Persoonlijk

Kim’s Maand – Mei 2018

Hoihoi! Ik ben weer terug met een persoonlijk artikel! De laatste keer dat ik een “Kim’s Week” deelde, schreef ik al dat het misschien handiger was om voortaan een verslag te schrijven over mijn maand. Het kwam namelijk vaak genoeg voor dat ik geen tijd kon vinden om een overzicht te schrijven. Ik probeer het nu gewoon een keertje op deze manier. Ik heb wel een hoop te laten zien in dit artikel, want ik heb een hoop gedaan! In mei bezocht ik een aantal leuke steden met familie, daar zal ik je nu wat foto’s van laten zien! :)

Ronald is een weekend weggeweest met zijn familie en ik bleef thuis om te werken aan mijn laatste verslagen voor mijn afstuderen. Natuurlijk was het voor mij ook gewoon weekend en besloot ik iets leuks te gaan doen met mijn ouders. We deden een dagje Utrecht, een stad waar ik vrijwel elke week kom om te werken, maar nog nooit echt goed gezien heb. Het is een super gezellige en leuke stad! We hebben veel gelopen, maar ook op veel plekken wat gedronken. Zo dronken we eerst een chai latte met Arabische zoetigheden bij Badhu, lunchten met friet en pulled pork bij Lebowski en aten een mezze-schotel bij Comptoir Libanais. Daarnaast ontdekte ik een super leuke winkel, namelijk Rood en Bloem en kocht ik een leuk souvenirtje.

Ook zijn Ronald en ik even een weekendje weggeweest. Zijn ouders zijn namelijk op vakantie in Noord-Brabant en vroegen of we een weekendje langs wilden komen. We zijn met z’n vieren een dag naar Den Bosch geweest en we hadden echt prachtig weer. Ik was al een keer eerder naar Den Bosch geweest en toen vond ik het niet zo’n leuke stad. Ik ben blij dat ik de stad een herkansing gegeven heb, want het is echt enorm gezellig! Super veel terrasjes en conceptstores. Ik houd er van! We aten uiteraard een Bossche bol, dronken op verschillende plekken een lekker biertje, hebben door het hele centrum gelopen en we sloten de dag af met een lekkere hamburger bij Bar 35. Ik bezocht ook eindelijk eens een winkel die al heel lang op mijn lijstje stond om te bezoeken, namelijk Oerwoud, en ik kocht wéér een leuk souvenirtje bij een leuke conceptstore.

Naast de leuke dagjes uit, heb ik me ook prima thuis en in mijn buurt vermaakt. Met het prachtige weer aten we veel ijsjes die we om de hoek haalden, liepen we een beetje rond door onze mooie groene buurt, gingen we naar het strand (lopend en fietsend), bezochten we het Haagse bevrijdingsfestival en gingen daarna BBQ’en en wijntjes drinken bij het vuur, dronken veel biertjes en aten nachos bij leuke cafeetjes, bezochten tuincentra en knuffelde ik met de katten (en hield Simba graag m’n hand vast terwijl ik mijn verslagen typte) en mijn moestuin ontplofte door het mooie weer!

Liefs, Kim

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Kees
    31 mei 2018 at 09:29

    Hoi Kim, Prachtige onderwerpen, lekker eten en drinken, mooi Nederland, gezelligheid, prachtig weer, wat wil je nog meer !

  • Leave a Reply