatie, betaalbaar en lekker eten :)ย 

Verder ben ik veel bezig geweest in en rondom het huis. Ik heb de laatste verhuisdozen uitgepakt (HAHA ja, ik woon hier al bijna een jaar inderdaad) en de studeerkamer opgeruimd, zodat Lianne daar kan werken nu. De meubels zijn nu ook eindelijk zo goed als af! Alleen de eettafelstoelen zijn nog niet zwart, maar misschien laten we het gewoon zo en kopen we een keer andere stoelen die gewoon al zwart zijn :p We waren ook nog begin maart bij De Plantenhal geweest en kwamen thuis met weer een hoop leuke plantjes :) Daar word het huis meteen zooo gezellig door. De katten vinden het ook maar al te leuk, die liggen er lekker tussen.

Hier hebben jullie dan eindelijk een foto van een deel van de woonkamer. Het is zo fijn dat het huis nu meer een geheel is en dat het bijna af is. Vlak voor Corona was mijn vader bezig met wat klusjes in ons huis, maar dat heeft hij nu niet af kunnen maken. Zoals de lamp die je ziet hangen haha. Dat is wel jammer. Hopelijk is het snel voorbij en kan ik mijn ouders ook weer gewoon zien :) En mijn nichtje, die super snel aan het groeien is en ik nu al zo lang niet heb gezien :( Gelukkig worden we goed op de hoogte gehouden door mijn broertje en z’n vrouw!

En verder heb ik een hoop series gekeken. Netflix aanraders: The Stranger (spannend), The Chef Show (kijk ik, net als Friends, als ik in slaap wil vallen. Niet omdat het zo saai is, maar lekker rustgevend!), Don’t F**k with Cats (BIZAR), Love is Blind (lekker luchtig en ook wel interessant) en Tiger King (BIZAR). Ik ben met Lianne Better Call Saul (LOVE IT) aan het bingewatchen en ook begonnen aan The Umbrella Academy. Andere leuke series die ik op dit moment kijk zijn Anne+ (2e seizoen, serie over een lesbische vrouw) en 90 Days Fiance – Before The 90 Days (Amerikanen die verliefd zijn op iemand in het buitenland en ze dan voor het eerst gaan ontmoeten).

In deze Coronatijd ben ik wel echt extra dankbaar dat ik zo dichtbij het strand woon. Het is heerlijk om even over het strand te lopen, even frisse lucht en een beetje beweging. Hoofd leegmaken. Lianne en ik kwamen oesters tegen tussen de rotsen en wij zijn echt gek op oesters, dus we hadden er een paar geplukt om op te eten. WAUW. Dat was echt super lekker. Super vers natuurlijk. Leuk om dit eens te ervaren!ย 

Nou dat was mijn maand maart wel! Ik hoop dat ik in mijn apriloverzicht kan vertellen dat ik een nieuwe baan heb :) En anders vind je in ieder geval een aantal blogs intussentijd. Ik heb al een aantal recepten klaar staan voor jullie.

Liefs, Kim

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply