Persoonlijk

Kim’s Maand – September en Oktober 2020

indoorkamperen

I know, we zitten alweer eind november en dan kom ik met mijn maandoverzicht van september en oktober haha. Weet je wat het is, de tijd vliegt! Ik weet niet hoe jij dat ervaart, maar je zou toch denken dat door dat hele Corona-gedoe de tijd een beetje stil staat. Hier dus in ieder geval niet. De dagen vliegen voorbij. Geen idee hoe dat ineens komt. In ieder geval wilde ik nog graag mijn maandoverzicht met je delen, dus hier heb je hem! Kijk je weer mee naar mijn hoogtepunten van september en oktober? :)

De leukste dag van september was denk ik wel de dag dat we (Lianne, m’n zusje, vriendinnetje en ik) alpaca’s gingen knuffelen ergens bij Zwolle in de buurt. Ik bedoel, wie wilt er nou geen alpaca’s knuffelen?! Ze zijn zo fluffy en cute! Dit stond al heel lang op mijn bucketlist. Echt goede foto’s heb ik er niet kunnen maken, want die beesten eten alleen maar haha. Niet heel fotogeniek dus. Maar hee, het belangrijkste is dat het leuk was en dat was het zeker!

Na het knuffelen met de alpaca’s zijn we ook nog eventjes Zwolle in geweest. Ik had van te voren wat unieke winkels opgezocht, want dat vind ik altijd leuk. Zoals de winkel Heavy Stuff. Of hij heette Homestock. Dat weet ik eigenlijk even niet meer. Voor we naar huis reden, hebben we nog even een hamburger gegeten bij Ingeburgerd. Dat was lekker! :)

Ook leuk in september was een dagje varen met de boot van mijn broertje en zijn vrouw. Zij wonen richting Volendam en die omgeving is natuurlijk geweldig om te varen! Super chill. Alle leuke huisjes aan het water bekijken vanuit de boot :) Zo zou ik later ook wel willen wonen!

In september nam Lianne mij mee op een leuke date! We gingen bij ons favoriete sushirestaurant in Den Haag een sushiworkshop volgen. Dat ging eigenlijk best wel goed, al zag de sushi (vooral die van mij) er lang niet zo mooi uit als die van De Sushimeisjes, maar die van Lianne was stiekem best netjes.

We konden het niet laten om een week later naar de Aziatische supermarkt te gaan om onze eigen sushi ingrediënten te halen. We maakten onze favoriete rol na, de rainbowroll, en maakten er een gezellig avondje van.

De afgelopen 2 maanden hebben wij sowieso heel veel gezellige romantische avondjes gehad! En daar kan lekker eten natuurlijk niet ontbreken. Zo stelden we een kaasplankje samen, kochten we een kaasfondue bij de kringloopwinkel en gingen we lekker kaasfonduen. De laatste tijd kom ik sowieso regelmatig in kringloopwinkels, want ik vind het echt superleuk om daar pareltjes te vinden. Tot nu toe heb ik écht hele leuke dingen gevonden. Misschien schrijf ik daar een keer een aparte blog over :)

Oh en ik had trouwens ook een verrassing voor Lianne. Zij werkt al sinds het begin van Corona thuis. Gelukkig hebben we wel een kamer over waar we een kantoortje van hebben gemaakt, maar die is eigenlijk altijd een mega rotzooi. Alles wat we niet in de woonkamer of slaapkamer willen hebben staan, zetten we daar neer. Dat loopt weleens uit de hand waardoor die hele kamer dus vol staat. Niet chill werken lijkt me zo. Daarom had ik hem opgeruimd en maakte ik een leuk plekje voor haar bij het bureau met foto’s en teksten.

Verder bestond oktober uit knuffelen met Sjimmie de kitten van m’n zusje en haar vriend (hij is zoooo schattig!) en oppassen op Nyka de puppy van mijn ouders (ook zoooo lief!). 

We bakten ook een superlekkere appelcake uit het kookboek van Lianna haar oma. Echt een heel oud kookboek die helemaal uit elkaar valt, maar er staan hele goede recepten in. En deze appelcake paste goed bij het herfstige weer van oktober :)

De allerleukste dag in oktober was de dag dat Lianne het topmatras van het bed naar de woonkamer sleepte en we gingen “kamperen” in de woonkamer. Dat vonden de katten ook geweldig natuurlijk, want die konden lekker met ons knuffelen :)

Nou dit waren weer mijn hoogtepunten van september en oktober! :) In januari zal ik mijn hoogtepunten van november en december met je delen. Voor die tijd heb ik nog een aantal leuke recepten en blogs voor je klaarstaan, die zal ik de komende tijd met je delen! :)

Liefs, Kim

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Marieke
  28 november 2020 at 16:22

  Ziet er zo gezellig en knus uit allemaal !! :-)

  • Reply
   CozyMess - Kim
   28 november 2020 at 21:35

   Jaaa, ik vind de herfst sowieso altijd een lekker knus seizoen Misschien toch wel m’n favoriete seizoen

  Leave a Reply